מה קראנו/ראינו/שמענו השבוע?

is00

New member
"נפילה חופשית" של רודריק גורדון ובריאן וויליאמס.

השלישי בסדרת "מנהרות" שלהם. אני די בהתחלה, אבל החדשות הטובות הן ש...הוא התחיל הרבה יותר טוב מהשני, שהיה שלב בו שחשבתי ברצינות לוותר.

Into the Badlands עונה שנייה, ארבעה פרקים ראשונים

העונה השנייה קצת שונה מהראשונה, שהייתה מאוד דחוסה בעלילה ואקשן. הפעם העלילה מפוצלת לארבעה קווים וזה קצת מאכזב.

RaikaRakka

New member
Fine Structure - Sam Hugues

נקרא כספר אלקטרוני, במקור פורסם כפרקים באתר האינטרנט שלו..
זה ספר ראשון שלו שקראתי, האתר שלו במועדפים שלי הרבה זמן ואז התעניינתי וקראתי איזה 2-3 סיפורים קצרים ועניין אותי לקרוא עוד.
https://qntm.org/fiction

זה ספר מדע בדיוני לא מעוגן במציאות, שעף לאלף כיווני דימיון, מימדים נוספים, כוחות על, טכנולוגיות.. די מטורף.
אפשר לומר שדי אהבתי את החצי הראשון של הספר, הוא די נחמד.
בתור התחלה, יש שם תיאורים מעולים של קרבות, כל מיני פנטזיות על התקדמות המדע ומלחמות כאלו ואחרות.. ממש נחמד.

הבעיה בשבילי היא שהרבה מאוד דברים נשארים לא ברורים גם בסוף. ההתקדמות של הספר וסיומו לא טובים בעיני, יש קפיצות רבות מדי, הסוף לא מספק בגלל שקורים יותר מדי דברים בלתי צפויים מוזרים.. סוף כזה קצת מצוץ מהאצבע, בא משום מקום.

לא חושב שהייתי ממליץ עליו.
מה שנראה לי זה שאם הוא היה נשאר בגבולות מוגדרים, כמו שהתחיל בהתחלה, עם מסתורין, כוחות על וטכנולוגיות חדשות.. היה ספר יותר טוב.

מיכאל ג

New member
היי, עוד מישהו קרא את זה!

אני מאוד אהבתי, דווקא בגלל שהוא מחבר מלא דברים בלתי קשורים והולך לכיוונים הזויים רב-מימדיים מטורללים כאלו.וכשבא לו, הוא פשוט יודע לכתוב טוב ויוצא דופן. אני זוכר כל מיני קטעים ספציפיים, ואיך שהם העיפו אותי.
אבל כן, מסובך לאללה, כתוב בצורה לא לינארית, וממש לא לכל אחד.

קראתי גם את Ra וגם שם מתחיל טוב ואז הופך למשהו ממש מטורלל ומבלבל שבסוף אכזב אותי, למרות שבערך הבנתי מה קורה.

למעלה