פונטי: "נבחרת הג'ודו לא תצא לאליפות העולם"

BentzWatchJudo

New member
חומר למחשבה

זה לא סוד שיש לי הרבה ביקורת על ההתנהלות וההתנכלות של יו"ר איגוד הג'ודו משה פונטי כלפיי אליס שלזינגר בשנה האחרונה.

היה ברור לי כל הזמן שמלבד ניגוד העניינים בו פונטי מצוי בעניין זה והאכזבה שלו מאיך שנגמרה האולימפיאדה יש לו עוד מניע בהתנהגות שלו כלפיי אליס וזה חיסכון בגלל המצב הכלכלי הקשה של האיגוד.

לפני אליפות אירופה אליס פנתה לצוות המקצועי באיגוד בבקשה לסיוע במימון הוצאות הנסיעה של מאמנה האישי.
אין לי ביקורת על כך שהאיגוד לא אישר את התשלום (מחוסר תקציב) אבל יש לי הרבה ביקורת על מה שקרה בהמשך.
במקום לגבות את הדרישה של אליס ולמנף אותה תקשורתית מערך הדוברות של האיגוד יצא במתקפה נגד אליס והמערכת המקצועית של האיגוד השעתה את אליס מפעילות בנבחרת.

במקום להילחם באליס ולהתנכל לה פונטי היה יכול להפוך אותה לפנים של המאבק למען תקציבים נוספים לענף הג'ודו.

ניתן לשתף גם בפייסבוק:
http://www.facebook.com/BentzWatchJudo/posts/472427799520637

למה דווקא את אליס? למה לערבב ספורטאים בפוליטי

בפוליטיקה ???
אליאס כרגע לא רלוונטית
1. היא עושה כל מה שהיא יכולה נגד האיגוד
2. מצפצפת על היושר של מאמני הנבחרת .
3. מה הקשר היא צריכה להתעסק לפה להתאמן ולא בעסקנות .
4. ככל הנראה הקריירה שלה גמורה הצעדים שעשה בחגורות וסמבו שלטענת נועדו לשמור על כושר היו שקופים שהיא מחפשת חיכוך עם האיגוד .
ספורטאי לא צריך להיות צודק ( כן או לא איני יודע ) צריך להיות ממושמע ולתת לצוות המקצועי שנבחר לנהל אותו ולא משנה מי הם מה הם או מה דעתה עליהם .

BentzWatchJudo

New member
שני הרשקו מאמן מילדות של ירדן ג'רבי

שני הרשקו מאמן מילדות של ירדן ג'רבי והדבר היחיד שאליס מבקשת שהוא לא יהיה סמכות מקצועית לגביה (ולגביה בלבד) בגלל ניגוד העניינים הברור לעין.

אז???? אדם שמגיע למעמד מאמן לאומי יכול להפריד

בין רגשותיו לבין אימון מקצועי
וכל הנושא הזה רק גורם לזלזול בשני הרשקו
הוא לא בוחר מי תצא לאולימפיאדה אלא הדירוג העולמי .

aaa123

Member
הנקודה שלה שאם שני הרשקו רוצה הוא

בהחלט יכול לפגוע באליס במצב שהוא המאמן המקצועי שלה.

הוא יכול לגלות סודות מקצועים על החולשות של אליס שלזניגר ליריבותיה.
ברור שאדם ישר לא יעשה את זה אבל אפשר להבין את החשש שלה בלי לקחת את זה באופן אישי,ובלי לזלזל בשני הרשקו.
לא מדובר על משהו אישי נגד שני הרשקו ,ואני משער שזה היה המצב עם כל אדם אחר שהיה מאמן אישי של ירדן ג'רבי.

הדעה שלי בנושא:
א)אני חושב שאליס צודקת בדרישה שלה לא להתאמן אצל שני הרשקו.
ב)אני לא טוען שהחשש שלה מוצדק(אני באמת לא מתיימר לדעת).
ג)אני לא טוען שאליס נוהגת בחוכמה שהיא מתעקשת לא להתאמן אצל שני הרשקו(שוב אני לא יודע ויכול להיות שהסיכוי הטוב ביותר שלה להגיע לאולימפיאדה הבאה הוא כן להתאמן אצל שני הרשקו למרות שזאת דרישה לא הוגנת).

אדי92

New member
חחחח אתה כל כך נאיבי

דירוג עולמי))) זה ברור אבל יש הרבה דברים שיכולים להשפיע על דירוג עולמי.... אתה לא יודע איך אפשר לשבור ספורטאי בנבחרת אם רוצים??? אז אני אתן לך דוגמה למשל: לתת עומס יתר מתי שצריכים ההיפך להורידו או להכריח להתחרות עם פציעה בזמן שליריב שלך למשל נותנים לנוח לפני לחרות חשובה היו הרבה דוגמאות כאלה....כאשר מאמני נבחרת עשו זאת לטובת ספורטאי שלהם ונגד ספורטאים אחרים.אני לא אומר ששני עושה זאת אבל זה הפחד של אליס כנראה היא רוצה להיות בטוחה שהכל נעשה למענה ולטובתה ואני חושב שמגיע לה היא הייתה הרבה שנים הכוכבת של הגודו הנשי בארץ!!! לגבי תקציבים דעתי שאם אין תקציב שפבל יטוס על חשבונו לא יקרה לו כלום...הוא לא הראשון שמבזבז מכיסו למען התוצאה אז אם בגלל זה למשל הם בחרו לא להתחרות זה טיפשי מאוד אבל אם הסיבה היא אחרת פונטי צריך להתבייש ״ מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך״

אדי92

New member
מההההה על מה אתה מדבר???

איזה חיכוך עם האיגוד??? היא רוצה להתחרות מה לדעתך עליה לעשות בשביל להתחרות בתחרויות גדולות ??? לא נותנים לה להתחרות בגודו היא פייטרית בנשמה אתה יודע איך מרגיש ספורטאי שכל הזמן היה למעלה בכותרת היה הספורטאי המוביל של הענף ופתאום דחפו אותו לקצה לא צריכים אותו בכלל ויותר מזה גם חוסמים לו את האפשרות להוכיח את כוחו.....מי שלא הרגיש זאת לא יבין בטח שהיא תלך לכל תחרות אפשרית!!!! אני חושב שהיא גם הייתי עוברת לייצג מדינה אחרת אך זה בעייתי אם האיגוד שלנו יחסום אותה כי היא ייצגה את ישראל באולימפיאדה לא תוכל סייקל אולימפי אחד לייצג מדינה אחרת אם האיגוד של ישראל יחסום אותה

aaa123

Member
אני חושב שזה די ברור

ולדעת הכותב שאתה מגיב אליו היא צריכה להסכים להתאמן אצל שני הרשקו.

אדי92

New member
זה פשוט מדהים

אני זןכר איך פונטי היה לא רצוי בזמן שליטתו של אדי קואז ואיך לא נתנו לפונטי לסוע עם איזה חניך לאליפות עולם והוא טס על חשבונו וישב בטרבונה וצעק משם לחניך שלו....הוא הרגיש זאת על בשרו איך זה להיות דחוי בגלל פוליטיקה אני לא מבין איך הוא מתנהג באותה הדרך אל ספורטאית ..... זה פשוט לא מובן

למעלה