עדכון בעניין היכולת לכתוב קטעי קוד בפורום

Dניאל Mור

New member
עדכון בעניין היכולת לכתוב קטעי קוד בפורום

שלום לכולם,

הבטחתי, בדקתי, ניסיתי, שאלתי, ועכשיו אני מעדכן את כל כותבי\קוראי הפורום: אז כידוע לרובינו, לעיתים רבות אנו נתקלים בהודעות שגיאה מצד ה - Services של תפוז כאשר אנו מנסים לעלות הודעות עם קטעי קוד, פקודות וכו'. מיותר לציין, שמאחר ומדובר בפורום טכני עם אנשים טכניים, רובנו הגדול כנראה מבין שמדובר במנגנון הגנה כלשהוא שתפוז החליטו להשתמש בו (וכמובן שבאופן אישי, אין לי שום דבר נגד משהו מהסוג הזה, נהפוך הוא).

לגבי שאלתו של חבר הפורום הנכבד "שולה" ששאל האם אפשר לקבל "רשימת מילים שלא מקובלות עליהם" (עליהם - דהיינו, על תפוז). לצערי הרב, ועל-פי האנשים הטכניים אחראים בתפוז, העניין אינו אפשרי (לא כי זה סוד, אלא מסיבות אחרות).

החדשות הטובות הן, שיש "סוג" מסויים של פתרון, שאולי הוא לא הכי נוח, אבל עובד (בדקתי זאת במו-ידי ועיני). תודה רבה לחבר הפורום הנכבד "עוץליגוץלי" שהסב את תשומת ליבי לעניין זה עוד לפני שקיבלתי את הפידבק הרישמי מהנהלת הפורומים, שאכן, מגבה אותו.

"הפתרון": ליד הלחצן "הוסף תגובה", קיים לחצן נוסף בשם "הוספת תגובה מהירה". הלחצן - כשמו כן הוא, מאפשר הוספת תגובה מהירה
החדשות הטובות הן שכתיבת קטעי קוד, לפחות על סמך מס' בדיקות שבוצעו על-ידי מס' אנשים (כולל עצמי כמובן) מתקבלת בברכה. טיפ חשוב בהקשר זה: מאחר ודוגמאות קוד לא נוחות לקריאה במידה והן לא "מיושרות" לצד השמאלי של המסך, בדקתי וגיליתי ששימוש ידני בתגיות "הקוד" ו - "סקוד" (שבהתחלה ובסוף של כל מילה מופיע pipe) אפשרי, ושאכן, הטקסט יוצג בצד השמאלי.

מיותר לציין שאני כותב לכם אחרי קבלת אישור מהנהלת הפורומים. כמו כן, ציינו בפני שימשיכו לחפש פתרון, לפחות לעתיד, אך כרגע, אני מניח "שזה מה שיש ועם זה ננצח"

דרך אגב, על-מנת לחסוך לכם זמן: בבדיקות שעשיתי, גיליתי שאין בעיה לעלות קבצי TXT. עם זאת, קבצי TXT המכילים "טקסטים" חשודים לא יצליחו לעלות לפורום. דהיינו, גם תוכן קובץ TXT עובר את הבדיקות המדוברות.

בהצלחה לכולם.

+דניאל.

למעלה