סקר מחירי לקים

צונית

New member
סקר מחירי לקים

אתמול הייתי בחנות ZOKA ברחוב רזיאל בנתניה.
אני מאוד אוהבת להיכנס לחנות הזאת, יש להם COLOR CLUB בפחות מ20 שקל, ומבחר גדול ויפה של OPI.
מסתבר שהם מוכרים עכשיו OPI בחמישים שקלים (שזה יותר זול משאר המקומות) אבל עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי לרכוש אחד, אפילו שהיו שם כמה שהפילו לי את הלסת...

אח"כ הייתי בקניון. ראיתי לקים חדשים של לוריאל, קטנים קטנים! 5 ML ללק. כלומר, לקים מוקטנים. המחיר המלא שלהם הוא 40 שקלים, ויעני עכשיו יש מבצע - 20 שקל ללק כזה. לא האמנתי למקרה עיני. אני בחיים לא אשלם על לק מוקטן של לוריאל 20 שקל, ובטח ובטח שלא 40. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם??

ועכשיו לשאלותיי -

1. כמה אתן מוכנות להשקיע על לק אחד?
2. מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה?
3. האם אתן מרגישות שיש הבדל באיכות הלק בהתאם למחירו?
4. האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?)

אני מרגישה כאילו כתבתי עכשיו מבחן בחשבון לכיתה ה'

יאללה, לענותתתתתת

אחלה סקר

קודם כל, והכי לא קשור, יש מצב שתוכלי לצלם את הסטנד של הלקים של color club בפעם הבאה שתיהי בחנות הזו בנתניה?

עכשיו לשאלותייך:

אממ, כתלות בלק כעקרון, אם הוא הדבר הכי מדהים שאי פעם ראיתי אז יש מצב שאני אהיה מוכנה להתגמש לכיוון ה 50 (אבל הוא באמת צריך להיות משהו מדהים וייחודי), אבל זה באמת באמת גבול עליון.
2. מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה? יש לי OPI בודד ששכנעתי מוכר בנייל סטודיו למכור לי במחיר של מקצוענית, הוא עלה 35 שקלים ואני די בטוחה שהוא ההכי יקר שיש לי בארסנל.
ממש לא.
יש לקים זולים מאוד שעושים אותי מאוד מאושרת
והאיכות שלהם כלל לא נבדלת מהיקרים, זה פשוט עניין של סגנון, יש דברים שאי אפשר למצוא זול יותר. אבל כל עוד ניתן - אני אעדיף להתאמץ ולמצוא את הגרסה הזולה יותר. בכל מקרה שום לק לא מחזיק עליי יותר מידי.. ככה שבמבחן הזה כולם נכשלים אצלי

4. האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?)
הרוב זולים או נקנו במבצעים, לא מעט חברות זולות כמו ביוטיקר / שיק ודומיהם, אבל יש גם רבלון וצ'יינה (מועטים יותר) שנרכשו במבצעים.
ומה שאי אפשר למצוא לו דומים (כמו מנצנצים של מילאני, למשל) אז כמובן שגם אותם, אבל גם במקרים כאלו קניתי באיזה מבצע נחמד.

Nakuro

New member

באמת אחלה סקר :)

כמה אתן מוכנות להשקיע על לק אחד? זה מאד תלוי בלק עצמו, כמובן. בגלל שיש לי אוסף מכובד אז מקס' 15 שח ללק שנקנה בארץ (משתדלת לקנות במבצעים). אם זה לק מהאינטרנט אני יכולה גם לעלות ל25-30, תלוי בלק עצמו.
מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה? יש לי לק של אסי שקניתי פה בארץ ממזמן, אז אני מניחה שהוא עלה המון...לא זוכרת כמה בדיוק. זה היה בתקופה שעוד היה לי אוסף מצומצם וממש התלהבתי מהצבע (Pretty Edgy) אז עוד הרשתי לעצמי
האם אתן מרגישות שיש הבדל באיכות הלק בהתאם למחירו? ממש לא. הלקים שאהובים עלי מבחינת איכות הם שיק וקולור קלאב והם לא הכי יקרים. צ'יינה למשל שהם יותק יקרים מהם לדעתי- יש להם פורמולה מזעזעת ולא עמידה (אבל הצבעיםםםם
)
האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?) הרוב זולים, יש לי כמויות של לקים של שיק וסאלי הנסן שקניתי במבצע. אולי 25 מתוך 100 בערך נקנו ביוקר ברשת

trilliane

Well-known member
מנהל
אחלה סקר!

אם הוא פשוט, עד 20 ש"ח. אם הוא קצת יותר מעניין עד 30, אם הוא שווה אז עד 40 ואפילו 50 במקרה שהוא ממש מיוחד ואין חלופות מספקות.

Nfu Oh 52, עלה 68 ש"ח. התלבטתי המון לפני, אבל החלטתי לחרוג חד פעמית כי הוא באמת שווה ומיוחד...

יש הבדל בין הזולים ממש (10 ש"ח ומטה) קל וחומר אם הם לא ממותגים; אבל מעבר לכך זה כבר תלוי בפורמולה ומשתנה מלק ללק. חברות עממיות מייצרות יופי של מוצרים – לשיק יש לקים עם פורמולה מצוינת (גם ג'ייד/לייף בסדר, אבל אני פחות מתחברת) וגם WOW סבבה; ומצד שני גם לחברות כמו OPI, צ'יינה גלייז או essie יש לקים עם פורמולה מעצבנת נורא. מבחינתי זו בכל מקרה לא הפורמולה כי לרוב זה נתון שלא יודעים מראש; אני משלמת על לקים של חברות יקרות כשהם מיוחדים, שילובי גוונים ומרקמים שפשוט לא קיימים בקולקציות של החברות הזולות.

הנתח העיקרי הוא של מחירי ביניים. רוב האוסף שלי מורכב מלקים של חברות קוסמטיקה עממיות בינ"ל, לא מהזולים ממש אבל גם לא מהיוקרתיים, בעיקר כאלה שקניתי בסופרפארם לאורך השנים – רבלון, סאלי הנסן, לוריאל, אורלי, מייבלין, פופה... הכי הרבה אורלי (כ-30 לקים) אם כי חלקם גוונים מיוחדים שלא הגיעו לארץ אז הזמנתי מחו"ל (ועלו יותר). בעקבות הפורום התחלתי להזמין מחו"ל Barry M ועכשיו כמה MUA (בדיוק חזרתי מהדואר...
) ו-Kleancolor; הזמנתי גם מעט לקים של חברות סלון (OPI, China Glaze, essie, Zoya) בין אחד לשלושה לקים מכל אחת; יקרות ממש יש לי רק שניים שהיו מיוחדים מספיק כדי שאסכים לשלם את מחירם (Nfu Oh ו-Nails Inc שקניתי החודש). כמו כן נחשפתי גם לחברות העממיות הישראליות כמו שיק, לייף/ג'ייד, EVE או WOW אבל רוב הלקים שלהם לא מעניינים אותי אז גם מהם יש לי רק בודדים מכל חברה (אבל יותר מהחברות היקרות, כי בכ"ז, המחיר מקל על הקנייה...
).

דינדש

New member
אני עונה..

1. כמה אתן מוכנות להשקיע על לק אחד? הגג שבגגות 30 שקל לבקבוק. מרגיש לי לא נכון לשלם יותר מזה.
2. מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה? לקים של צ'יינה גלייז שכולל משלוח עלו לי בסביבות ה7$ לבקבוק.
3. יש הבדל באיכות הלק בהתאם למחירו? יכול להיות שכן, אבל לא מחייב. יש לקים שקניתי ב5 שקלים בשוק ובקושי מחזיקים, אבל לקים של שיק למשל שעולים 10 שקלים מחזיקים יותר מצ'יינה לגייז שעולה 30 שקל בקבוק. לא משנה מה איכות הלק, מעל 35 שקל לבקבוק זה מחיר מופקע, במיוחד מהחברות כמו אסי, OPI ודומותיהן שמוכרות בעולם/באינטרנט את אותו הלק בדיוק במחיר זול משמעותית...
4. האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?) יש לי מעטים יקרים יותר של צ'יינה גלייז, אבל בגלל שאני אישית אוהבת לעשות ניילארטים ו"לשחק" עם הלקים שלי, אז אני מעדיפה את הזולים יותר של שיק או ג'ייד אם יש מבצע שעולים בשסביבות ה10-20 שקל בקבוק (על היקרים אני מתקמצנת לעשות נסיונות וכאלה)...

עונה

עשרה עד עשרים שקלים, יותר מזה נראה לי בזבוז.

לא קניתי אף פעם לק יקר מעשרים שקלים.

לא ניסיתי אבל בגלל שאני מרוצה מהלקים של שיק, לייף ג'ייד וכדו' אני לא מצליחה לחשוב על סיבה לשלם מחיר מופקע על לק.

כולו לקים זולים.

denush

New member
עונההה :)

תלוי עד כמה הוא מיוחד. את הצבעים הפשוטים אני אקנה של החברות הזולות. גם לאחרונה חברות כמו WOW, CHIC GADE, באמת משתלות להוציא צבעים עדכניים. אבל את הדברים המיוחדים יותר אי אפשר למצוא אצלן. אז אהיה מוכנה להשקיע עד 50 ש"ח בלק, אבל בהחלט תלוי עד כמה הוא מיוחד. וזה יהיה כמובן בחו"ל - בחברות שבארץ כשאפשר למצוא בזול - אין סיבה להשיקע יותר מ-20.

בדיוק עכשיו הזמנתי לקים של A-England שהיו קצת יותר מחמישים לאחד. זה הלקים הכי יקרים שיש ברשותי.

לא בהכרח. יש לי 3 לקים של ZOYA שאני יכולה לומר שכמו שהם היו יקרים ככה הם גם עמידים. פורמולה נפלאה! לעומת זאת צ'יינה גלייז, למרות שיותר זולים בהרבה, יש להם פורמולה לרוב לא עמידה במיוחד. כנ"ל לגבי ESSIE. מצד שני גם לקים של ביוטיקר היו דיי סבבה ועמידים לפחות כמו לקים של שיק או צ'יינה גלייז. אז לדעתי זה לא בהכרח קשור לפורמולה.

אני חושבת שזה שילוב. כנראה שהרוב זולים יותר, לקים מהארץ של וואו וג'ייד. מהחברות היקרות יותר - OPI, ESSIE, ZOYA, וכו' יש לי בין 4-5 לקים מכל אחד. יש לי גם מיני חברות זולות יותר מחו"ל כמו קיקו MUA ועוד. אבל לאחרונה אני יותר מתעניינת בלקים עם אפקטים וגימורים מעניינים ולרוב הם יקרים יותר.

סקר מגניב :) כבר מזמן לא היה כאן סקר טוב!

ענבל30

New member
לקים ומחירים

1. כמה אתן מוכנות להשקיע על לק אחד? - בעיקרון, תלוי כמה אני רוצה אותו
אבל בפועל לא יצא לי לשלם יותר מ-60 ש"ח ללק (של nfu-oh שלא מצאתי בזול יותר, וחשקתי בהם עד מאוד)

2. מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה? הנה עניתי בתשובה למעלה. הוא גם לק שאני מאוד אוהבת (מס' 52, פלייקיס ירוק-טורקיז-כחול בבסיס סגלגל כהה) ואני משתמשת בו הרבה, כך שזו היתה השקעה טובה.

3. האם אתן מרגישות שיש הבדל באיכות הלק בהתאם למחירו? - ממש לא, אבל בהחלט יש חברות זבל שהלקים שלהם מתקלקלים, מסמיכים, סתם לא נעימים למריחה. בחברות טובות בהחלט פחות נתקלתי בזה, אבל בטווח שבין הלקים של וואו לבין nfu-oh לא מצאתי הבדלים ניכרים באיכות.

4. האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?) - הרוב המוחלט הוא של לקים זולים. שיק, לייף וג'ייד תופסים אצלי באוסף חלק נכבד ביותר, ויש לי קרוב ל-30 לקים שעלו פחות מ-10 ש"ח. יש לי גם יקרים - אבל רובם בטווח הבינוני של המחירים (נניח צ'יינה גלייז, אופי, אסי) וכאמור הכי יקר אצלי זה לק ששילמתי עליו 60 ש"ח.

אגב, מהלקים הקטנטנים של לוריאל בהחלט רכשתי 4 - פשוט כי יש להם צבעים מיוחדים ויפים, שלא ראיתי בלקים אחרים שניתן להשיג בארץ. גם הלקים של פופה הם מיניאטוריים ובמחיר לא זול, וגם מהם רכשתי (את ההולוגרפיים, שפשוט אין להשיג אחרים בארץ).

MyRun

New member
אואו נושא כואב...

בתור חיילת (גם אם בבית רוב היום, כי הצבא נתן לי מעמד של ספורטאית מצטיינת) אין לי יותר מדי לבזבז, ותמיד יש משהו הכרחי יותר מלקנות לק.

עד ה40 שקל, אני חושבת, אם מיוחד מאוד ולא ניתן להשיג בזול יותר. לקים קרמיים פשוטים אני לא רואה את עצמי מזמינה במחיר כזה, כי יש מבחר ענק בארץ. מה שכן, עוד לא יצא לי להוציא מעל ה25 ללק. רק לפני כמה חודשים גיליתי את העולם הזה, ומ5-6 גוונים שנעו על סקאלת הורוד-אדום (ועוד שניים כחולים שהרגשתי ממש מופרעת אחרי שקניתי) הגעתי ליותר מ40. אז בנתיים אני מנסה להחזיק את עצמי ולא לקנות יותר, וכשאחליט שנמאס אתחיל לקנות מהאינטרנט.

25 שקל של אורלי. Here comes trouble ההורס

אין לי לקים ממש "יקרים", אלא זולים וזולים יותר. אז כן, מרגישה הבדל בין הלקים שעולים 3-4 שקל לבין ג'ייד ושיק. לאו דווקא בעמידות או בפורמולה, יותר באיך שהציפורניים שלי נראות אחרי זה... נוטות יותר להצהיב ולהסדק אחרי ששמתי לק זול מאוד, אז אני משתדלת לא להשתמש בהם למניקור שלם (וחייבת כבר למצוא בסיס טוב!)

99% זול. בנתיים

צונית

New member
עונה גם

1. הגבול העליון שלי ללקים רגילים הוא 40 שקלים. אולם ועם זאת, פעם בהרבה זמן יש לקים עם אפקטים כל כך מיוחדים ששווה להשקיע עליהם, ואז אני חושבת ש100 זה באמת הגבול הסופי.

2. יש לי שני לקים של NFU OH שעלו כ-70 שקלים לאחד. הון תועפות, אבל הכי שווים את זה בעולם! אלה היו לקים שחשקתי בהם המון המון זמן ועשיתי הכל כדי להשיג אותם. מצחיק שאחרי כל המאמצים שלי, היה אותם בארץ...

3. בעיני אין הבדל באיכות. בעיקרון אני לא משתמשת בלקים זולים מדי, כלומר רמת טופ ביוטי ולקים אחרים בחמישה שקלים לא מתקבלים אצלי, אבל שיק נגיד שעולים רק 10 שקלים שווים ברמתם ללקים של OPI שעלו לי 40.

4. אני חושבת שאני נוטה קצת יותר לכיוון לקים יותר יקרים, בעיקר כי בחברות הרציניות יותר יש אפקטים וגוונים יותר מיוחדים. אז אמנם לא ספרתי לאחרונה... אבל נראה לי שיש לי יותר לקים יקרים מזולים...

noash5

New member
שאלות קשות!

משתנה מחברה לחברה, יש לקים שלא אוציא עליהם יותר מעשרה שקלים. בחברות הנחשבות יותר לא אשקיע יותר מ 35-40 שקל ללק.
הכי הרבה שקניתי היה בסביבות ה-40.
לא.
ברובו לקים זולים - חברות עממיות (שיק, ג'ייד, קרליין). יש לי משו כמו רבע אוסף של OPI צ'יינה קולור קלאב ואסי. ועוד רבע לקים שוק (סביבות חמישה שקלים ללק)

poynter

New member
אהבתי את הסקר!

1. כמה אתן מוכנות להשקיע על לק אחד? זה תלוי. אם הלק הוא פשוט נניח קרמי, אז לא יותר מ20-25 ש"ח. אבל אם הוא בגזרת המיוחדים כמו שבזמן האחרון דואגים להפגיז אותנו, אז אין לי בעיה לשים גם יותר..
2. מהו הלק היקר ביותר שיש ברשותכן וכמה הוא עלה? נושא רגיש..נושא רגיש.. כרגע זה ה"18 קראט" של OPI מקולקציית ג'יימס בונד שעלה כ-30$

3. האם אתן מרגישות שיש הבדל באיכות הלק בהתאם למחירו? בחברות הזולות לא. אבל בקרוב החברות הבינלאומיות כן יש הבדל..
4. האם האוסף שלכן מורכב מלקים יקרים ברובו? מלקים זולים ברובו? או משילוב של יקרים וזולים? (מהו הנתח שתוספים היקרים?) שילוב של השניים, השאלה מה נחשב יקר?

Plushable

New member
אחלה סקר! הנה תשובותי :)

סקר מעולה, כל הכבוד על היוזמה :)

חיכיתי חצי שנה עד שבסוף החלטתי להזמין את nfu oh 51 שעלה לי 70 ש"ח אבל זה באמת המקסימום שאשקיע בלק אחד. לרוב הלקים היקרים יותר שלי לא עוברים את ה-40 ש"ח.
nfu oh 51 - הזמנתי בארץ, אבל זה לאחר שעשיתי מחקר לא קטן וראיתי שפשוט אין בזול יותר. הלק עצמו עולה 60 ש"ח אבל עם המשלוח עלה לי 70 ש"ח. לא נורא בשביל משהו שרציתי כבר מלא זמן :)
בחברות זולות מאוד, כן. אבל ברוב החברות לא. היתה אפילו סקירה שעשיתי שבה התמודדו לקים של ג'ייד אל מול לקים של אסי, והג'ייד ניצחו איזה פעם :)
לדעתי זה בערך שליש יקרים ושני שליש זולים / מחיר ממוצע. בהתחלה היתי קונה רק לקים זולים, אבל האובססיה התפתחה ולא השאירה מקום לספק, אני חייבת קצת מהכל!

yaelsn

New member
איזה סקר כיפי!

אז ככה:

לקים רגילים - לא יותר מ20-25, וברוב המקרים הרבה פחות, בגלל כל המבצעים
בשביל לק מיוחד אני מוכנה לשלם גם 50-60 ש"ח, תלוי עד כמה אני חושקת בו

אני חושבת שהמייבש של פושה שעלה לי 35-40 ש"ח זה ה"לק" הכי יקר שיש לי באוסף...

לא בהכרח... לאחרונה הצטברו אצלי הרבה לקים של ESSIE ולחלק מהם יש באמת פורמולה יותר עמידה מהלקים הקודמים שהיו לי (ג'ייד, קרליין, רבלון וכו') אבל יש לי גם לק של OPI שמתקלף תוך פחות מיום...

הרוב המוחלט לקים זולים (עד 25 ש"ח). יש לי גם לקים של חברות קצת יותר יוקרתיות (אסי, OPI, אורלי) אבל הם נקנו במבצעים:)

JupiterCrash

New member
ובכן

1. לא יותר מ30 ש"ח.
2. שאנל - קיבלתי למתנת יומולדת , עד כמה שידוע לי עולה כ160 ש"ח. הלק הכי יקר שרכשתי לעצמי - אסי ב65 ש"ח. ובזה מסתכם אוסף האסי שלי..
3. אין הבדל משמעותי. גם שיק טובים (אבל לא כולם), פשוט השאנל טוב *יותר*.
4. רוב הלקים שלי הם לייף וביוטיקר (גם שיק ואורלי), הרוב זולים ודברים שנרכשו במבצע. יש כמה מיוחדים שרכשתי בחו"ל אבל המחיר שלהם לא עולה על האסי.. אם כך יש לי רק שניים ממש יקרים (מתוך אוסף של כשמונים לקים).

iefrat

New member
אז ככה:

כעיקרון עד 25-30 ללק מטריף שקשה לי לוותר עליו - עד 50-60

שאנל - 80 (בדיוטי פרי)

בגדול כן, אבל זה גם תלוי פיגמנט.

זולים של באזרים ב 5 שקלים אין לי בכלל

מתחיל בשיק, לייך וג'ייד ומטפס מעלה די שווה.

dmarcus

New member
תשובה לסקר

שלום לכולן,

אני עוד אחת מהקוראות האנונימיות של הפורום אבל לסקר הזה הייתי חייבת להגיב:
אז ככה...
1. אני מוכנה להשקיע על לק אחד עד 30 40 ש"ח ובתנאי שהוא מאד מיוחד...
2. הלקים היקרים ביותר שלי הם ה-China Glaze שהיה אחד שקניתי ב-40 ש"ח אבל לא אמהר לעשות זאת שוב.
3. יש הבדל מינורי בין איכות הלק למחירו - להערכתי זה אכן תלוי לא אחת בפורמולה כפי שכתבו פה בנות רבות.
4. האוסף שלי מורכב משליש יקרים והיתרזולים פחות או יותר. בשביל לענות לסקר טרחתי ועשיתי טבלה לפי מחיר, מותג וכמות וגיליתי שיש לי הכי הרבה רבלון, אורלי וג'ייד כאשר מבחינתי אורלי ורבלון הם היקרים יותר - אבל אני מקפידה לקנות אותם רק במבצעים.

אז זהו אלו תשובותיי לסקר. מאד נהנית לקרוא בו.
יום טוב.

פריקית של שיק וגייד

1. וזה המחיר שאני מוכנה להשקיע.
2. יש לי 1 שעלה 30 ו-2 של אורלי שעלו 25 וזה יקר מבחינתי ללק
3. שום הבדל
4. כמובן שזול, ואני לא מבינה למה לקנות יקר כשאי אפשר להבדיל באיכות, ובטח לא על היד אם שמתי opi או שיק

למעלה