מחפשים בית

גןחיות

New member
חתלתול מנומר מחפש בית חם

נוני חתלתול מנומר ומתוק
מחפש בית חם
יחזיר אהבה וצחוקים
גלית 053-8268226

גולדן רטריבר למסירה-אימוץ

בניגוד לתפישת עולמי, ועקב נסיבות שלא יאפשרו המשך אחזקת הכלב שלנו (נסיעה ממושכת לחו"ל, אך עדיין לא למושב קבע), אנחנו נאלצים בכאב לב לחפש בית חדש לגולדן היפהפה שלנו בן ה-6. הוא איתנו מגיל 8 חודשים, כשאימצנו אותו לאחר שהיה בהסגר. בן בית, שרגיל לחצר מגודרת או להיות בתוך הבית (בעיקר במזג אויר חורפי ובסופות רעמים וברקים), אינו לועס רהיטים או חפצים, לא עולה על רהיטים, לא נכנס לחדרים שאסור- בקיצור- מחונך!
הוא כדור אהבה ענק, אוהב ילדים ואנשים, לעולם לא יתקוף ילדים, ולא משנה אם ימשכו לו בזנב או באוזנים או ירכבו עליו. העיקר שיקבל "תשומי"...
הוא אוהב לשחק בכדור(כדורגל, כדורסל), וחושב שהוא ילד... לעיתים אף מנהל שיחה בקולות עולים ויורדים כשמנסה להביע או לבקש משהו.

אם יש כאן משפחה שיכולה או מסוגלת לקבל אחריות ומתנה ענקיים- כאומנה או כמשפחה מאמצת- אנא צרו עמי קשר במסר ובהקדם!

טליה2211

New member
לאימוץ - גור חתולים מתוק ושובה לב

גור קטנטנן ומקסים שנמצא לפני כמה ימים עזוב בגשם.... הוא חברותי ביותר, מתוק, אוהב לשחק ולהתכרבל!
אני נאלצת למסור אותו בלב כבד, כמובן לאחר שעבר בדיקת וטרינר ותילוע.
אנא פיתחו את ליבכם ובתיכם, כדי שלא יצטרך לחזור לרחוב!

mumtaz

New member
באטמן

הקטנצ'יק שבתמונה המצורפת נמצא אצלנו ומחפש בית ד-ח-ו-ף!!!
הוא יילל במשך 3 ימים (!) עד שמצאנו אותו תקוע בתוך קטנוע ועכשיו אחרי שבועיים במרפאה של תנו לחיות לחיות חייבים למצוא לו בית.
הוא קטן מדי, חלש מדי ומפוחד מכדי שאוכל לשים אותו בפינת ההאכלה שלי ברחוב, ואני מפחדת שהוא פשוט לא ישרוד.
יש כאן לינק לפוסט לגביו בפייסבוק של תל"ל
http://www.facebook.com/photo.php?f...01216210.33895.154763454549808&type=1&theater
כל המעוניין להתקשר אליי - 054-4566602

דחוף כלבה קטנה למסירה מיידית

נמצאה כלבה נטושה בכביש כבת 6-7 חודשים, לקחנו אותה לוטרינה לבדיקה נמצאה בריאה וללא שבב. בצער בעלי חיים אין כרגע מקום ומבקשים מאיתנו עזרה למצוא לה בית חם - עקב גילה הצעיר.
כלבה פיצרית מעורבת, חמודה שקטה, אוהבת תשומת לב ואהבה. כרגע נמצאת אצלי בחצר מקבלת אוכל שתייה חום ואהבה וגם סוודר חם לימי החורף הקרים.

בבקשה הפיצו שנמצא לה בית חם, כמה שיותר מהר . צריכה שמישהו יטפל בה וידאג לה .

בבקשה הפיצו שולחת בצרוף תמונה ניתן ליצור איתי קשר או במייל [email protected] או בטלפון 054-2405730 אם אני לא עונה בבקשה שילחו הודעת SMSואני אחזור אליכם

תודה לכל מי שעוזר

shaharc1

New member
יולי מחפשת בית

יולי היא גורה מהממת (!!) בת 7, 8 שבועות, שנזרקה יחד עם אמה ושבעת אחיה.
כל החבורה שייכים לגלבוע אוהבת חיות וימסרו על ידם. אם אני לא טועה, שניים מהם אומצו.

אז יולי נמצאת אצלי בחדרה באומנה, למרות גילה הצעיר היא כמעט מחונכת לצרכים, ואם יוציאו אותה בזמן היא אפילו לא תפספס (כמובן שצריך לקחת בחשבון פספוסים, אבל היא משתדלת, וזה יפה מאוד לגילה)

אז אם מישהו מתאהב....(ואי אפשר שלא..:))

אניה - 050-6539439
שני - 054-2558446

גןחיות

New member
נוי מחפש בית חם

נוי הוא חתול חתיך עם טמפרמנט
הצילו אותו בגיל שבועיים מפח אשפה
הוא בן 3, מסורס
הוא צריך בית שקט בלי ילדים עם בן אדם שמבין חתולים
הוא חייב בית דחוף, הוא כרגע בכלוב בפנסיון
אנא היתקשרו לחיה 0505909025

גןחיות

New member
מרקו מחפש בית אוהב

מרקו - כלב קטן וחמוד, שיודע לחייך מחפש בית חם
.מתוקי, מחונך לצרכים
להתקשר לשירלי 0543215805

מחפשת בדחיפות בית חם לכלבה פינצרית מעורבת

אספתי לביתי כלבה שנמצאה אובדת בכביש, לקחתי אותה לוטרינר נמצאה בריאה ללא שבב.
בצער בעלי חיים מסרו לי שהם מלאים וישמחו אם אתן לה מחסה עד שתימצא לה משפחה חמה.
הכלבה פינצרית מעורבת, מאוד נעימה נוחה מחונכת לצרכים, אוהבת תשומת לב וליטופים.
יחסית מאוד שקטה.
כרגע נמצאת בחצר ביתי מקבלת שתיה אוכל וסוודר חם ללילות הקרים. נמצאת בתוך הבית רק כשאנחנו נוכחים.
אנא אם למישהו יש מקום חם בלב, או שמכיר מישהו שרוצה כלבה שמתאימה להיות בבית בגלל הגודל שלה.
בבקשה הפיצו ותנסו לעזור למצוא לה בית - תודה
למעוניינים שילחו לי הודעה עם טלפון ואני אחזור אליכם מיידית [email protected]
מצרפת תמונות

eitanreisin

New member
מחפש בית לגור ויסלה מעורב

מחפש בית לגור ויסלה מעורב בן 6 חודשים. הוא חברותי מאוד ואוהב בני אדם וכלבים אחרים.
למעוניינים שילחו לי הודעה עם טלפון ואני אחזור אליכם מיידית [email protected]
מצרפת תמונות

amy3373

New member
מייבלונת מחפשת בית!!!

גורת האומנה שאצלי מחפשת בית חם! כמו כן נשמח להסעה ליום אימוץ בכפר שמריהו בשבת הקרובה. ובבקשה עיזרו להפיץ... תודה!

mikilk

Active member
כמה שאלות

האם מסורס?
האם מסתדר עם כלבים?
מאיזה אזור אתם?
יש לי בטן רכה ורגישות רבה מאוד לגולדנים

הכלב מסורס, עם שבב, מטופל בקביעות

תילוע, תולעת הפארק וכל השאר....

היה לנו פינצר קטן , שאספתי מהרחוב, שהיה ניתלה לו על הזנב, הם היו מתגלגלים זה עם זה ומשתובבים... סרט טבע- ובנסיעה האחרונה שלנו, הם נשארו אצל בייביסיטר, והקטן נדרס. מה שהכריע את הדין, שלנסיעה הקרובה, שהיא לזמן ממושך, הגולדן צריך בית קבע, עם חום ואהבה- ועם כל הצער והכאב שמתלווה לכך אצלנו....

אנחנו מהשרון- אבל אני מוכנה להגיע לכל מיני מקומות, אם זה יהיה מה שצריך...

אפשר לפנות במסר- ואצור קשר טלפוני...

Bogen2

New member
פרסית לאימוץ

לא מסתדרת בבית אומנה של ידיד.
טולי-חתולה מקסימה ומפונקת, כבת 9 הזקוקה לבית חם משלה.

פרטי התקשרות-במסר.

Bogen2

New member
קאי

חתול צעיר, מסורס ומחוסן, מפונק וגרגרן.
מתקשה להסתדר עם חתול אומנה בדירתי הצנועה, וממתין לבית חם משלו!

למעלה