יאללה נו,
משהו טוב שקרה לך השבוע: מלא שעות בעבודה! הן אמנם במשרד ולא בהדרכות אבל עדיין. וההדרכות שכן היו לי - היו מהממות ברובן.
היה סופ"ש מהמם, כמו שצפיתי.
משהו רע שקרה לך השבוע: מלא שעות במשרד. איזה שעמום זה. פלוס, אני ענייה לגמרי.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: שום דבר מיוחד.
התחדשות השבוע: טייץ. ויש לי רדיאטור בחדר! No more לקום בבוקר ולחשוב שהתעוררתי בסיביר.
פריט/לבוש השבוע: התלבשתי יפה לעבודה ביום חמישי - לא יפה באופן מיוחד אבל זה בהחלט היה שינוי מרענן מהג'ינס וטי-שירט הרגילים שלי, וממש החמיאו לי על זה.
תוכנית השבוע: באפי! באפי-באפי-באפי. לא יודעת אם סיפרתי, אבל מעולם לא צפיתי בצורה מסודרת וביותר מכמה פרקים. מזל שיש חבר שיעשה לי חינוך-מחדש-ברוח-גיקית-להפליא. אנחנו רואים את כל הסדרה ברצף, והסופ"ש צפינו בארבעה פרקים מהעונה השנייה.
סרט השבוע: ראיתי שלושה סרטים - פרומיתיאוס [בע, לא אטקרציה בכלל], איזה סרט מד"ב דיי מגניב שממש לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא היה מגניב לאללה, וגברים בשחור 3 שהיה קצת מאכזב אבל היי, הראשון היה כל כך מעולה ש,כאילו, ברור שההמשכים יהיו פחות.
ספר השבוע: מושבות האבן, שזה הספר החמישי בסדרת שבט דוב המערות. וביום שישי, כשעשינו סדר בבית של החבר [אלוהים, כמה דברים הוא אוגר
] הוא מצא ספר ממש מגניב בשם 'קבצנים בספרד' והתחלתי לקרוא אותו והוא מעולה.
מאכל השבוע: אה, שום דבר מיוחד. אולי פרנץ' טוסט?
יציאת השבוע: חמישי! מפגש פורום פו"ק היה מהמם. ואז סופ"ש אצל החבר.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נוביי גוד, כמובן. ולפגוש את החברים מאריאל.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: הנסיעה לאריאל+חזרה, נסיעה לסבתא בשבת.
אדם שעשה לך את השבוע: להגיד שהחבר יהיה בנאלי, אז אני אגיד שעדי, החברה שלי מהתיכון.
אדם שהרס לך את השבוע: אפחד.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל החברים המהממים שלי מאריאל.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: שנדליייייייייייייייייייייייייייייייייייייר.
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: עבודה-נוביי גוד-עבודה-מסיבת מטאל-סבתא
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה.
+ מסקנת/ות השבוע: שום דבר מיוחד