סיכום שבועי

omer719

New member
סיכום שבועי

גם אצלכם יורד גשם?

סוף שבוע של אקס פקטור מתחת לפוך

הפורומים המועדפים - עם כמה שינויים השבוע -
טלוויזיה
אמריקן איידול
פופ
כוכב נולד
דה וויס- The Voice
שקרניות קטנות
מצעדים וביקורת מוזיקה
יומני הערפד

ערוצי הסדרות של yes
קאנטרי פופ

חברי הפורום הפעילים - שמצמצמים אליי את הפער

is00
lakilaki12
Moses The Fish
ורדונה2
MoRoSH11
LeAnnDylan
shaharEB
such an angel

andre93

omer719

והסיכום השבועי -
השיר שנתקע לכם בראש השבוע -
סרט טוב שיצא לכם לראות -
סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה -
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה -
בילוי אהוב בסופ"ש חורפי -
משהו מגניב שעשיתם השבוע -
משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא -
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע -
תמונה משעשעת -

שאלת השבוע -
סדרת טלוויזיה האהובה עליכם בכל הזמנים - קשה לבחור אחת אני יודע, נסו לחשוב איזו סדרה אף פעם לא יהיה אכפת לכם לצפות בפרק גם בפעם האלף
אפשר לתת כמה

סוף שבוע נעים וחמים לכולכם

such an angel

New member
הייייי , סיכום חופריי

והסיכום השבועי - אני כותבת ועכשיו יש גשםםםםםםםם סערה בחוץץץץ איזה כיףףףףףףףף

השיר שנתקע לכם בראש השבוע - one day - אבל לפי אמבלם 3 :)
סרט טוב שיצא לכם לראות - אל תלחצי אני בדרך - אדיר, קורע, מעולה

סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה - האנטומיה של גריי עונה 5, יומני הערפד
ואקס פקטור כמובן שבל השבוע !
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה - כל מה שאמא מכינה תמיד טוב

בילוי אהוב בסופ"ש חורפי - ישיבה עם חברים איפשהו, או רק עם החבר

משהו מגניב שעשיתם השבוע - סתם בילוי, מסיבת גיוס.. עדין היו אזעקות אז לא ממש יצאתי מהבית

משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא - סוף סוף לנסוע לת"א ולעשות כיף !
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע - one day, california girls, every little thing she dose של אמבלם ו2 ביצועים של ליריק, ביצוע של וינו בבית של LA והביצוע המהמם של קארלי בבית של בריטני
תמונה יפה -

שאלת השבוע -
סדרת טלוויזיה האהובה עליכם בכל הזמנים - קשה לבחור אחת אני יודע, נסו לחשוב איזו סדרה אף פעם לא יהיה אכפת לכם לצפות בפרק גם בפעם האלף אפשר לתת כמה
ממממממ....... אני צריכה לחשוב על זה אני אחזור עם תשובה !

MoRoSH11

New member
אני מבינה שהתחלת עונה 5 של האנטומיה

לאיזה פרק הגעת?

such an angel

New member
כןןן

בסוף הסדרתי עם הדרך שלי שרני מורידה סרט בנפרד וכתוביות בנפרד חחח משהו שטותי שלי שלא הצלחתי חחח
ו..אני ממש עכשיו רואה!!! אני בפרק 4 :))

MoRoSH11

New member
זה הרבה יותר מסובך ככה

כבר עדיף לראות בצפייה ישירה, אבל מה שנוח לך :)

such an angel

New member
צודקת חלקית בעצם

עדיף בהקבה לראות בHD והמון פרקים
בלי לנתק את הווירלס כל רגע

LeAnnDylan

Well-known member
אה! קאנטרי פופ ברשימה. טייט משתלט

והסיכום השבועי -
השיר שנתקע לכם בראש השבוע -

Love Like Mine - Hayden Panttiere
Stay With Me - Miranda Lambert
Crazy Women - LeAnn Rimes
When You Were Mine - Lady Antebellum

סרט טוב שיצא לכם לראות - החדש של ג'יימס בונד. והיה שידור חוזר של המלאכיות של צ'ארלי ביס. לעולם לא ימאס לי מהסרט הזה!
סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה - מרתון "עד עצם היום הזה"
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה - אחרי שהשלמתי בשבוע החולף את המשאלה לפנקייק בבית הפנקייק וגם לפבלובה. אני חושבת שאני בצום עד סוף השנה כדי לכפר

בילוי אהוב בסופ"ש חורפי - כוס מרק חם/שוקו קר/תה ירוק מתחת לשמיכה ומרתון סדרות.
משהו מגניב שעשיתם השבוע - רקדתי לצלילי טיילור סוויפט באמצע תל אביב כמו אוטיסטית. נחשב?
משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא - לחפש עבודה חדשה. לא יודעת אם מגניב אבל זה התכנון היחיד.
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע - הגזמנו.. גם פעם אחת זה יותר מידי
אבל לא זוכרת מי כאן ביקשה המלצות להופעות מהעונות הקודמות של האקס הבריטית אז יצא לי לצפות בכמה אודישנים ממש מוצלחים שאהבתי יותר מפעם אחת. אז נגיד שזה...
תמונה משעשעת - הגעתי למסקנה שבפורום הזה, זה המשפט שמייצג אותי הכי טוב

שאלת השבוע -
סדרת טלוויזיה האהובה עליכם בכל הזמנים - קשה לבחור אחת אני יודע, נסו לחשוב איזו סדרה אף פעם לא יהיה אכפת לכם לצפות בפרק גם בפעם האלף אפשר לתת כמה
זה קל - מכושפות

יש לי את כל ה-8 עונות בדיוידי אם כי לא יצא לי לצפות בפרק של זה כבר כמה שנים. יכול להיות שבהשוואה לסדרת של היום היא עשויה קצת פחות טוב ועם המון קלישאות מעיקות אבל לעולם לא אשכח את ההשפעה שהייתה לסדרה הזו עליי בתור מתבגרת. אני זוכרת שימי חמישי (ואז שלישי, ואז רביעי, ואז שבת ואז שוב חמישי...) היו קדושים. אם מישהו היה מפריע לי לראות מכושפות או שהייתי מפסידה אפילו שניה מההתחלה של הפרק הייתי נכנסת לדכאון עמוק למשך שבוע. הסדרה הזו הייתה הסם שלי והייתי כל כך בענין שלה שזו הפכה להיות האובססיה הכי גדולה בחיי. אני מוכנה להכיר בעובדה שאולי היא לא הסדרה הכי גדולה שנוצרה אי פעם אבל מעולם לא היו לי רגשות כל כך עזים כלפי סדרה אחרת או דמויות אחרות כמו שהיו לי כלפי מכושפות ופייפר

וואו איזו חפירה לא מעניינת על סדרה שנכחדה לפני שנים
אני מתנצלת בפני מי שהגיע עד כאן

בכל אופן, סדרות זה כיף אז הנה חמש הסדרות האהובות עליי ביותר בכל הזמנים: מכושפות, גיבורים, דקסטר, שקר לי ומחשבות פליליות.
וסתם סדרות אחרות שאני אוהבת כיום ושוות אזכור: נאשוויל, פרשיות סמויות, צווארון לבן, 30 רוק, בגוף ההוכחה, מיספיטס, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, שקרניות קטנות, מאליבו קאנטרי, גוסיפ גירל, טאץ', קינג, עקרות בית, משחק השקרים, קייל XY, קוגר טאון, בוורלי הילס 90210, פשע מן העבר, V, עמוק באדמה, ורוניקה מארס, וידוייה הסודיים של זונת צמרת, SNL, צ'לסי לייטלי ויואו יש עוד מיליונים
אבל ההתאהבות החדשה שלי היא עד עצם היום הזה

אגב, סדרת הילדות האהובה עליי ביותר בכל הזמנים היא פאוור ריינג'רס. כל חיי חלמתי להיות הפאור ריינג'רית הצהובה. אבל לא האלכסית הזו של המייטי מורפין. אלא אשלי של פאווריינג'רס בחלל

ובגלל שאנחנו בפורום אקס, אז צריך גם רשימת סדרות מוזיקליות אהובות לא?
טוב, אז הפייבוריטית שלי היא כמובן אמריקן איידול. חוץ ממנה יש גם את פיים אקאדמי, נאשוויל סטאר, דואטס, פלטינום היט, קן יו דואט ו-CMT נקסט סופרסטאר.
חפרתי ברמות

חוזרת עכשיו לאמה סוואן אהובתי

פיס אאוט

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

MoRoSH11

New member
זהו, קנית אותי- את אוהבת מכושפות

ועמוק באדמה וורוניקה מארס. איזה טעם טוב יש לך

וכמובן, שקרניות קטנות

omer719

New member
ורוניקה מארס

יש עוד אנשים בעולם שרואים את זה?
זה כל כך נדיר.

MoRoSH11

New member

ברור, אני חושבת שהיא נחשבת לסוג של סדרת קאלט. אישית אני גיליתי אותה רק לאחרונה, אבל היא לגמרי כבשה אותי.

andre93

New member
מהרשימה שלך ראיתי רק את דקסטר

מאיפה יש לך זמן לראות כל כך הרבה סדרות?

LeAnnDylan

Well-known member
אז זהו, שאין לי.

במהלך השבוע באופן רציף אני רואה רק דקסטר ונאשוויל. בסופ"שים אם יש לי זמן אני משלימה קצת מהסדרות האחרות שמשודרות כרגע אבל לא בהכרח יוצא לי לראות על בסיס שבועי (אנטומיה/מרפאה/פרשיות/אקס)
את כל היתר אני שומרת לימי מחלה

נוש14

New member
מסכמת

השיר שנתקע לכם בראש השבוע - זה - http://www.youtube.com/watch?v=N2uKUPhOx0w אחד הקאברים המוצלחים
סרט טוב שיצא לכם לראות - לא יצא לי
סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה - התחלתי לעבוד על לצפות מחדש בוויל וגרייס. איזו סדרה אדירה
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה - נראה לי שחטפתי וירוס בבטן אז קשה לי לחשוב על אוכל כרגע
בילוי אהוב בסופ"ש חורפי - שוקו חם בבית קפה
משהו מגניב שעשיתם השבוע - היה לי יום הולדת
משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא - התחלתי עבודה חדשה אז את זה אבל זה לא מגניב חחח
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע - לא שמעתי בכלל הופעות של האקס פקטור השבוע...
תמונה משעשעת -

שאלת השבוע -
סדרת טלוויזיה האהובה עליכם בכל הזמנים - קשה לבחור אחת אני יודע, נסו לחשוב איזו סדרה אף פעם לא יהיה אכפת לכם לצפות בפרק גם בפעם האלף אפשר לתת כמה - אממ חברים אני יכולה לראות בכל מצב, משפחה מודרנית, המפץ הגדול. זהו נראה לי

שבת שלום והלוואי חורפית אני אוהבת חורף

למעלה