השלמתי את הפרקים, כולל את 8
אני לא יודעת מה לומר. באמת שלא. וואו לא מספיק. הפרק ה-8 היה הפרק הכי טוב העונה, ריק מדמיין את שיין, המאבק בין מישון למושל, גילוי השקר של מרל... ואם להיות קיטצ'ית, האהבה של גלן ומגי..
ועכשיו בפירוט...
מה שאני אוהבת בסדרה הזו, בעיקר, זה לראות איך דמויות מסויימות משתנות בצורה כל כך מהותית ומשמעותית בעקבות כל מה שהם עוברים, זה אומנם מדע בדיוני, אבל אם באמת כל זה היה קורה במציאות, אין לי ספק שככה היינו משתנים כולנו, הופכים למכונות הרג אנושיות, עושים הכל כדי להן על עצמנו ועל האנשים שלנו.. בדיוק כמו ריק ושאר החבורה
היה ברור לי שאוסקר ימות, הייתה את התחושה הזו כל הפרק, לא יודעת אפילו איך ולמה ולמען האמת עצוב לי, הוא כ"כ השתדל עבור ריק והחבורה שמבחינתי הוא הפך לחלק בלתי נפרד ממנה וזה עצוב ולא פיירי, ועם זאת גיבורי, שהוא מת בלהגן על השאר.
אולי פספסתי משהו במהלך העונה, למה מישון כל כך שונאת את המושל? ידוע לנו מי הוא ועד כמה הוא חולה נפש, גם היא עשתה 1+1 אבל עד כדי כך שהיא מוכנה לסכן את חייה בשביל להכאיב לו?
עם כל הכעס שבעולם, כל הטינה, לא הייתי נכנסת למקום הזה במקומה.. לא לבד.
הרי זה ברור שריק והחבורה יחליטו לחסל את מה שהולך שם מתישהו... רק עניין של זמן.
המושל המושל, גם עם רטייה וזכוכית בתוך העין וגם בלי עין, הוא ממשיך להיות כריזמטי והורס.
דריל דריל דריל... הדמות האהובה עליי בסדרה הזו. היפיוף הזה כל כך השתנה במהלך הסדרה שזה מדהים, והוא בין היחידים שהשתנו לטובה ולא להפך.
איזה גבר
אני מאוד מקווה שאנדראה תפעל כדי לשמור עליו, אולי תתפוס את המושל ותאיים לרצוח אותו אם כן,לא יודעת... משהו!!! לא אסלח להם אם הוא ימות ואולי אפילו אפרוש מהסדרה כאקט מחאתי.
ברצינות.
אוי נו, ואי אפשר בלי האהבה המקסימה בין גלן למגי. הדאגה שלו אליה, האכפתיות שלה כלפיו.. צריך גם את החום הזה בסדרה שכזו...
אין אין, הסדרה הזו מותחת כל כך, לא משנה כמה קטעים מגעילים יהיו בה (לדוג' גלן קוטע בידיו את ידו של המהלך ומוציא את העצמות...), כמה עצב היא תגרום לי
(טי דאג, הפיכת שיין לרע, דייל ושות'..) ואני חושבת שיצאו לי כמה שערות לבנות מהמתח והדאגה לשלומו של דריל
לא משנה, אני אמשיך לצפות, כי פשוט אי אפשר להפסיק, ממכרת ממכרת ממכרת! (כל עוד דריל חי בריא ושלם. ושמישהו יעיף לי את מרל מהמסך.)
+ שאפו לקארל הנאג'ס! התנהג יפה עם החבורה החדשה שהגיעה אלינו.. מעניין מתי הם ימותו.
מעשה חכם בהחלט. ההידלקות שלו על הבלונדה הזוייה לחלוטין. שהיו עושים אותו קצת יותר גדול!
- לא כ"כ התגעגעתי לקרול. אבל טוב שהעמידה את השפמנון במקומו על המבטים שלו לבלונדה, זה בא לרמוז משהו? לא כל כך נראה שכן אבל בד"כ אין סצינות סתם...
Asta la vista in february...