נתוני מדרג (רייטינג) ראשונים למירוץ למיליון

רודףצאן

New member
נתוני מדרג (רייטינג) ראשונים למירוץ למיליון

זה גם היה ערב היסטורי לטלוויזיה הישראלית, פעם ראשונה התחרות הפכה לקצת יותר גדולה בישראל כאשר רשת, קשת וערוץ "10" התחרו על ליבם (או ריכוזם) של הצופים.
אז ערב השידורים הראשון לאחר הפיצול ולצערי (באמת לצערי), המירוץ למיליון הפסידה ראש בראש מול ארץ נהדרת, האחרונה הניבה 502 אלף צופים מול 487 אלף של המירוץ למיליון. אבל ארץ נהדרת שודרה עד שעה 22:00 בערך ומיד אחריה ההיה שידור חוזר של ההופעה של אדיר מילר בארה"ב (מצחיק מאוד יש לציין) והוא השיג פחות צופים כאשר שודר מול המירוץ למיליון.
בכלליות ערוץ 13 ניצח את ערוץ 12 (יותר קל לזכור מאשר קשת רשת, לא?) לאורך כל ערב השידורים (משעה 9 עד 11 בלילה).
שימו לב שאני לא משתמש באחוזים (כמו שמפרסמים ברוב האתרים הגדולים) כי זו שיטת איסוף רייטינג לא מדויקת שנועדה "לנפח" את הרייטינג ולא לתת מספר יותר מדויק של צופים. למה מפרסמים את זה ככה באתרי החדשות? אין לי מושג, אולי כי ככה מתעקשות הזכייניות.
בערוץ 14 (ערוץ 10 לשעבר) הייתה התוכנית הכי פחות נצפת של המקור אי פעם עם קצת מעל 100 אלף צופים.

ny22

New member
מנהל
תודה על המידע

האמת, שגם אני הייתי בהתלבטות של מה לצפות...
בסוף צפיתי במירוץ, אבל בהחלט שרציתי גם לראות את ארץ נהדרת!

רודףצאן

New member
בשמחה

לא ידעתי אם זה מעניין מישהו למרות שזה יכול להעיד על הצלחה אמיתית של המירוץ (לעומת העבר, בערוץ 22).
אני אכין פינה קבועה.

רודףצאן

New member
מסתבר שאני לא יכול

חשבתי שיהיה פשוט למצוא נתונים של מספר צופים כללי אבל כל האתרים (כל האתרים) מפרסמים לפי אחוזים מנופחים ומטעים. ומשום מה הנתונים באתר של הוועדה למדרוג לא עולים לי. אז חוץ מלדווח על אחוזים לא ברורים (18 אחוז פה, 13 אחוזים שם), אין לי מה לחדש

למעלה