מה קראנו/ראינו/שמענו השבוע?

RaikaRakka

New member
The First Law

אחלה ספר.
החבורה הצפונית פחות מעניינת לרוב - לוגן דמות מעניינת במיוחד, אני מת על "אני עדיין בחיים".
כרגע בספר השני.
&nbsp
Tongari Booshi No Atorie
מנגה מדהימה, ממש ככה.
עולם שיש בו מעט קוסמים והרבה אנשים רגילים. יש גם faction של קוסמים שסרחו(הרעים)..
קוסם לוקח ילדה רגילה(הדמות הראשית) להיות שוליה, אחרי מאורע כלשהו בפרק הראשון.
אמנות יפיפיה, עיצוב עולם נהדר ששואב לתוכו. מערכת קסם מעניינת שלא ראיתי לפני כן(אבל אני לא מכיר הרבה). הייתי מת למשחקים שמשתמשים במערכת הקסם, וויקי אונליין עם התיעוד ואנשים שבינם לבין עצמם יוצרים עלילות, משחקי תפקידים.. זה פשוט נהדר.
מיד כשהתחלתי התאהבתי והמנגה ישר קפצה להיות מהאהובות ביותר עלי. מומלץ מאוד.
&nbsp
Your Name(Kimi No Na Wa)
צפיה שניה.
סרט נהדר אבל אני עדיין מעדיף את המסע המופלא בתור סרט האנימה הכי-הכי..
אבל אני שבוי בגלל שזה גם היה סרט האנימה הראשון שלי וגם צפיתי בו בתור ילד.

A Discovery of Witches עונה ראשונה

מדובר בסוג של חיקוי של "דמדומים" (חוץ מערפדים יש גם מכשפחות ושדים), אבל למבוגרים יותר דווקא, הגיבורים בני 40 בערך, ועם יותר רקע היסטורי ופוליטיקה. עם זאת, עדיין יש לא מעט רומנטיקה עבור אלה שזה חשוב להם. לדעתי, הפרק הראשון הוא דווקא הכי פחות טוב והסדרה משתפרת אחר כך.

is00

New member
"אשתו של הנוסע בזמן" - אודרי ניפנגר

לפני הרבה זמן ראיתי את הסרט ואני לא זוכר כלום לגביו, כמעט, מה שאומר לי שהסרט לא הצליח ממש להרשים אותי כנראה, ואז במקרה נתקלתי בספר הזה בספרייה אז לקחתי אותו ו... גם הוא לא ממש הרשים אותי. היו לו חלקים טובים, אבל גם חלקים הרבה הרבה פחות טובים. היו דפים בספר שפשוט רפרפתי עליהם, כי זה היה כל כך לא מעניין. הספר, לטעמי, סבל מלא מעט קלישאות. גם היו חלקים ממש בנאליים בו, אבל מצד שני היו בו גם דברים טובים. הסיפור היה מסקרן בבסיסו, אבל אני מרגיש שהמחברת מרחה אותו לא מעט. יותר מדי אפילו. בכנות כשהגעתי לסוף של הספר הרגשתי שהחלק הקטן של הבת של הדמויות - אלבה היה יותר מעניין ממה שהיה בספר עד כה.
בכל מקרה - זה היה ספר לא רע בסה"כ, אבל הוא סבל מהמון בעיות, לטעמי והמון חורים בעלילה.

למעלה