מי כאן ראה את בוש שלנו?

ALLEGRO10

New member
גם אני שמתי טביעות אצבע בפורום ביבי

שם יש יותר אינטליגנטים מאשר כאן (גם בגלל שאני קפצתי לשם).

ALLEGRO10

New member
בוש היה כאן היום ...

אנחנו מחכים שגם אובמה יצטרף אחרי שרומני יכה אותו !

שילת של

New member
אני חושבת שהוא מחפש את וויז

הלך לאיבוד היכנשהו.

האם אתה חושב שרומני יהיה ראש ממשלה טוב בישראל?

ALLEGRO10

New member
את שואלת ברצינות?

רומני הוא חבר אישי של נתניהו מסוף שנות ה-70 תחילת ה-80 כאשר נתניהו עבד שם במשרד עורכי דין וישווק עיסקי במקביל ללימודיו. מאז הם בקשר אישי קבוע. רומני הוא אוהד ישראל, תפיסתו את הפוליטיקה העולמית היא שמרנית, הוא ראוה בטרור האסלאמי סכנה לעולם החופשי, הוא בעד משק קפיטליסטי חברתי, הוא בעד שישראל תקבע את צרכיה הבטחוניים לבדה ואמריקה תתמוך בה, הוא בעד חיזוק השת"פ הבטחוני, המודיעיני שכבר גבוה מאין כמותו. המפלגות בארה"ב נעות שמאלה, הדמוקרטים הופכים לאט לאט לליברלים (שזה שמאלנים קשים במילון הפוליטי של האמריקאי), בועידת המפלגה האחרונה תוקן המצע הדמוקרטי לרעתצ ישראל ולמרות זאת רוב הנציגים באולם צעקו בוז כששמה של ישראל הוזכר !!!!!!! לעומת זאת כל הנציגים הרפובליקנים בבתי הנבחרים להוציא 2 תומכי ישראל, במונחים ישראליים הם בליכוד וימינה.

שילת של

New member
אלגרו אנשים משתנים כשהם במרומי הפיסגה

אף אחד לא מבטיח שהוא ישאר חבר.

גם ביבי עבר תהפוכות ושינויי דעות.

ALLEGRO10

New member
משמעות השינוי אינו לרעת ישראל אלא להיפך

היקף הקשרים הביטחוניים בין שתי המדינות מקשה על אמריקה לזנוח את ישראל, בגלל תרומות ישראליות ייחודיות לבטחון אמריקה. חוץ מזה השקפתו המדינית של רומני היא שמרנית והיא תתאים מאוד למדיניותו השמרנית של ביבי ביחס לפלסטינים (רומני כבר התבטא מספר פעמצים שאין סיכוי שהפלסטינים יסכימו לשלום. תבונה רבה כזאת היא נוחה מאוד לממשלת ימין).

אני לא רואה שום תהפוכות פוליטיטתצ בשנים הקרובות שישנו מחדש את הגדרות הבטחון הלאומי של ארה"ב, שלפיהן ארה"ב תחליט להתרחק / להתנתק מהקשרים המיוחדים עם ישראל.

תודה
והוא מברך...

חסר לו שלא

האמת שהוא אדם מדהים
ואני מברכת כל יום ברוך שאדם כזה לצידי

ALLEGRO10

New member
ציינתי אובמה מתוך הנחה / תקווה שהוא מפסיד ב-6

לנובמבר והוא מחזיר ציוד בבקו"ם, ואז הכינוי שלו מתפנה.

למעלה