עדכון 2.50 PS4

מישהו 2

New member
עדכון 2.50 PS4

בקרוב תשוחרר גרסת תוכנה 2.50 ל - PS4
להלן השינויים והתוספות כפי שנחשפו עי BETA TESTER בשם Wario64

ניתן להכניס את הקונסולה למצב מנוחה (REST MODE) מבלי לסגור אפליקציות או משחקים (מה שאומר שאם אתם רוצים לכבות את הקונסולה ועדיין להמשיך מאותה נקודה שהפסקתם במשחק , אתם יכולים)
מיפוי מקשים - ניתן להגדיר מעתה מקשים שיבצעו תפקוד שונה , מעולה לבעלי קונסולות יפניות שיכולו לשנות את התפקוד של ה X וה O.
מחיקת משחק עם 0% גביעים מתוך רשימת הטרופ'יז
שמירה אוטומטית של המסך (SCREEN CAPTURE) ברגע שלוקחים גביע
נוספו מצבי סידור נוספים לגביעים
איסוף מידע על השגת טרופ'יז דרך האינטרנט, שיתוף השגת טרופ'יז עם חבר
שיתוף משחק (SHARE PLAY) עולה לקצב של 60FPS , ניתן גם לשנות את איכות השידור בהגדרות
בדיקת מהירות האיטנרנט לפני ביצוע שיתוף משחק
אפשרות לבקשת שם אמיתי גם מאדם שלא נמצא ברשימת החברים שלנו
על המשתתפים ב SHARE PLAY להיות על אותה גרסה , לא יתאפשר חיבור בין גרסאות תוכנה שונות
חבר שיש לו חשבון פייסבוק מקושר יוכל לראות את הפרופיל של החבר שלו
אפשרות להוספת צל לפונט
אפשרות להוספת עד 140 תווים לתיאור שלך ,רק 21 תווים יוצגו לאלה שנמצאים על גרסה נמוכה יותר מ 2.50
REMOTE PLAY דרך PS VITA יתאפשר רק לאחר שדרוג קושחת ה VITA למעל 3.35 , העדכון יפורסם בהמשך

evilplate

New member
תודה על העדכון

נשמע טוב, יש שם כמה פיטצ'רים מבוקשים מאוד כמו ה resume/suspend וגם למחוק טרופיס עם 0% למרות שלי אישית רוב הדברים שם לא מדברים, אני בדר"כ מכבה את הקונסולה וגם אם הייתי נכנס למצב מנוחה הייתי מכבה את המשחק, המשחקים נטענים מספיק מהר ככה שלא רואה סיבה להשאיר אותם פתוחים :)

מישהו 2

New member
גם אליי זה לא מדבר יותר מידי

אני בסה"כ די מרוצה, אם היינו מקבלים עדכונים על ימין ועל שמאל זה סתם היה מעצבן.
אבל אם יש פיצ'רים שהייתי שמח לקבל הם היו -
&nbsp
- הודעה קופצת בכל פעם שחבר מרשימת החברים מתחבר, כמו ב-PS3. (כמו כן, האופציה לבטל את זה למי שלא רוצה).
- תמיכה בהשמעת מוסיקה/סרטים מדיסקים, דיסק-און-קי. כולל תמיכה בכל הפורמטים המוכרים MKV וכו'... (למרות הסיכוי האפסי שזה יקרה)
- בחיבור של שלט נוסף לקונסולה , לא צריך לבחור משתמש אחר. שהשלט פשוט יתחבר בתור שחקן 2 תחת אותו משתמש.
- שינוי רקע לפי בחירה
&nbsp

evilplate

New member
פשוט מביך שאין עדיין התראות שחברים מתחברים

אונליין, לא ברור לי איך סוני לא סידרה את זה על היום השני בערך, זה משהו שהיה בפס3 מהיום הראשון ובצדק, זה הבסיס של הבסיס. לפעמים יש להם יציאות כאלה מביכות שאתה מרגיש שקופים מנהלים שם את העסק :p

למעלה