עדכון חדש ל- PS4 PSN 3.50

מישהו 2

New member
עדכון חדש ל- PS4 PSN 3.50

עדכון די רציני ומפתיע מתקרב אלינו, בקרוב תפתח הבטא של העדכון.
הפיצ'רים שהעדכון יוסיף:

התראות התחברות/התנתקות מחברים ברשימה - פיצ'ר שהיה ב- PS3 מהיום הראשון, ואחד הדברים שאנשים הכי ציפו לו עד עכשיו.
סוני תוסיף את האופציה (שניתן גם לבטל אותה) לקבל התראות כאשר חברים שלכם מתחברים לפלייסטיישן.

האפשרות להופיע כ- "לא מחובר" , גם כשאתם מחוברים.
למי שלא רוצה שהחברים יפריעו לו וישלחו לו הזמנות למשחקים כל הזמן. או למי שצופה בסרט.

האפשרות ליצור 'אירועים' - אתה קובע תאריך, שעה ומשחק. ואז מזמין חברים להרשם לאירוע. מי שנרשם לאירוע יקבל התראה כשהוא יתחיל ויצורף באופן אוטומטי לפרטי של כל הרשומים ואפשר להתחיל לשחק מיידית.

Remote play ל- PC ולמאק. אולי הפיצ'ר הכי גדול והכי מפתיע מצד סוני. מה שהיה עד עכשיו נחלתם של בעלי ps vita, עכשיו יאפשר לכל בעל מחשב אישי באשר הוא ואני מניח להזרים את המשחקים למחשב. איך זה יעבוד? האם ניתן יהיה להשתמש במקלדת ועכבר (מקווה מאוד שלא). אבל יפה מאוד.

הוספת שירות סטרימינג נוסף DailyMotion.

מקור

V Has Come To

New member
לכל מי שלחוץ על The Division...

הוא הגיע כבר למספר חנויות בארץ..שבוע לפני ההשקה הרשמית זה מכובד, למרות שאנחנו כבר רגילים לזה בארץ...
המחירים בטח לא מאוד אטרקטיבים בגלל המכירה המוקדמת אבל כמו שכתבתי זה למי שלחוץ על המשחק...
אני אחכה לביקורות למרות שזה משחק שכנראה אני לא אקנה גם ככה...

V Has Come To

New member
לכן אפילו לא טרחתי...

אם המשחק הזה יהיה באמת סנסציה של coop גיימפלי אולי אשקול את הנושא יותר בחיוב...

V Has Come To

New member

עטלפוני

New member
הוא משחק הרבה בפס וסטים, לפני הכל הוא גיימר (עם כסף)

ה "מלחמה" המגוחכת בין הקונסולות זה רק לילדים ומעריצים שזה כל חייהם, היא לא קיימת באמת. דווקא זה נחמד שהוא פשוט מציין את זה בטבעיות, ולא מנסה להסתיר שיש משחקים טובים בכל הפלטפורמות.

מישהו 2

New member
להזכיר לכולם שיש לנו סופ"ש מיוחד -

גם הבטא למולטי של אנצ'רטד 4 נפתחת לכולם ביום שישי עד יום ראשון. למעשה אפשר להוריד אותה כבר עכשיו מהחנות. המשקל של הבטא זה 10 ג'יגה. אני חושב שזה יכול להיות נחמד לראות את חלקכם באונליין.
&nbsp
בנוסף יש לנו את הבטא של היטמן, לא יכול לחכות כבר שיזרקו אותי באיזה סביבה מגניבה ומלאת אפשרויות ויגידו לי את מי צריך לחסל.

evilplate

New member
הפלוס שלי נגמר ב 5, יום אחד אחרי הבטא של היטמן :)

אני מקווה שאספיק לשחק בו.
&nbsp
בקשר לאנצ'רטד, כולם יכולים לשחק בבטא גם ללא פלוס!
חשוב להדגיש את זה.

למעלה