מחפשים בית

ay115

New member
למסירה חתולה בת חודשיים-+

מצאתי חתולה קטנה אבודה בתל אביב,
קטנטנה וחמודה...

לצערי כי אני חייל משוחרר וגר לבד אין לי את האופציה לגדל חתולה נוספת ועוד ככ קטנה
אז אני נאלץ לפרסם אותה למסירה...

מי שמעוניין או יודע על מישהו שמעוניין
אפשר ליצור קשר עם עדיפות לSMSים
0548023733- אבי

LILI1234567

New member
גור חתולים בקרית אונו זקוק לבית חם או אומנה

נמצא חתלתול פיצפון בקרית אונו, בערך כבן חודש כרגע נמצא בגינה שלנו מחפש בית חם ואוהב או אומנה.. חשוף כרגע לקור וצריך בית מוגן בדחיפות! ובבקשה להפיץ כמה שיותר שימצא פתרון מהר! לפרטים: סיון: 0545244084, סוזי: 0502232266
אשמח לשיתופים בבקשה
https://www.facebook.com/photo.php?...903.1073741828.100000183128803&type=1&theater

מנורה

New member
ג'רי מחפשת בית חם ואוהב

אשמח אם תפיצו בפייסבוק וברשימת התפוצה שלכם
גכלבת ג'ק ראסל בת שנה שקטה, אוהבת ילדים
ידידותית ומסתדרת עם חתולים וכלבים
מחוסנת, עם שבב
מחפשת בת חם ואוהב
ג'קי עד שבת אצלנו.

בשבת ניתן לראות אותה בפארק רעננה
ביום האימוץ בין 10-14
ניתן להתקשר לרותי 0546964142

אריאנוש

New member
חתול בן שבועיים וחצי למסירה - דחוף!

שלום חבר'ה,
אמש מצאתי גור חתולים ליד הבניין שלי - לפי הוטרינרית הוא בן כשבועיים וחצי. אני לא יכולה להשאיר אותו אצלי בבית (אני גרה בבית הוריי, יש לנו כלב והם לא מעוניינים בחיה נוספת).
אני כרגע מאכילה אותו בתחליף חלב והוא ישן רוב הזמן.
אני אשמח אם מישהו יוכל לשמש בית אומנה / יאמץ אותו - כי אם לא, אני אצטרך להשאיר אותו בחוץ והוא כנראה שלא ישרוד
במידה ואתם מעוניינים - תצרו קשר לנייד 0525-636376.
תודה!

ננסי וויניק

רזזמבל

New member
מסירת כלב

שלום,
יש לי כלב, בן שנתיים אבל הוא כבר לא אותו כלב שהיה פעם ואני כבר לא ממש רוצה אותו.
הכלב הוא מעורב, אסקי סבירי מעורב עם עוד כלב שאני לא יודע מהו.
לקחתי אותו ממכלאה לפני כשנה, אבל הוא כל הזמן בורח מהבית למשפחות אחרות ואנחנו מקבלים קנסים על נזקים שהוא עושה.
מישהו רוצה או יכול לתת לי מקומות שבהם אני יכול למסור אותו? אני לא רוצה למכור, רק למסור.

בבקשה שמישהו יעזור ליי.

iritSH5

New member
חתלתול בן כחודש וחצי למסירה!!!

הגורון נמצא בבאר שבע, אם יש בעיה לקחת אז יש אוצפיה להביא אותו באיזור הדרום.
הוא אוכל לבד, עושה צרכים בארגז, רץ ומשחק מלא, מתפנק בידיים. ימסר לבית חם ואוהב!!!

לפרטים: 0525400960 - עירית

OROR28

New member
למסירה לאימוץ כלבה מתוקה ומקסימה

למסירה לבית חם ואוהב כלבה מקסימה, בת 5, גזע מעורב, גודל בינוני, רגועה ונוחה. אוהבת מבוגרים וילדים.
אורלי (חיפה) 054-8040135

enat06

New member
גוונת מתוקה בת כחודשיים מחפשת בדחיפות אומנה א

אחראית או בית מאמץ חם ואוהב,

מותק של גורה, יללה ארבעה ימים בחוץ מתוכם יום אחד בתוך מנוע של אוטו,
גורה ממש מתוקה, חכמה, עצמאית, כרגע בכלוב בלית ברירה, מחפשת בית בו תוכל להיות נסיכה,
לפרטים במסרים או [email protected]

נמצאת ברמת גן.

עדיין לא נמצא לחתולה העיוורת בית.

הבחורה ש״אחראית״ עליה רוצה למסור אותה לצב״ח ת״א ושם כידוע ממיתים חתולים וכלבים חסרי בית. בבקשה עיזרו להפיץ או אמצו!
אימוץ דחוף!!! בבקשה שתפו ועיזרו להפיץ כמה שיותר!

החתולה האומללה הזו נמצאה ברחוב לפני מספר חודשים ע״י בחורה שאספה אותה לביתה. עקב דלקת חריפה מאוד בשתי העיניים היא התעוורה לגמרי וחיה כך מאז שנמצאה כגורה קטנה. אותה בחורה לא יכלה להחזיק אותה אצלה וביקשה שנעזור לה באומנה. לצערנו ולמרות הבטחתה, לא עשתה מאמצים למצוא לה בית מאמץ והיא עדיין אצלנו כבר למעלה משלושה חודשים.

אנחנו טובעים בחתולים והיא לא מסתדרת איתם בכלל, לכן סגורה בחדר קטן לבד רוב הזמן. בחוץ היא לא יכולה להסתובב כי יש כלבים ומכוניות.

לחצנו על אותה בחורה למצוא לה בית מאמץ וכל מה שהיא הצליחה לעשות זה לקבל את הסכמת אחת העמותות לזרוק אותה שם.
החתולה הזאת גם ככה לא מסתדרת עם הרבה חתולים, מה גם שהיא התרגלה לתנאים של בית ולזרוק אותה לעמותה יהיה טראומטי מאוד עבורה.

אנחנו לא מסוגלים להחזיק אותה יותר, מגיע לה בית משלה בו תוכל להסתובב בחופשיות, אפילו עם עוד חתול.
היא מפונקת מאוד ושובבה ומתנהגת כמו כל חתול אחר חוץ מהתנגשויות קלות בקיר פה ושם... למרות העיוורון היא לומדת להכיר את הסביבה מצוין ואין לה שום בעיה להסתדר.

בבקשה בבקשה הפיצו ככל יכולתכם ועיזרו למצוא לה בית, תימסר תמורת דמי רצינות סמליים בלבד ואנחנו נדאג לטרמפ בשבילה לכל מקום בארץ.
אם לא יימצא לה בית תוך מספר ימים היא תגיע לעמותה וחבל.

תודה רבה מראש על העזרה!

gaia20

New member
אונה מחפשת בית

אונה כלבה מלאת אנרגיות, מסתדרת עם כלבים, פחות עם חתולים
מחפשת בית עם חצר, מתאימה מאוד לבית עם עוד כלב.
מעוקרת ומחוסנת.

אינני באה לבקר אותך, אבל מה כוונתך ב"כבר לא

אותו כלב שהיה פעם"?
אם תפרט יותר, אולי יהיה אפשר להבין למה הוא בורח ולמה הוא עושה את הנזקים שהוא עושה.
בכל אופן שרשרתי אותך ל"מחפשים בית", אך אשמח אם תענה על השאלות.

רזזמבל

New member
כלב למכירה

לחברי הפורום שלום :)

יש לי כלב אסקי סיבירי מעורב. כלב חמוד, עדין, עדין ליד כלבים אחרים ועדין עם בני אדם.
מכיר הכלב הוא 500 ש"ח.
לכל המעוניין שישלח לי הודעה בפרטי ואני ישלח לו פרטים.

iritSH5

New member
אופס... לא יודעת למה נפתח כהודעה חדשה

אולי כי נרשמתי באמצע... אני לא יודעת איך למחוק סורי. אם אפשר לצרף לשירשור.. תודה

OROR28

New member
למסירה לאימוץ כלבה מתוקה ומקסימה

שמה טיקה, מצאתי אותה משוטטת (עם קולר) ביום רביעי האחרון. לקחתי אותה באותו ערב לוטרינר, הסתבר שיש לה צ'יפ, ולאחר שאיתרתי את הבעלים, הבעלים אמרה שמסרה את הכלבה כבר לפני יותר משלוש שנים ל"תנו לחיות לחיות". בבירור עם העמותה התברר לי שהכלבה לא נמצאת במאגר שלהם, לכן כנראה לא עברה אצלם בכלל....
אני ממשיכה לנסות בכל דרך אפשרית לנסות ולאתר את בעליה האחרונים, ובנתיים היא אצלי.
אבל אני חייבת למצוא לה בית חם ומשפחה אוהבת. היא זקוקה לזה.
אשמח לדעת אם מישהו מכם מעוניין לאמץ אותה או יכול לעזור בכל דרך לחפש עבורה בית.
כל עזרה תבורך.
אורלי - 054-8040135

למעלה