מתכון חדש - קאפקייקס בננה במילוי חמאת בוטנים

MisterCupcake

New member
מתכון חדש - קאפקייקס בננה במילוי חמאת בוטנים


רגע, זה לא הכל

קאפקייקס בננה במילוי חמאת בוטנים עם גנאש שוקולד מוקצף מעל!

הא, עכשיו זה הכל


לפעמים כיף לחזור לבסיס, ולהכין קאפקייקס פשוטים ומהירים, ואז לתת להם טוויסט מיוחד בדמות זילוף שנמצא עליהם וגורם להם להראות מלכותיים במיוחד.
הגרסה המלכותית הזאת נקראת בשם הארוך "קאפקייקס בננה במילוי חמאת בוטנים וזילוף מגנאש שוקולד מוקצף" ובשם הקצר – "וואו זה כל כך טעים בא לי הכל!!".
אגב, אפשר (עוד יותר) בקלות להפוך את הקאפקייקס האלה, לקאפקייקס בננה טבעוניים אם לוחצים על הקישור הזה. פשוט, לא?
אז בואו נתחיל :)

קאפקייקס בננה במילוי חמאת בוטנים וזילוף מגנאש שוקולד מוקצף (15 קאפקייקס)


מה צריך?
  • 200 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר
  • 2 ביצים בטמפ' החדר
  • 5 כוסות קמח (350 גרם)
  • חצי כפית סודה לשתיה (5 גרם)
  • כפית אבקת אפייה (10 גרם)
  • רבע כפית מלח
  • כוס חלב (200 מ"ל)
  • 2 בננות בשלות מעוכות
  • חצי כוס חמאת בוטנים
לזיגוג
  • 250 מ"ל (מיכל אחד) שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד מריר
וקדימה למטבח!
מחממים תנור ל180 מעלות
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את החמאה והסוכר עד לקבלת מרקם קרמי. למי שאין מיקסר יכול פשוט לשים את החמאה במיקרו ל-20 שניות בכל פעם, עד שהיא הופכת לממש רכה, ואז לערבב היטב את הסוכר בתוך החמאה עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה בעזרת לקקן.
בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומוסיפים את היבשים (סודה לשתיה, אבקת אפיה ומלח).
מוספים מחצית מהיבשים לקערת המיקסר ומערבבים רק עד להטמעה. לאחר מכן מוסיפים את כל כמות החלב והבננות ומערבבים. לבסוף מוסיפים את יתרת הקמח ומערבבים רק עד להטמעה של הקמח בתוך הבלילה.
מחלקים את הבלילה בתבנית שקעים, ממלאים כל שקע עד 2/3 גובה
מכניסים לתנור ואופים למשך 20-22 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי
מצננים על רשת, ובינתיים מכינים את הגנאש המוקצף
לקערה חסינת חום שופכים את השמנת המתוקה. שוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לקערה. מחממים את הקערה בפולסים של 20 שניות במיקרוגל ומערבבים לאחר כל חימום, עד להמסה של השוקולד בתוך השמנת. מכניסים למקרר ל20 דקות לפחות, או עד שהגנאש לא חם במגע, להתייצבות.
למיקסר עם וו הקצפה מכניסים את הגנאש לאחר שהתקרר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. למי שאין מיקסר – תרגישו חופשי להשתמש בכוח הזרוע ובמטרפה ידנית, זה עושה את אותה העבודה (רק במעט יותר זמן). במידה הצורך ניתן להוסיף כף של אינסטנט פודינג אבל לא יותר.
בעזרת כפית עושים חור במרכז הקאפקייקס, ממלאים בחמאת בוטנים ו"סוגרים" את החור באמצעות החתיכה שהוצאנו.
מעבירים את הגנאש המוקצף לשקית זילוף ומזלפים תלוליות קטנות מעל הקאפקייקס (סיבוב וחצי יספיקו למראה המושלם)
לקישוט ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס מריר ולבן

בתיאבון!

מיסטר קאפקייק.

 

לינדה7

New member
ערב טוב וחג האילנות שמח


מיסטר ערב נעים .
באתי לבקר איפה ה-
.
הקאפקייקס נראים מעולים

האם ניתן להכין ולאפות אותם במכשיר מולטי קייק המכשיר רץ בכול הפסבוק הבן שלי הזמין מחו"ל והיום קבלתי אותו .
לינדה
 

MisterCupcake

New member
היי לינדה

אפשר להכין את הקאפקייקס במולטי קייק
אני לא יודע האמת כמה זמן יקח לזה בתוך המולטי קייק, אני מציע לבדוק עם קיסם אחרי 10 דקות

&nbsp
אשמח אם תצלמי את זה אחרי שיצא
בתיאבון!
 

לינדה7

New member
בוקר אור למיסטר ולכל דיירי הבית


ברור שאני אצלם ..
מחכה לבן שיתרגם לי את המתכונים כולל ההסבר למכשיר הכל רשום באנגלית

יום נעים וטעים
לינדה
 

MisterCupcake

New member
אם את רוצה מתכונים לקאפקייקס

את צריכה רק לבקש!

יש לי מלא
גם באתר www.mistercupcake.net
וגם את מוזמנת תמיד לאתגר אותי ברעיונות שעולים לך לראש
 
למעלה