מחפשים

SHARONCO1

New member
חתולים מחפשים בתים

שלום,

חתולים ידידותיים ומקסימים במגוון גילאים, גורים ובוגרים מחפשים בתים חמים.

נמצאים כרגע בחצר בה מואכלים אך בסיכון ל"פיזור" בקרוב.

הנקבות מעוקרות.

הנה חלק מהם...

לפרטים שרון 054-6377876

ncfamily

New member
מחפשים בית לחתולות בעקבות מעבר לחול

שלום לכולם

אני זקוקה לעזרתכם. אנחנו מחפשים בית לשתי החתולות שלנו בעקבות המעבר שלנו לארה"ב.
לצערי לא נוכל לקחת אותן איתנו
(
אני מחפשת להם בית חם ואוהב עם ילדים אם אפשר.
תלמה היא חתולה מבוגרת בת 11 מדהימה נינוחה חכמה ובקיצור חלומו של כל אוהב חתולים. דרך אגב היא מסתדרת מצוין עם ילדים (לא שורטת או נושכת ואפילו באה לליטופים ומגרגרת).
כתם היא החתולה החדשה שלנו. רק בת 8 חודשים. מהממת ביופייה ומקסימה. שובבה ומלאת חיים. גם היא חתולה מדהימה.
אז בבקשה אם מישהו מכיר או אפילו מעוניין לאמץ את אחת מהן זה יהיה נפלא

לפרטים נוספים
ניתן לפנות אלי למייל או לטלפון:
נעמה 054-4558605

אין שום מניעה לקחת חתולים לארה"ב

החתולה המדהימה והנינוחה והחכמה לא תשרוד את הנטישה שלכם.

adisam

New member
בקשה נואשת לעזרה

שלום, קוראים לי עדי,
אני סטודנטית בת 23, ונכון להיום גרה ולומדת בטורינו, איטליה. אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה או עצה, כי בשלב הזה אני כבר לא יודעת לאן לפנות.
לפני שנה אימצנואת דולצ'ה, כלב מקסים ואוהב, חכם בצורה בלתי רגילה, יפיפה אמיתי. הוא היה אז בן שנה וחצי, כשבשנה הראשונה סבל התעללויות מבעליו הקודמים, ובחצי שנה שאחרי עבר בין כלביות עד שמצא אותנו. לקח לו זמן להסתגל אל הבית ואל המשפחה, ולחנך אותו לקח זמן והשקעה, אבל התאהבנו בו מהרגע הראשון ומהרגע הראשון הוא החזיר אהבה.
חצי שנה אחרי האימוץ אני נאלצתי לעזוב את הארץ, והוא נשאר בבית עם שני ההורים שלי ואחי.
אז איפה הבעיה? דולצ'ה הגיע אלינו אחרי שעבר לא מעט, וחלק מהשריטות שלו עדיין נשארו גם אחרי האילוף. מבחינת אמא שלי הוא הגיע על תנאי ועם זמן קצוב, והיום, אחרי שנה, היא החליטה שהזמן שלו נגמר. מבחינתה הוא חוזר לכלבייה.
הסיטואציה הזו קורעת לי את הלב, אני גרה רחוק ואין הרבה שאני יכולה לעשות מפה, אבל זה לא כלב שאמור לחיות בכלבייה, ואם הוא לא יהיה אצל המשפחה שלי אז צריך יהיה למצוא לו בית אחר, אבל פשוט אסור שהוא יגיע לכלבייה! זה כלב כל כך שמח, כל כך מקסים, כל כך אוהב ומחבק, כלב חזק, ואנרגטי, וכל כך חכם.. הוא לא כלב קל אבל הוא פשוט מתנה, וחייב להיות פתרון אחר!
אבא שלי ניסה למצוא לו בית ולא הצליח, ובעוד יומיים נגמרת הספירה לאחור, והוא יחזור לכלבייה.
אני לא יודעת כמה תוכלו לעזור, אבל אני מתחננת לעזרה! אולי יש פתרון שלא חשבתי עליו, אולי יש בית שאתם מכירים ואני לא, או איזו מסגרת שתוכל לקבל אותו, אפילו בכסף, ותתן לו תנאים הגונים, אולי אפילו פתרון זמני רק כדי להרוויח עוד קצת זמן.. אני באמת לא יודעת מה לעשות..
זה הכלב שלי, אני אוהבת אותו בכל ליבי, וגם אם אני לא יכולה להיות איתו אני רוצה לפחות לדעת שהוא בסדר. אני מצרפת תמונה שלו, בבקשה תעזרו לי..
תודה גדולה מראש,
עדי

adisam

New member
בהרצליה, למה?

בכל אופן מיקום זו לא בעיה, גם אם אמצא לו מקום ראוי רחוק אני אדאג שהוא יגיע גם לשם.

ראיתי שבפורום כלבים הציעו לך לקחת את הכלב

אלייך, וזה באמת נשמע לי הכי הגיוני בהתחשב באהבה הגדולה שלך אליו.
בכל אופן, אני ממש מצטערת אבל כמו כל אחד כאן שמחפש בית לחיה שלו, אין יותר מדי שאני יכולה לעשות חוץ מלשרשר ולנעוץ.
כולם רוצים בתים.

adisam

New member
תודה!

גם זה יכול לעזור :)
כתבתי את זה גם בפורום כלבים, אבל לצערי אין לי האמצעים להחזיק פה כלב, שלא לדבר על הפרוצדורה שבעצמה לוקחת בערך 3 חודשים..
בכל אופן תודה שנעצת!

goolo123

New member
עשרות כלבים מכל הסוגים ממתינים מדי יום

לבתים מאמצים.קטנים..גדולים..גורים ובוגרים ..כל אחד יכול למצוא משהו שיתאים לו...
הכלבים מטופחים, מחונים ומעוקרים.
בתיאום מראש בטלפון 0506282018 .
כנסו לתמונות הכלבים המעודכנות באתר
"רחובות אוהבת חיות"

למעלה