עזה - אסור להתלבש ולהסתפר באופן לא מוסלמי

עזה - אסור להתלבש ולהסתפר באופן לא מוסלמי

שוטרים מעכבים צעירים הנוהגים ללבוש מכנסיים נמוכים, המשדרים "מסר מיני בוטה", ומורים להם לשנות את לבושם. כמו כן, צעירים שמסתפרים באופן "מערבי מדי" מתבקשים לנהוג באופן דומה.

אם הצעירים לא נענים להוראות השוטרים ונעצרים שוב, פונה המשטרה להוריהם בבקשה למנוע מהם להתלבש ולהסתפר באופן "לא מוסלמי".

האיסלאם הוא הפתרון

עימות אלים: ארבעה נוצרים נרצחו ע"י מוסלמים

5 בני אדם נהרגו ו-8 נוספים נפצעו בעימותים אלימים בין נוצרים למוסלמים בעיירה סמוכה לקהיר. על פי כוחות הבטחון, האלימות הדתית שהופגנה בעיירה, אל קאסוס, היא מהחמורות שנראו, מאז נפילתו של מובארק. SKY דיווח הבוקר שבעימותים שכללו ירי מנשק חם נהרגו 4 נוצרים קופטים ומוסלמי אחד.

גם אני חושבת שגבר עם מכנס נמוך זה דוחה

ופויה ולא קשור לאיסלאם פשוט עניין של טעם .
נדיר למצוא גברים עם טעם טוב בבגדים למרות שאצלנו בעבודה יש גם וגם הכל עניין של אישיות

למרות שבין זה להתערבות משטרה

זה הזוי תאר לך שתלך ברחוב ואיזה שוטר יעיר לך על אורך החולצה זה בהחלט הזוי

shamrockh

New member
ברור שזה הזוי

ומצד שני לא פחות הזוי ללכת עם מכנסיים כחצי תחת בחוץ ,קרע פה וקרע שם כדי להמצא חן בעיני פרחה או 2,בכלל שלא לדבר על כל אלה שהולכים עם שער נראה שכאילו חיברו אותו לזרם חשמל של 230 וולט כשכל השיער עומד לו..יש לי מעט חברים שגרים בערים (אני כפרי לכן לא כ"כ נתקל בזה בכפר)אבל שם זה ממש נפוץ
והכי קטע שסתם שואלים אותם ..כאילו מה מיוחד בזה? מגיעה תשובת המחץ.."ואללה אחי אתה לא בעניינים ...האי אלאופנההאלאיאמאת"

חחח סח אבל אלה ילדים וזה הגיל

יעבור להם למרות שטעם רע בבגדים קשה לשנות,יש כאלה שלא יעזור הם ישארו עם טעם רע

shamrockh

New member
חח יאללה יאללה שילך הוא והאופנה והטעם

הרע ל(........)שכל אחד ימלא איך שבא לו!

הכי טוב להיות גבר של פעם בלי תוספות חחח

זלמה בלי כל החרטה הנלווה, אככ וין היני אלזלם בגד מפיש כתייר זלאם כולו חקי פאדי

משום מה הקישור לא נפתח לי

ואין לי כח אחרי יום כזה להתקין נגן או כל חרטה אחר שהפייסבוק מבקש
אגב כל הכבוד על היוזמה לפתוח דף לפורום בפייסבוק מקווה שזה יביא ערבים לכתוב כאן

shamrockh