סקס ללא גלולות ובלי קונדום-שאלה

trick me1

New member
סקס ללא גלולות ובלי קונדום-שאלה

אני מתכננת לקיים יחסים עם מישהו שאני מכירה.

אני לא לוקחת גלולות וגם לא מתכוונת לקחת,כי הגעתי למסקנה שזה לא הכי בריא לגוף.

אני בת 30 ומעולם לא קיימתי יחסי מין בלי קונדום,והאמת שדיי נמאס לי.

אני מאוד רוצה להנות מהסקס ולנסות בלי קונדום פעם אחת.גם הפרטנר שאיתו אשכב לא סובל קונדומים.

האם יקרה משהו נורא אם אקח פוסטינור פעם אחת?
ראוי לציין שמבחינת מחלות והכל זה מישהו שאני מכירה אז אין לי מה לבדוק.רק העניין של היריון מפחיד אותי.

אנא עזרתכם בעניין,תודה.

תשמעי

זה שאת מכירה אותו לא אומר שלפני חודש הוא לא שכב עם מישהי שיש לה כלמידיה, פפילומה או סתם פיטריה ואגינלית נפלאה.
&nbsp
לא מבינה למה לקחת את הסיכון של הריון ו/או מחלות מין..
כאשר תהיי עם פרטנר קבוע, במערכת יחסים כזו שאפשר לעשות בדיקות למחלות מין ושאין פרטנרים נוספים ששוכבים איתם לא מוגנים- אז תחווי סקס ללא קונדום.
&nbsp
לגבי גלולות "היום שאחרי". הן לא סוף העולם, אבל אם את לא לוקחת גלולות כי הן "לא בריא לגוף" אז אני לא ככ מבינה את ההגיון..

trick me1

New member
זה מישהו שאני סומכת עליו,והוא משתף אותי בדברים האלה.

אם יהיה חשש אשתמש בקונדום.
&nbsp
&nbsp
תשמעי,גם כשאהיה עם פרטנר קבוע לא אקח גלולות,אז זה אותו דבר.
&nbsp
אני מתכוונת חד פעמי לקחת את הפוסטינור לא כדרך קבע כמו שלוקחים גלולות,אז זה לא אותו הדבר.
ובא לי פעם אחת להרגיש מה זה בלי קונדום.
&nbsp
בכמה גלולות היום שאחריי מגנות?

Sharoman

New member
גלולה של היום שאחרי מגינה

פחות לפחות טוב ככל שעובר הזמן מרגע השפיכה ועד רגע לקיחת הגלולה.
כלומר, יש לך מ 24 ועד 72 שעות לקחת אותה בידיעה שה 24 שעות הראשונות הן היעילות ביותר.

אם את רוצה לחוות את התחושה ללא קונדום אתם תמיד יכולים להתחיל בלי ולסיים עם, או כשהוא מרגיש שהוא קרוב יחסית, לצאת ולגמור בחוץ (או בכל מקום אחר).

במקביל אני רוצה להגיד לך שלא משנה כמה טוב אתם מכירים או כמה הוא משתף אותך תמיד קיים סיכוי שהוא לא מספר לך הכל, משקר לך או פשוט לא מודע.
מצד שני, יכול להיות שגם את עצמך לא מודעת למצב שלך ובתמורה יכולה להדביק אותו.
יש סיבה לכך ששניכם עושים את הבדיקה...
שנית, אם המשיכה שלך אליו כה גדולה שאת מוכנה לשכב איתו פעם אחת את מאמינה באמת ובתמים שלא תהיה פעם נוספת?
כלומר, את למעשה יוצרת מצב שבו את נאלץ לקחת גלולת היום שאחרי באופן קבוע...
את יכולה לדפדף קצת באינטרנט כדי לראות מהן ההשפעות של הגלולה הנפלאה הזאת, למה מכנים אותה "מוצא אחרון", מהן ההשלכות לטווח ארוך שלה ומהן ההשלכות של לקיחת הגלולה יותר מפעם אחת.

בסופו של דבר את יכולה לחשוב על זה בצורה הכי פשוטה ונקייה שבה את למעשה מעבירה את הגוף שלך מיני טראומה זמנית כי הבחור שאיתו את רוצה לשכב לא מוכן לעטוף את הזין שלו בפיסת לייטקס בעובי של כמה מיקרונים בודדים וללא כל תופעת או השפעות לוואי בריאותיות כלל.
זה בערך כמו לעבור טיפול שורש כל פעם במקום שהוא ילעס מסטיק.

trick me1

New member
קודם כל תודה לך על העזרה

בהמשך למה שאמרת-אמרתי שגם אם תהיה פעם נוספת שנשכב,זה יהיה רק עם קונדום!
&nbsp
אני רוצה באופן חד פעמי לנסות בלי.אני לא מתכוונת באופן קבוע לעשות את זה בלי קונדום ואז לקחת פוסטינור,ממש לא!
&nbsp
זה לא רק שהבחור שאיתי לא מוכן לשים קונדום,גם אני פעם אחת רוצה לראות מה ההרגשה בלי.כי כמו שאמרתי מעולם לא ניסיתי בלי קונדום.

Sharoman

New member
לכן גם אני אמרתי

שתמיד ניתן לעשות את זה בלי, כל עוד הוא לא מגיע לנקודת איבוד השליטה שלו.
יתרה מזאת, הייתי מציע לוודא שאתם שוכבים בלי קונדום להשתדל לא לערב תנוחות בהן הגירוי שלו חזק יותר.
אין צורך לקחת פוסטינור עם הוא לא גומר בפנים.
אבל עניין של בדיקות דם זה אלף בית במצבים כאלה וזה עובד לטובת שניכם.
שימי לב הקונדום מגן מפני הריון ב 96-97% בזמן שגלולות מגינות ב 99% (למעשה 100% אבל מסיבות משפטיות הם לא יכולים לטעון את זה).
הסיבה לכך היא שלמרות שיש קונדומים עם קוטלי זרע המטרה העיקרית שלהם היא לא להגן מפני הריון בלתי רצוי אלא מפני מחלות המועברות ע"י מגע מיני מלא.
ואין בעד מה :)

trick me1

New member
מזתומרת נקודת איבוד שליטה? שהוא גומר בפנים?

ואם הוא גומר בפנים ולקחתי פוסטינור?
&nbsp
כן,אבל יש גם עניין של שפיכה מוקדמת,שגם אם הוא לא גומר בפנים אפשר להיכנס להיריון.בגלל זה אני רוצה לכסות את הכל,ולקחת פוסטינור.
&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
אם אין לו שליטה עצמית של ילד בן 14

הוא יכול לצאת הרבה לפני הגמירה שלו.
לגבי טרום זרע אין לי מושג אם ועד כמה ניתן להיכמס להריון ולכן עדיך לברר עם גניקולוג.
אבל בלי קשר הוא יכול לגמור בכל מקום אחר....

לפי מה שקראתי על הנוזל המקדים

הוא עלול להכיל זרע חיוני רק אם הוא גמר בטווח של כמה שעות לפני כן ולא השתין לאחר הגמירה הקודמת, השתן שוטף ומנקה את הצינור מזרעי השפיכה הקודמת.

Sharoman

New member
זה גם מה שאני יודע

אבל אני בשום צורה לא מוכן להתחייב לכך משום שאני בכל זאת לא רופא :)

A לוןA

New member
אני ממש לא מסכים

"אין צורך לקחת פוסטינור עם הוא לא גומר בפנים."- בהחלט שיש צורך!
גם אם הוא לא גמר, נוזל הטרום שפיכה יכול להכניס אותה להיריון יופי. (בסיכוי נמוך יותר, אבל קיים)
&nbsp
"לגבי "משגל נסוג" (משגל בו הגבר נסוג מהנרתיק לפני השפיכה, או בשפת היומיום "גומר בחוץ") - השיטה אינה בטוחה, ואחוזי הכישלון בשימוש בשיטה זו גבוהים מאוד, ועומדים על כ-20%. "
(מתוך אתר אינפומד)

Sharoman

New member
הכוונה שלי הייתב

תלויה בכך שהבחור יגמור בחוץ לא בשניה האחרונה אלא כמה דקות טובות לפני.
מעבר לכך, אמרתי שהכי מומלץ להתייעץ עם רופא ולא להסתמך על פורום לא מקצועי.

A לוןA

New member
יש גברים שנוזל טרום שפיכה אצלם מתחיל עם הגירוי המיני הראשון

אי אפשר לסמוך על זה

יש היום גלולות "חירום"

שמגינות עד 5 ימים אחרי.
&nbsp
אני חייבת לומר לך שהייתי עושה בדיקות לפני שהייתי שוכבת עם מישהו בלי קונדום.
גברים יכולים להיות נשאים של כל מיני מחלות בלי שהם אפילו יודעים..
&nbsp
&nbsp

trick me1

New member
בדיקות נעשה בכל מקרה.

הפחד השני שלי זה הגמירה בפנים בלי קונדום,לכן אני רוצה לקחת פוסטינור.
&nbsp

גלולת "היום שאחרי" משהו שכדאי לדעת

גלולה אחת של היום שאחרי למעשה מורכבת מהמון המן המון המון הורמונים
לקחת גלולה כזו זה הלכהלמעשה פחות או יותר כמו לקחת בבת אחת גלולות למניעת הריון של חודש שלם.

במילים אחרות- זה לא אמצעי מניעה. זה משהו שאפשר להשתמש בו במקרה חירום. ממש לא משהו לבנות עליו מראש. אם קורית תאונה, אסון, נקרע קונדום משהו חמור יותר (כמו אונס) לשם זה מיוצרת הגלולה הזו. לא למניעה מראש.

קחי חודש אחד גלולות ותהני כמה פעמים.

זה הרבה יותר בטוח לדעתי מפוסטינור.
&nbsp
את גם יכולה לקנות מקלונים לזיהוי הביוץ, ללמוד את המקצב של גופך וללכת על הימים המאד בטוחים.

למעלה