מה קראנו/ראינו/שמענו השבוע?
כ כריכרכה2 Member 31/3/17 #3 צלחתי 3 פרקים מ-legion בינתיים, אני באמת לא מבין מי מתלהב מהסדרה הזו, היא נראית לי נוראית.
ה הופאק New member 2/4/17 #4 אני ממש מתלהב זה למי שאוהב סגנון חדש ומוזר של טלוויזיה. מי שמחפש סדרה של האקסמן כנראה שלא יאהב (וזה בסדר).
אני ממש מתלהב זה למי שאוהב סגנון חדש ומוזר של טלוויזיה. מי שמחפש סדרה של האקסמן כנראה שלא יאהב (וזה בסדר).
כ כריכרכה2 Member 2/4/17 #5 אני לגמרי בעד סגנונות חדשים אבל רבאק, שלא יהיה כל כך מרוח ומשעמם! לפרקים זה מרגיש כמו העונה החדשה של "בטיפול" ולא כמו סדרת מד"ב.
אני לגמרי בעד סגנונות חדשים אבל רבאק, שלא יהיה כל כך מרוח ומשעמם! לפרקים זה מרגיש כמו העונה החדשה של "בטיפול" ולא כמו סדרת מד"ב.
ה הופאק New member 3/4/17 #6 העלילה היא לא העיקר יש עלילה והיא אפילו מעניינת אבל מה שחשוב זו תפיסת המציאות המבולבלת ומה שקורה בראש של דייויד. יש פרקים שקורה בהם יותר ויש פרקים שלא ממש קורה בהם משהו.
העלילה היא לא העיקר יש עלילה והיא אפילו מעניינת אבל מה שחשוב זו תפיסת המציאות המבולבלת ומה שקורה בראש של דייויד. יש פרקים שקורה בהם יותר ויש פרקים שלא ממש קורה בהם משהו.
כ כריכרכה2 Member 4/4/17 #8 דווקא בגלל שזו עונה של 8 פרקים בלבד לא הייתי נותן לה הזדמנות נוספת אחרי 3 פרקים, להבדיל מעונה של 23 פרקים, למשל. במיוחד לאור העובדה שכמה אנשים שצפו יותר ממני אומרים לי שזה לא הולך להשתפר יותר מדי, ושהעיקר בסדרה הוא לא העלילה. אני אוהב עלילה טובה.
דווקא בגלל שזו עונה של 8 פרקים בלבד לא הייתי נותן לה הזדמנות נוספת אחרי 3 פרקים, להבדיל מעונה של 23 פרקים, למשל. במיוחד לאור העובדה שכמה אנשים שצפו יותר ממני אומרים לי שזה לא הולך להשתפר יותר מדי, ושהעיקר בסדרה הוא לא העלילה. אני אוהב עלילה טובה.