עזרה בחיפוש עבודה - פורום מומחי IT

F00D Is G00D

New member
עזרה בחיפוש עבודה - פורום מומחי IT

בניסיון לסייע לחברי הפורום שלנו שאינם מועסקים מחד ולחברי הפורום שמחפשים לגייס עובדים מאידך, נפתח בכל יום שלישי עם ליקוי ירח מלא שיוצא ב 29 בפבואר שרשור ייעודי (או בכל זמן אחר כשיוצא), בו תוכלו להעלות קורות חיים מסודרים ואולי גם להציע לאחרים עבודה.

השרשור חייב להישאר נקי וללא כל תגובות להודעות המופיעות בו. כל תגובה תמחק מיד. הרעיון הוא שרק קורות חיים יופיעו בו. אם ברצונכם להעיר/להאיר/להגיב בכל צורה שאינה הצעת עבודה, אנא עשו זאת בשרשור נפרד עם קישור לפוסט עליו אתם מגיבים.

את קורות החיים לא נלמד אתכם לכתוב (יש אתרים שמתמחים בזה), אבל כדאי מאוד שיהיו בפורמט PDF ו/או DOC (לשיקולכם DOCX). אפשר בעברית, אפשר באנגלית (דוגמאות באתר הנ"ל)... לא להעלות את קורות החיים כחלק מההודעה, אלא כקובץ מצורף בלבד.

חשוב מאוד שבכותרת תכתב המומחיות העיקרית שלכם כדי שיהיה קל להבין במה מדובר ישר מהכותרת ולא להצטרך להוריד את המסמך רק כדי להבין במה מדובר.

לדוגמא:

יוסי כהן, 28, וובמסטר, גרפיקאי
יעקב פרץ, 32, טכנאי מחשבים, 7 שנות ניסיון
אלי טנגה, 40, מהנדס מערכות

במידה ואינכם רוצים לכתוב את שמכם בכותרת, כיתבו לפחות את המומחיות העיקרית.

פרסומים כלשהם יימחקו מיד, ובמידת הצורך הכותב ייחסם ללא התראה מראש. המטרה היא לעזור לחברים שמחפשים עבודה, ולא לעזור לכל מיני מעבדות מחשבים מקומיות למצוא לקוחות. אם לא ברור מספק, אז שוב: קורות חיים או הצעות עבודה בלבד.

השרשור הזה יינעץ מדי יום שלישי למשך 24 שעות. הוא ייפתח שוב שבוע לאחר מכן.

במידה ואתם יכולים לעזור למישהו, אנא כיתבו לנו איך אפשר להשתמש בכך. יותר ויותר גורמים מתעניינים בשרשור הזה.

בהצלחה לכולנו
Skepper & Food is Good

lavifighter

New member
מחפש עבודה, איש storage(בעיקר netapp) וVMWARE

יש לי 3 שנות ניסיון, גמיש מבחינת שכר, גר ברמת גן.
מי שמעוניין שייתן לי מייל לשלוח אליו קורות חיים בפרטי, אני לא רוצה לצרף אותם כאן.
&nbsp
*אם זה לא מתאים לפורמט הדיון אז מצטער.

למעלה