סיפור על קבוצת רכישה

efibau

New member
סיפור על קבוצת רכישה

אני מבקש להביא כאן מקרה של מישהו בנושא קבוצת רכישת דירה.
אני מביא את המקרה היות ולאחר שהמקרה פורסם כאן לא מזמן, נודע למארגני הקבוצה על כך והם הגיעו איתו להסכם לשביעות רצונו וזאת בתנאי שהפרטים שלהם יימחקו מהפורום.
זו ההודעה ללא ציון פרטים מזהים:

"שלום.
לפני מספר חודשים נרשמתי לקבוצת רכישה בעיר ______, נפגשתי כביכול עם אנשים מאוד "נחמדים" שהיללו ושיבחו את עצמם ועשו מעצמם גדולים כאילו שיש להם המון ידע ויכולים לעשות את הבנין.
הקשבתי לסיפורים וניכנסתי לקבוצה ששילמתי שם סכום של משהו כמו 5000 שקל, שאני יודע שאני יכול לצאת מהקבוצה ולקבל את הכסף שלי אם הם לא יעמדו בתנאים שלהם.
מסתבר שהם שיקרו לי ומכרו לי להיות בקבוצה שהיא מחכה כבר מעל ל-3 שנים ועוד לא גיבשו את כולם, אבל ידעו לקחת את הכסף שלי בצ'יק.
יש להם שם בחור ממוצא ___ שמן ואחד נמוך קירח, שמהללים ומשבחים את הבוס שלהם ששמו: __________, שכביכול בנה את כל העיר ______, ובתכל'ס אין להם אפילו דירה אחת בנויה.

ממליץ להתרחק כמו מאש!

איך אני מחזיר את הכסף שלי?

איך אני מגן על עצמי מ________
מישהו מכיר אותו מהעיר _________?
הוא לקח לי כסף במרמה"
עד כאן לשן ההודעה שלו.

אינני יודע מה מהות ההסדר. ביקשתי ממנו לכתוב שוב את ההודעה למען האחרים כאן,מבלי להזכיר שמות, אבל לא קבלתי תגובה. וחבל.
אגב, זה לא המקרה הראשון בפורום צעיר זה שמקרה עולה ומגיע אל פתרונו במהירות רק מעצם הפרסום.
אגב, לדעתי אין מחוייבות לפרסם ובטח לא להשמיץ את הצד המדובר עליו מתלוננים. אפשר גם להודיע להם שיש כוונה לפרסם באינטרנט וזה בדרך כלל עובד.
אני תמיד ללכת בטוב.

יכאמור, מחקתי את ההודעה לפי בקשתו של הפונה, ואם אותו אדם יקרא דברים אלו, אני מבקשו שוב לשלוח אלי במסר את פרטי הפתרון אליהם הגיע איתןם. ואני אעלה אותו כאן למען כולם. ושוב, ללא ציון פרטים מזהים.
אפי.

למעלה