פינת האתגר - 8.11 - מה יצא לכן?

Plushable

New member
פינת האתגר - 8.11 - מה יצא לכן?

לפני כשבועיים מיסיס בלק הציעה את התמונה הבאה לפינת האתגר, והיום הגיע הזמן להציג את העיצובים שלכן :)
אז מה יצא לכן ואיך היה? :)

Plushable

New member
הגרסא שלי :)

אהבתי את תמונת ההשראה והאמת שידעתי מההתחלה מה אני רוצה לעשות, אבל לא הייתי בטוחה איך זה יצא. ידעתי שאני רוצה לנסות ליצור את הפאטרן של "מפת הפיקניק" התכולה ורציתי להשתמש בחותמת של פרחים על רקע צהוב, אבל היו לי כל כך הרבה לבחור מהם ואף אחד לא היה בדיוק לטעמי. כשהגיעה הדיסקית חיקוי של קונאד, ידעתי שאני הולכת להשתמש בה :)
הגוונים שהיו לי קצת אכזבו אותי. הצהוב הזה הוא היחיד שיש לי (אני לא מתה על צהובים בכלל) ולא מצאתי לק בגוון טורקיז מתאים שיעבוד טוב עם החותמת שבחרתי, אז נאלצתי לבחור בצבעים שלא ממש דומים לתמונת ההשראה, מה גם שבסוף המצלמה / תאורה עיוותה לי את הגוונים בכל מקרה ותיקוני צבע לא ממש עזרו. :\
התוצאה די חביבה, ואני ממש אוהבת את הפאטרן דמי מפת הפיקניק שיצא לטעמי מוצלח.
עשיתי את העיצוב במיוחד לפינת האתגר ולא ממש הסתובבתי איתו, כי צהוב זה לא הצבע שלי, מקווה שתסלחו לי ;)

לקים שהשתמשתי בהם:
צהוב 52 Chic Yellow Submarine
לבן 31 Chic White Flag
החתמתי עם:
תכלת P2 Blue's Time
חום/בורדו Essie Carry On
חותמות:
פרחים מהדיסקית חיקוי של קונאד S9
פסים מהדיסקית QA3 מ-ebay

yaelsn

New member
ואווו!!!

החותמת שעשית בתכלת הגיעה בצורה של משבצות או פסים?
והלק התכלת הזה כל כך מגניב! ודווקא ממש אהבתי גם את הצהוב שלך, למרות שגם אני לא ממש מסתובבת עם לקים צהובים:)

Plushable

New member
תודה!

החותמת היא פסים, פשוט השתמשתי בה פעם לרוחב ופעם לאורך, ובזכות הלק שהוא היה לא אטום מדי, הצלחתי ליצור מראה של משבצות בשני צבעים :)

הקדמת אותי קצת

והאמת
שאני אחרי תקופה מטורפת, יותר נכון במהלך תקופה מטורפת, בלימודים והעבודה והכל, אז עדיין לא התפניתי לפינה היקרה שלנו!

אני ממש מקווה שמחר אני אמצא לעצמי את הזמן לעשות תא זה.

בכל מקרה, העיצוב שלך כרגיל ממש לא מאכזב, אני מאוד אוהבת!!

Plushable

New member
תודה רבה!

וסליחה שפתחתי את השרשור, חיכיתי לראות מה קורה על זה עד הערב וכשראיתי שאין, פתחתי.. מקוה שזה בסדר :)

האתגר שלי

טוב, תאמת, היה תכנון שגם האגודל תהיה צהבהבה עם חותמת אפורה וגם חותמת טורקיזית, עם פרחים.

עם זאת, אני נכה.

denush

New member
האתגר שלי! ^_^

לבסיס השתמשתי ב - GADE- Lemon Lime, GADE - Blue Wish
לחותמות השתמשתי בדיסקיות של bundle monster - BM311,BM323

התחרה הלבנה לא יצאה מאוד בולטת מעל הלק הצהוב, אבל לא נורא :) חח.
וגיליתי היום שאין לי בכל האוסף לק חום אחד!! אני פשוט ממש לא אוהבת חום בלקים... אבל ייתכן כי אני אקנה אחד מהזולים בשביל מקרים כאלו :)

למעלה