אה! קאנטרי פופ ברשימה. טייט משתלט
והסיכום השבועי -
השיר שנתקע לכם בראש השבוע -
Love Like Mine - Hayden Panttiere
Stay With Me - Miranda Lambert
Crazy Women - LeAnn Rimes
When You Were Mine - Lady Antebellum
סרט טוב שיצא לכם לראות - החדש של ג'יימס בונד. והיה שידור חוזר של המלאכיות של צ'ארלי ביס. לעולם לא ימאס לי מהסרט הזה!
סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה - מרתון "עד עצם היום הזה"
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה - אחרי שהשלמתי בשבוע החולף את המשאלה לפנקייק בבית הפנקייק וגם לפבלובה. אני חושבת שאני בצום עד סוף השנה כדי לכפר
בילוי אהוב בסופ"ש חורפי - כוס מרק חם/שוקו קר/תה ירוק מתחת לשמיכה ומרתון סדרות.
משהו מגניב שעשיתם השבוע - רקדתי לצלילי טיילור סוויפט באמצע תל אביב כמו אוטיסטית. נחשב?
משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא - לחפש עבודה חדשה. לא יודעת אם מגניב אבל זה התכנון היחיד.
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע - הגזמנו.. גם פעם אחת זה יותר מידי
אבל לא זוכרת מי כאן ביקשה המלצות להופעות מהעונות הקודמות של האקס הבריטית אז יצא לי לצפות בכמה אודישנים ממש מוצלחים שאהבתי יותר מפעם אחת. אז נגיד שזה...
תמונה משעשעת - הגעתי למסקנה שבפורום הזה, זה המשפט שמייצג אותי הכי טוב
שאלת השבוע -
סדרת טלוויזיה האהובה עליכם בכל הזמנים - קשה לבחור אחת אני יודע, נסו לחשוב איזו סדרה אף פעם לא יהיה אכפת לכם לצפות בפרק גם בפעם האלף אפשר לתת כמה זה קל - מכושפות
יש לי את כל ה-8 עונות בדיוידי אם כי לא יצא לי לצפות בפרק של זה כבר כמה שנים. יכול להיות שבהשוואה לסדרת של היום היא עשויה קצת פחות טוב ועם המון קלישאות מעיקות אבל לעולם לא אשכח את ההשפעה שהייתה לסדרה הזו עליי בתור מתבגרת. אני זוכרת שימי חמישי (ואז שלישי, ואז רביעי, ואז שבת ואז שוב חמישי...) היו קדושים. אם מישהו היה מפריע לי לראות מכושפות או שהייתי מפסידה אפילו שניה מההתחלה של הפרק הייתי נכנסת לדכאון עמוק למשך שבוע. הסדרה הזו הייתה הסם שלי והייתי כל כך בענין שלה שזו הפכה להיות האובססיה הכי גדולה בחיי. אני מוכנה להכיר בעובדה שאולי היא לא הסדרה הכי גדולה שנוצרה אי פעם אבל מעולם לא היו לי רגשות כל כך עזים כלפי סדרה אחרת או דמויות אחרות כמו שהיו לי כלפי מכושפות ופייפר
וואו איזו חפירה לא מעניינת על סדרה שנכחדה לפני שנים
אני מתנצלת בפני מי שהגיע עד כאן
בכל אופן, סדרות זה כיף אז הנה חמש הסדרות האהובות עליי ביותר בכל הזמנים: מכושפות, גיבורים, דקסטר, שקר לי ומחשבות פליליות.
וסתם סדרות אחרות שאני אוהבת כיום ושוות אזכור: נאשוויל, פרשיות סמויות, צווארון לבן, 30 רוק, בגוף ההוכחה, מיספיטס, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית, שקרניות קטנות, מאליבו קאנטרי, גוסיפ גירל, טאץ', קינג, עקרות בית, משחק השקרים, קייל XY, קוגר טאון, בוורלי הילס 90210, פשע מן העבר, V, עמוק באדמה, ורוניקה מארס, וידוייה הסודיים של זונת צמרת, SNL, צ'לסי לייטלי ויואו יש עוד מיליונים
אבל ההתאהבות החדשה שלי היא עד עצם היום הזה
אגב, סדרת הילדות האהובה עליי ביותר בכל הזמנים היא פאוור ריינג'רס. כל חיי חלמתי להיות הפאור ריינג'רית הצהובה. אבל לא האלכסית הזו של המייטי מורפין. אלא אשלי של פאווריינג'רס בחלל
ובגלל שאנחנו בפורום אקס, אז צריך גם רשימת סדרות מוזיקליות אהובות לא?
טוב, אז הפייבוריטית שלי היא כמובן אמריקן איידול. חוץ ממנה יש גם את פיים אקאדמי, נאשוויל סטאר, דואטס, פלטינום היט, קן יו דואט ו-CMT נקסט סופרסטאר.
חפרתי ברמות
חוזרת עכשיו לאמה סוואן אהובתי
פיס אאוט
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0