סיומה של תקופה

Dניאל Mור

New member
סיומה של תקופה

שלום לכולם,

אז... אני זוכר את הרגע שהשרשור הזה "www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=236&MessageId=158928449#158928449" הועלה לפורום. זה היה ב- 23 לינואר 2012 ב - 16:34. עברו מס' ימים מאז, עברו מס' הודעות מאז (מאות רבות ויש שיגידו אלפים, אבל מי סופר
), נסיונות לסייע, לעזור "ולפקח" בהתנדבות על אף חיים אישיים ותעסוקתיים מלאים ולחוצים כמו שעוברים על כולנו, והנה - הגיע השעה לומר שלום ולפנות את הדרך למנהל הפורום הבא.

אז בקצרה: תודה רבה לכל הקוראים וכמובן - לכותבים. לאורך התקופה שעברתי כמנהל הפורום הבחנתי במס' כותבים שהשקיעו זמן רב בהקלדה על-המקלדת על-מנת לנסות ולסייע לחברי הפורום השונים וזה (באמת) מאד נגע לליבי. שאפו גדול לכל העוסקים במלאכה.

בפן הלגמרי אישי: מי שהיה פה "איך שנכנסתי" אולי זוכר שניסיתי בכל מיני "פינות ושיטות" לנסות ולקחת את הפורום למקום "קצת אחר", אך לצערי ולמרות תגובות חיוביות ופידבקים, לא הרגשתי שזה הגיע למקום שאליו כיוונתי ואני מאחל, מכל הלב, למנהל הפורום הבא אחרי (שבטוח יעשה את עבדותו טוב ממני
) לחזור, לנסות ולכוון כמה שיותר גבוה - אולי הפעם זה יצליח! (ומי יודע, אולי הפעם גם באמת יגיעו למפגש פורום
). אני מבטיח שאהיה פה על-מנת לנסות ולתמוך "כמשתמש רגיל" שאין לו גישה לפאנל ניהול כזה או אחר

לגבי מנהל הפורום הבא: במידה ומישהו מחברי הפורום מעוניין בתפקיד הנחשק, Let-me-know. אנסה לסייע בקישור "לגורמים הרלוונטים".

אנצל את ההזדמנות לאחל לכולם שנה טובה מלאה בבריאות, אושר, שמחה, שגשוג משפחתי ועיסקי והכי חשוב - Linux וקוד-פתוח!

תודה לכולם ואחלה של שבוע!

+דניאל.

ירון316

New member

אחד האנשים הנחמדים, העוזרים, הצנועים ובעלי הידע ביותר שיצא לי להיתקל בהם. חבל לי מאוד.

מה, רק שנתיים שלוש ונשברים?

איפה הימים שאפשר היה לקשור את המנהלים לפורום? יוחזר כתריאל! יוחזר העז! יחי השילוש עם דניאל! תחי המהפיכה! הלא המלוכסנים

Testosterone

New member
בהצלחה!

גם אני ניהלתי פורום בתפוז, וגם לי נשבר הזין מהפלטפורמה הכושלת הזו.
&nbsp
עלה והצלח.

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל Dניאל Mור על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

&nbsp

למעלה