הפוגה קלה ממטלות השבת..
השיר שנתקע לכם בראש השבוע - Keepsake - Grace Potter & The Nocturnals
Takin' Pills - Pistol Annies
Borrowed - LeAnn Rimes
What Have I Done - LeAnn Rimes
וכל האלבום החדש של ליטל מיקס
סרט טוב שיצא לכם לראות לאחרונה - לא ראיתי סרטים בשבוע האחרון. אבל קראתי איזה כתבה שעשתה לי חשק לראות את הסרט סיפורו המופלא של בנג'מין באטן. הורדתי אך טרם ראיתי.
סדרה שאתם הולכים להשלים בסוף השבוע הזה - נאשוויל. לא ראיתי עדין את הפרק השבועי. ויש לי כמה פרקים של פרשיות סמויות להשלים. אם יהיו כוחות ויהיה זמן אשלים גם צווארון לבן, אנטומיה ומרפאה.
משהו טעים שבא לכם לאכול בסוף השבוע הזה - שום דבר. בא לי לחיות על מים וחסה.
בילוי אהוב בסופ"ש חורפי - לישון עם חלון פתוח, 3 פוכים, 2 שמיכות צמר ומיליון כריות! (או לפחות 7). או ללכת בגשם (עם מטריה אם יש לי כוח להחזיק אותה או בלי אם בא לי לחטוף דלקת ריאות ולקבל כמה ימי מחלה
) עם אוזיונות ולשמוע שירי חורף אפרוריים ומהממים.
משהו מגניב שעשיתם השבוע - מגניב? אני? מסיבת דיסקו..
משהו מגניב שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא - אויש די כבר עם השאלה הזו
הופעה של מתמודד/ת מהאקס פקטור שיצא לכם לשמוע יותר מפעם אחת השבוע - לא ראיתי אקס פקטור בכלל השבוע. לא הבריטי ולא האמריקאי אבל שמעתי המון פעמים את
Vienna של אליס משבוע בילי ג'ואל באמריקן איידול שנה שעברה. אחד הביצועים הכי טובים שהיו אי פעם בתוכניות ריאלטי. אבר. הייתה תקופה שהייתי חולה בבית 4 ימים ומהבוקר עד הערב השיר הזה היה בריפיט. ארבעה ימים ולא נמאס לי ממנו! ביצוע מופלא ונדיר!
ואם זה נחשב אז שמעתי את האלבום של ליטל מיקס..
תמונה משעשעת - קצת ישן אבל זה הרס אותי מצחוק בפעם הראשונה שראיתי את זה
שאלת השבוע -
סרט מומלץ שאתם ממש אוהבים לראות ולא אכפת לכם לראות פעמיים ויותר - אבודות והוזות, חופשיות על הבר, גריז או כל סרט עם דרו ברימור, בעיקר המלאכיות של צ'ארלי ופיירסטארטר.