פינת אוכלים בחוץ

ladybug6

New member
פינת אוכלים בחוץ


אכלתם בחוץ משהו מעניין לאחרונה?
חוויות נעימות/מבאסות?
המלצות/דיס-המלצות?
מלצר שפך עליכם קפה לא טבעוני אז תבעתם את המסעדה?
מנהל משמרת סיפר לכם שגם במלפפון יש ביצים כדי לכסת"ח?

שתפו ספרו וצלמו

 
יותר מדי לאחרונה..

בזמן האחרון יוצא לי (לצערי) כמעט כל יום לאכול במסעדות.
בכל אופן.. אהבתי את הטוסט של קפה ג'ו שבהחלט היה חביב.
בקפה גרג בראשון (קניון רוטשילד) משום מה לא הייתה המנה של ה"המבורגר" פורטבלו, אז הזמנתי במקום את הכריך קלויים (מה שנראה לי הכי קרוב בטעם ל"המבורגר") וגם היה נחמד.
אכלתי גם במסעדת "טפיוקה" מסעדה אסיאתית ברוטשילד ראשל"צ. אני ההזמנתי שם מנה צנועה של סושי קטן עם טופו ובטטה. יש שם גם עוד אפשרויות טבעוניות של מנות איטריות עם ירקות וכו'.
אלה המקומות החדשים שהתנסיתי בהם לאחרונה
 

shudaizi

New member
אוכל מקסיקני

אני ממש אוהבת אוכל מקסיקני, ובשבוע שעבר הלכתי לנסות מסעדה ליד הדירה שלי (בטורונטו) שתמיד מלאה כשאני עוברת שם.
הלכתי עם חברה צמחונית, ושתינו הזמנו מנות צמחוניות, ואז המלצרית חזרה ושאלה אם אנחנו טבעוניות, כי האורז מוכן עם ציר עוף.
זה קצת הפתיע אותי שהיא לא ידעה שצמחוניות לא אוכלות עוף... ביקשנו בלי האורז.
הזמנתי אנצ'ילדס ממולאים בירקות ואפויים בסלסה חריפה והיה חריף וטעים. אכלנו גם צ'יפס וגוואקמולה שהיה נשנוש חביב.
אני מקווה לחקור קצת יותר את המסעדות באיזור אז אולי יהיו לי יותר המלצות בעתיד.
 

יוספה 51

New member
מחר אם ירצה אלוהי מזג האויר נחגוג שם יומולדת וארשום במדויק

כל מנה ומנה. (מה שלא עשיתי פעם שעברה...) .
 

ladybug6

New member
גם אני אכלתי את הטוסט של קפה ג'ו

שבוע אני מסתובבת עם חשק הזוי לטוסט כזה מושקע.. זללתי אותו היום סוף סוף ובאתי על סיפוקי
היה מצוין.

 

יוספה 51

New member
,טוב ,היה מעולה, אבל מי זוכר שמות של מנות?

תודה על המזל טוב, אגב. זה לבת...מנות ראשונות מצוינות, הרבה בחירות טבעוניות, בעיקר על הבסיס של המטבח התאילנדי (יש להם חמישה מטבחים). היינו חמישה אנשים ולארבעה היו מנות טבעוניות שונות כך שיש מבחר (החמישי בשרני). זה חוץ מהפתיחות. בקינוחים היה רק הצעה אחת, אבל מעולה- פירות טרופיים חתוכים עם טפיוקה שמוגשת בצורה אחרת קצת, נוזלית ברובה, ואמורים לטבול בה את הפירות. המחיר לא זול אבל גם לא כמו ננוצ'קה למשל (קצת פחות מ 130 לאדם, כולל הרבה מנות).
 

ella100

New member
יוספה,נדמה לי שראיתי פעם שיר הלל לכרובית בתנור?

אם זה שלך-אשמח להדרכה מדוייקת.
&nbsp
אם לא שלך-אשמח להמלצות .
בדרך כלל אני משרה במי מלח ועושה בישול קצרצר בסיר לחץ.
אם זו כרובית בינונית,היא ממש נשארת שלמה עד כדי אפשרות לחתוך פלחים..
האם כרובית כזו טובה להמשך בתנור.
&nbsp
תודה מראש.
 

יוספה 51

New member
לא יודעת אם שלי, אבל מרגישה מוחמאת אז...

הכרובית של אייל שני- שמים בהרתחה קלה עם מי מלח כשהבסיס עם העלים למעלה (לא להוריד). כשעדיין קשה למדי, להוציא, להפוך על תבנית אפייה, לעסות בשמן קצת מלח ופלפל שחור, למלמל נאומים רגשניים תוך כדי ולהכניס לתנור על חום גבוה . במקור הומלץ על קימוט נייר האפייה אבל לא התרשמתי שזה מוסיף למשו. בקיצור, נשמע שיש לך פוטנציאל להמשך תנור.
 

ella100

New member
בינתיים,אילתרתי.יצא פגזי.

הכנתי בורגול עבה.
&nbsp
פרחי כרובית בינונית (אחרי השריה במי מלח) נחתכו לפלחים והושמו בשקית ניילון.
מעל:מלח,פלפל,שום טימין,פפריקה-ניעור מסיבי.
מעט שמן זית-שוב ניעור טוב.
העברה לכלי למיקרוגל לכ-10 דקות.
&nbsp
בהגשה:מעל לבורגול.
&nbsp
יצא טעים.
&nbsp
כמובן שכל אחד ישים את התבלינים שהוא אוהב.
&nbsp
וברגע שמזכירים את אייל שני-אני נזכרת בסיטואצית סילוק חתול הבית שלהם,מהבית-
אז אשאר עם האילתור שלי.
&nbsp
 
למעלה