טופ 8
טוב נתחיל מזה ששמחתי לפני התוכנית כשראיתי את רשימת השירים וראיתי את הבחירות המעניינות
והלא חרושות של המתמודדים.
המנטורים לא עניינו אותי יותר מידי, השיר של דרולו דווקא נחמד אבל אני מודה, וגם הביצוע של איגי וג'ניפר היה אחלה.
1)Jax - Poker Face
העיבוד היה מעניין, באמת הזכיר קצת כמו שכמה כתבו פה את הסגנון של ג'ואי, אבל יחסית די אהבתי את זה
היו כמה קטעים קטנים שפחות התחברו לי עם המוזיקה אבל סך הכל הופעה טובה והיא נשמעת מעולה.
2)Nick Fradiani - Teenage Dream
מבחינה קולית היה בסדר, העיבוד די עבד לי בתור שיר רוק כזה למרות שהיו כמה קטעים שהיו פחות טובים,
סה"כ בסדר לא עפתי והוא באמת צריך להשתפר בהופעה שלו כי התנועות שלו קצת מסיחות את הדעת ומעצבנות חח.
הארי
אין לי מילים כבר לתאר אותו.
3)Quentin Alexander -Latch
מוזר היה לראות אותו בלבוש נורמלי יחסית
, אני אוהבת אותו ואת הקול שלו אבל לצערי לא אהבתי את בחירת השיר,
השיר הזה לא עשה לי כלום, הוא נשמע טוב ונחמד שהוא גיוון קצת אבל השיר הזה היה לי חצי קלאץ' לא מספיק לכאן או לכאן.
4) Joey Cook -Wrecking Ball
מזה השמלה הזאת ומה עשו לשיער שלה??
סה"כ הופעה די טובה של ג'ואי השיר התאים לה
למרות שהיא לא שינתה אותו הפעם היא נשמעה סבבה, הבתים היו יותר טובים מהפזמון כמו שציינו.
5)Clark Beckham -Make It Rain
בחירת השיר הייתה לי קצת מוזרה, אני אישית לא מכירה את השיר הזה, לא ידעתי שזה היה להיט.
ההתחלה הייתה קצת משעממת מהאמצע זה ממש השתפר, פעם ראשונה ששמעתי שהוא ממש מתאמץ
עם הקול שלו.אני עדיין חושבת שהוא אחד הטובים. אני מסכימה עם זה שהוא צריך קצת יותר לתקשר עם הקהל שחסרה לו קצת כריזמה
כי כל השאר יש לו, ולא הבנתי את ההערות על הלבוש כי הוא מתלבש בסדר גמור.
6) Tyanna Jones - Stay
בחירת שיר מעולה בשבילה, היא נשמעה ממש טוב , אחת ההופעות הכי טובות של הערב ללא ספק,
עדיין חסר לי אצלה משהו כדי שזה יהיה ביצוע מושלם.
7) Rayvon Owen -Set Fire to the Rain
אני חושבת שהבעיה של רייבון זה שהוא לא החליט איזה סגנון הוא רוצה לשיר, הוא
בוחר שירים שלא כל כך מתאימים לו, מבחינה קולית זה היה מעולה במיוחד הסוף, אבל חשבתי
שהשיר לא כל כך התאים לו. שמעתי השבוע את אחד השירים המקוריים שלו וזה היה שיר עם קצב כזה
סגנון אר אנד בי ואני חושבת שהוא צריך ללכת לכיוון הזה, שזה יותר יתאים לו אם הוא עוד ישאר בתחרות.
8) Qaasim Middleton - Hey Ya
טוב אני מודה שפעם ראשונה לא סבלתי בהופעה של קאסים, השיר מאוד התאים לו, עדיין יש לו את הקול
הכי חלש מבין המתמודדים שנשארו אבל יחסית להופעות האחרות שלו הוא נשמע סביר וההופעה הייתה בסדר סה"כ.
סה"כ התוכנית הייתה סבבה לא היו ביצועים גרועים הפעם, מצד שני לא היה אף אחד שבלט יותר מידי במיוחד.
כמובן ששמחתי שקאסים עף ועכשיו באמת נשארו הכי טובים ומעכשיו יהיה מעניין לראות מי יודח הלאה.
קראתי היום שהם כנראה הולכים לשיר שני שירים שבוע הבא אז יהיה מעניין לראות מה יבחרו.