סופ"ש סופ"ש סופ"ש

The Blue Fairy

New member
לי היה סופ"ש חביב :)

ברביעי עבדתי (כמובן) ולאר מכן היה על האש אצל ידיד, היה נחמד+- אבל לא כמו בשנה שעברה שהיה להיט, לא ברור למה
למחרת הלכנו לחבר של טל לעוד על האש
בשישי היינו בבוקר באיזו חברה שמארגנת חתונות ויצאנו משם מהורהרים, לאחר מכן עבדתי ובלילה היינו בדאבל דייט עם החברה הכי טובה והאקס (מי היה מאמין שאני אגיד יום אחד משפט שכזה)
והיום היינו ב...נחשו! כן כן, עוד על האש! אצל ההורים שלי וחזרנו קצת לנוח בבית..
וזהו :)

The Blue Fairy

New member
אין לו בעיה להיות במקום שבו אנשים אוכלים

בשר (מן הסתם, אחרת הוא לא היה יכול ללכת לשום מקום)
ובכל מקום דואגים לו לאוכל משלו :)

אפשר אפילו שעוד רגע מתחיל חדש?

כי פשוט היה סופ"ש נורא טוב...
בחמישי על הבוקר גורי ואני התגרגרנו והתכרבלנו אצלי במיטה ומרחנו את הבוקר וזה היה תענוג. אז לקחנו את האוטו ונסענו לעל האש של חברים של המשפחה. נחמד נחמד, הם אהבו את גורי. משם המשכנו לענר, וכל הגרעין היה שם ועוד חברים וישבנו אצלה בחצר (עוד על האש), ודיברנו וצחקנו והיה כיף. אח"כ הקפצנו את איתי הביתה, ומשם נהגתי עד לבית של גורי! וזה רחוק. הגענו אליו, ראינו את כל הפרקים שנשארו לנו ב'יחפים', יצאנו לטייל קצת בשדות בלילה, וחזרנו לישון.

שישי- בבוקר קמנו לאט, ראינו סרט, התארגנו ויצאנו לזכרון. טיילנו שם בשמורה ובמדרחוב ואכלנו צהריים ונפגשנו עם עילמיז. כיף!! אח"כ הביתה, רבצנו וכאלה, ובערב נסענו להיפגש עם כל החברוה בבית של ספי ונשארנו שם עד כמעט הבוקר. כיף

שבת- כל היום ישנו והתכרבלנו וראינו טלוויזיה ונחנו, ובערב נסענו יחד לת"א להופעה של דניאל קורן שהייתה מצויינת, ונפגנו ם עם המון חברים. כיף

למעלה