פינת הפופולאריות 38 - הגמר

אורישקי

New member
פינת הפופולאריות 38 - הגמר

אין לי עצבים להעלות את כל הדירוג עם התמונות, ראינו אותם מספיק

7. איילין - 2.2
1
6. נורא - 2.7
1
5. דין - 3.3
1
4. לורן - 3.6
3
3. דן - 4.7
2
2. טומי - 5.5
1
1. ג'נט - 6.3
1

יאללה ביי

אורישקי

New member
הדירוג

בשעה טובה אנחנו מגיעים לסוף העונה הזו!

דרגו לסיכום העונה:

אהרון
איילין
אליזבת
ג'ייסון
ג'מאל
ג'נט
ג'ק
דין
דן
וינס
טום
טומי
לורן
מולי
מיסי
נורא
צ'לסי
קארישמה
קלי
רוני

תהנו.

אורישקי

New member
מדרג

אהרון 8 אני חושב שהוא ממש אחלה גבר, לא שחקן העשור אבל שיחק חזק ועשה כמה מהלכים יפים וגם כמה טעויות, עד היום לא ברור לי מה רצו ממנו
איילין 1 אוברייטד העונה ללא ספק. כריסטיאן 2.0. הכי מעצבן אותי שהיא בכלל יצאה נקיה מכל הסיפור הזה של דן ששרף כל כך הרבה אנשים טובים לא פות
אליזבת 8 מותק אמיתית, שיחקה ממש אחלה, חבל לי שהיא נפגעה בגלל הסיפור הזה ולגמרי מבין למה היא לא הסכימה להשתתף בתיאטרון הבובות הזה של ההפקה.
ג'ייסון 1 הדבר היחיד שאפשר להגיד שחבל בהדחה שלו זה שדן לא הודח במקומו ואז אולי הייתה נחסכת כל הפארסה הזאת מאיתנו
ג'מאל 9 מת עליו, לא שחקן העשור אבל לגמרי אחלה גבר ודמות שאני אשמח לראות בעתיד
ג'נט 10 היא הנשמה הכי גדולה של העונה ובעונה כל כך גרועה משחקית ואישית זה ללא ספק מצדיק לתת לה 10
ג'ק 6 ממש אהבתי אותו! אני חושב שהוא נדפק בגלל טעות של קלי ואחרת היינו יכולים לראות אותו מגיע ממש ממש גבוה
דין 6 לא סגור אם אני עדיין מצליח לקרוא אותו או לא. יש דהרים שהוא עשה ממש לא נכון לטעמי ועדיין היה משהו מגניב במשחק שלו שהיה חלקו מזליסטי וחלקו לא רע בכלל.
דן 5 בסה"כ הוא שיחק טוב, לא מציאה אבל הוא סבבה כשחקן. קשה לי עם כל העליהום שנוצר סביבו ואני לא אהבתי את ההתנהגות של ההפקה פה.
וינס 1 למרות שהקטע שבו סנדרה מלמדת אותו לזחול היה ללא ספק הקטע הכי טוב בעונה
טום 2 וואי שכחתי שהוא היה בכלל בעונה. נו טוב נקודה על זה שהוא אחלה בן אדם
טומי 5 בסה"כ לא מנצח רע, אבל מאד מאד משעמם בכיין ומזליסט
לורן 5 לא אוהב אותה בכלל ולא עף עליה אבל מגיע לה גם כן בכל זאת קרדיט על כמה דברים שהיו...
מולי 6 ממש חיבבתי גם אותה, הודחה מוקדם מדי
מיסי 10
הייתה לי המוןןן ביקורת כלפי המשחק שלה אבל בתכלס היא עשתה את העונה הזו לטובה בפרה מרג', והנפילה שלה הייתה המסמר האחרון בארון הקבורה שלה.
נורא 9
אסון רכבת מהלך הבחורה הזו. אבל היא ממששששששש חמודה ולפחות הוסיפה קצת צחוק בעונה הזו. מזכירה לי נגדת ששירתה איתי.
צ'לסי 8 ולא אפכת לי שהיא הייתה רק 4 פרקים, ההדחה שלה סימלה את ההדרדרות שהמשיכה בעונה הזו.
קארישמה 3
על הפנים של שחקנית אבל אני חיבי להגיד שלרגעים היא הייתה ממש חמודה
קלי 5 אוףףף לא יודע. ממש רציתי להיות בעדה כל העונה אבל משהו בהתנהגות שלה ממש מעצבן אותי וזה בלי קשר לזה שהיא הרסה לעצמה אתה משחק במו ידיה.
רוני 5 באמת שחבל שעף ראשון

אורישקי

New member
בתכלס שכחתי להגיד שאני נותן גם 10

לקווין סנדרה ורוב

ללא ספק הכי חמודים שהיו העונה

Seosi

New member
מדרג

אהרון 8 אני חושב שהוא באמת למד מהטעויות שלו ואני מכבד אותו על כך.
איילין 1 אני באמת גם לא מבין למה היא קיבלה את סכום הכסף הזה מסיה, וכמו שאורישקי רשם, גם היא הייתה שותפה לכל העניין עם דן/קלי.
אליזבת 1
ג'ייסון 7 חחח אני לא מבין למה שונאים אותו, הוא אחלה של בנאדם ודמות.
ג'מאל 10 כשחקן אני לא הכי תופס ממנו, אבל הוא בנאדם מדהים.
ג'נט 10 אישה מדהימה, נקודת אור לעונה בשבילי.
ג'ק 7 הוא סבבה.
דין 4 נחמד, אבל אני לא יכול לכתוב על המשחק שלו מעבר לזה, היה לו די הרבה מזל.
דן 1
וינס 3 כבנאדם נחמד, כשחקן לא הכי משהו.
טום 5 ניטרלי לגביו, אין כל כך דעה מגובשת.
טומי 6 אני לא חושב שהוא שחקן גרוע, אבל היו מנצחים יותר טובים.
לורן 6 גם כן לא חושב שהיא אסטרטגית העשור אבל חמודה בסך הכל.
מולי 7 הודחה ממש מוקדם מדי.
מיסי 1
נורא 10

צ'לסי 8 גם כן הודחה ממש מוקדם ובאסה.
קארישמה 6 היא נחמדה אבל חוסר הביטחון העצמי שלה הביא את הנפילה שלה במשחק לדעתי.
קלי 10 אני חושב שלאור כל מה שקרה, מגיע לה הזדמנות נוספת.
רוני 5 חחח אין לי הרבה מה להוסיף האמת, שיחק חזק מדי והודח.

סנדרה ורוב - 10

אהרון - 9 לא יודע אם מגיע למישהו 10, אבל ההדחה שלו ושל מיסי הייתה התפנית שבה העונה נהרסה עד היסוד
איילין - 1 הפלופ של העונה, טכנית היא פחות גרועה מג'ייסון אבל ג'ייסון לא רצח את העונה. היא כן.
אליזבת - 7 לא מגיע לה, אבל כל הכבוד שלא באה לריוניון
ג'ייסון - 3
ג'מאל - 5
ג'נט - 8
ג'ק - 6 כנ"ל לאליזבת
דין - 7
דן - 10 מגיע לו 7 אבל אני בכוונה נותן לו יותר בגלל כל ה-1ים שהוא בטוח יקבל
וינס - 1 חחח
טום - 1 חחח
טומי - 6
לורן - 5
מולי - 6 אף אחד לא אמר שהיא לא הייתה הופכת לעז בעצמה
מיסי - 10 קווין אמנדה צוקרמן של הישרדות

נורא - 6
צ'לסי - 7 מאוד מקווה שלא הייתה הופכת לעז, אבל אי אפשר לומר כלום. הייתה ממש יפה בריוניון

קארישמה - 1 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קלי - 9
רוני - 1 חחח ובושה למדינה

NP23

New member
ביי לעונה הזאת תודה לאל

אהרון 10 מלך
איילין 1 הכי אוברייטד בעולם
אליזבת 10
ג'ייסון 1
ג'מאל 7
ג'נט 5
ג'ק 3
דין 8 היה סתום בהרבה מקרים אבל הוא הכי חמוד בעולם ויצא לו משחק לא רע
דן 5
וינס 1 הדבר היחיד בערך הטוב העונה שקרה זה ההדחה שלו
טום 3
טומי 10 וואלה לא אוהב אותו אבל ממש שיחק אותה במשחק חברתי מצוין ומגיע לו יותר קרדיט כאן
לורן 5
מולי 4
מיסי 10 קווין
נורא 1 הביאה את טומי לגמר , רק היא מסוגלת.. ואיזה אירוניה שהיא מדברת על דין כנגרר. היא כן הייתה מבדרת בעונה קודרת אז מזל שהיה לנו אותה אבל היא לא צריכה את הנקודות שלי.
צ'לסי 5
קארישמה 1
קלי 1
רוני 1

B R A Y E R

New member
מנהל

אהרון -10 קינג
איילין - 1 אמן אל תחזרי לעולם
אליזבת - 10 מאוד מאוד עצוב לי עליה
ג'ייסון - 1
ג'מאל - 10 קינג
ג'נט - 5 נטו על זה שהיא מותק, בעיניי שחקנית ממש ממש לא טובה
ג'ק - 10 כי היה חמוד וכי החרים את הריוניון כדי לתמוך באליזבת
דין - 5 בעיקר בגלל הסוף
דן - 10 קינג
וינס - 1 מעצבן ומיותר, כבר שכחתי שהיה קיים
טום - 2 אותו דבר אבל היה גם חמוד
טומי - 4 היה משעמם+יותר מזל משכל
לורן - 4 הייתה פזיזה ולא הפגינה הרבה הגיון במהלכים שעשתה, היה צפוי שלא תצליח להגיע לגמר והיא בעצמה הבינה שהיא בבעיה ולא עשתה עם זה כלום.
מולי - 1 מי
מיסי - 10 קווין
נורא - 1 ביי
צ'לסי - 1 מי
קארישמה - 1 שחקנית גרועה מאוד, דמות מעצבנת ומצחיק שהיו לנו ציפיות לגביה ברושם הראשוני ובתחילת העונה
קלי - 2 הייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות שלי כל תחילת המשחק, וב2 הפרקים האחרונים שלה המשחק שלה היה בצניחה חופשית בלי מצנח. הייתי נותן לה 5 אבל כנראה הולכים לתת לה פה עשיריות על דברים שלא קשורים בכלל למשחק, אז מוסיף לה נקודה של חסד נעורים
רוני - 5 חבל שהודח ראשון, כנראה שפספסנו אותו

B R A Y E R

New member
מנהל
כמה שינויים קלים

טוב, אחרי קריאת ראיונות מסתבר שלורן מאוד ניסתה להדיח את טומי בפיינל 7, וג'נט טרפדה את המהלך כי אהבה את טומי
אז אני רוצה לתקן את השיפוט שלי כלפיה ולהחמיר יותר עם ג'נט
לורן- 9
ג'נט - 3
&nbsp
ועוד תיקון קטן
וינס - 3

סטילהוק

New member
מדרג, ברוך שפטרנו, בתקווה שרובם לא יחזרו לעולם

אהרון - 1 אמנם הוא לא לקח חלק בתקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות, אך מה המשפט הנוראי שהוא אמר לג'נט במועצת השבט שבה הודח ג'מאל וג'נט עצמה כבר רצתה לקום וללכת בעקבות זאת, שהיא שקרנית שמנצלת אותם בשביל להתקדם במשחק והצידוד שלו בדן המטרידן, בטענה שגם לו יש אמא ואחיות, זה היה גועל נפש שלא יישכח ולא ייסלח. למרות שייאמר לזכותו שהוא היחיד שהתנצל פומבית בקולו (בניגוד לכל שאר המעורבים בתקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות ואחריה), אבל זה היה כבר מאוחר מדי אחרי שהנזק גם לו, גם לג'נט וגם לעונה כולה כבר נגרם. אבל קארמה איז אה ביאץ ובסופו של דבר הוא קיבל את מה שמגיע לו והודח מהמשחק בדיוק כפי שצפיתי שיקרה ובדיוק על פי הסדר שצפיתי שיודח. לא מתגעגע אליו ולא מעוניין לראות אותו חוזר לשום עונה נוספת.

איליין - 2 נחמדה עם סיפור באמת קשה ועצוב, אך ממש לא מתאימה למשחק הזה, כי היא יותר מדי נגררת ולא יוזמת, וגם לא עוצרת לחשוב לפני שהיא פועלת. ואת הסיפור האישי שג'ף גרם לה לספרו היתה צריכה לשמור לגמר או לפנדרוסה. זה לא קלף שחושפים לפני הגמר ובטח לא כשמנסים לגרום למתמודדים האחרים להשאיר אותך במשחק. יחד עם זאת, אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם היא שההפקה הצניעה את חלקה השתתפה ונטלה חלק בתקרית הכי דוחה וגועלית בולדות הישרדות. ולכן למרות סיפרה הקשה והעצוב, ממש לא הגיע לה לקבל את הפרס הכספי של סיה, ובטח שלא במקום קלי הקורבן האמיתית של העונה הזאת.

אליזבת - 1 אכזבה אישית גדולה, כי עד אותה תקרית דוחה וגועלית שהיא לקחה בה חלק, למרות שרק שני פרקים לפני זה היא עצמה הודתה והראתה איך דן נוהג לגעת בה לפני כולם, עוד החזקתי ממנה והייתה מבין הפייבוריטים שלי, אחרי צ'לסי וקלי, אבל אז הגיעה התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות ושרפה אותה בעיניי, כל הכבוד שהיה לי כלפיה עד אז פשוט נעלם והתפוגג, אבל קארמה איז אה ביאץ' ובסופו של דבר גם היא קיבלה את מה שמגיע לה והודחה מהמשחק בדיוק כפי שצפיתי שיקרה ובדיוק על פי הסדר שצפיתי שתודח, שלישית אחרי אהרון ומיסי. וטוב שלא טרחה להגיע לריוניון, כי גם לא קניתי את ההתנצלות שלה שברור לכולם שנכתבה על ידי ההפקה ולא על ידה, וגם קשה לי מאוד להאמין שהיא באמת מצטערת והפיקה לקחים.

ג'ייסון - 4 לפרקים קרצייה מעצבנת, אך לפרקים שקול אחראי ומשעשע, אין ספק שהקטע הכי טוב שלו בעונה היה הנחיית משימת העיוורים במקום נורא שהושבה על הספסל, ובצדק. כאן יכולנו לראות פן אחר של ג'ייסון.

ג'מאל - 6 אין ספק שבניגוד לתדמית הנבל שהציגו אותו שלא בצדק בתחילת העונה, בהמשך למדנו להכיר בן אדם נפלא עם המון לב ונשמה שלא נשאר אדיש והעז לאמר את מה שהיה צריך לאמר, גם אם זה יעלה לו בהדחה. אין ספק שהטוויסט המטומטם של אי האלילים דפק אותו והרס לו את המשחק. במבט לאחור היה עדיף שייתן לקארישמה את העונג לקחת לפניו את הפתק התלוי על העץ. מבין הבודדים מהבנים שהשתתפו העונה שאשמח אם יקבל הזדמנות שנייה ויחזור לעונה נוספת. שמח שקיבל את הפרס הכספי של סיה, למרות שהייתי מעדיף שקליתקבל אותו אם זה היה בינו לבינה, אך אין ספק שהגיע לו לקבל אותו יותר מלאיליין שקיבלה סכום כפול ממנו.

ג'נט - 9 ללא ספק הנשמה הגדולה של העונה ושל הישרדות בכלל, מי שהעדיפה לסכן את משחקה ולהגן על הבנות שהשתמשו וניצלו את טוב ליבה ונשמתה הענקית בצורה הדוחה והמכוערת ביותר בתולדות הישרדות. אך מה שיותר מדהים, שלמרות זאת הצליח לצאת מזה ולהתקדם במשחק עד ה F5. ובגילה כשבימינו המבוגרים הם תמיד הראשונים להיות מודחים, זה ממש לא דבר מובן מאליו. ויחד עם זאת לא נתנה למשחק לגרום לה לאבד צלם אנוש ונשארה נאמנה לדרך ולערכים והמוסר שלה. בוסית שכל עובד ועובדת היו רוצים שתהיה להם, ולכן לא מפליא שבראיון הגמר התברר שהיא פיקדה ואולי עדיין מפקדת על צבא שלם של מצילים ומצילות ממשמר החופים. טוב שיש גם אנשים כמוה בעולם. למרות שמדובר בדור הולך ונעלם שמתחלף בדור צעיר שחצן ואגואיסט שכל מה שמעניין אותו זה כסך וטובות הנאה, וחבל. הטעות הכי גדולה שלה זה שהיא סמכה על טומי והראתה לו את אליל החסינות, ביג נו נו בהישרדות. אלילים רמזים ויתרונות שומרים לעצמך ולא מגלים עליהם לאף אחד אלא אם כן אתה נתפס על חם איתם. שמח שלפחות היא קיבלה, ובמקרה שלה בצדק, את הפרס הכספי של סיה.

ג'ק - 5 בחור נחמד סך הכל שבקושי קיבל זמן מסך, אהבתי מאוד את הראיונות איתו אחרי שהודח, אין ספק שלא הראו לנו אפילו עשירית ממה שיכולנו לראות ממנו, וחבל שהוא הודח בשלב כל כך מוקדם במקום דין העז הבוגדני.

דין - 1 שחקן גרוע בוגדני ולקקן, עז שבדיעבד במבט לאחור אולי היה עדיף באמת שקלי לא היתה עושה את "המהלך" של העונה והיתה מבזבזת את אליל החסינות שלה שזכתה בו על אי האלילים ולא משתמשת בו בכדי להציל את התחת שלו ונותנת להם להדיח את העז הבוגדני וכפוי הטובה הזה שלא רק שלא טרח להזהירה בתמורה להצלת חייו במשחק, אלא אף השתתף בעצמו בהדחתה ללא שום בושה, כאילו שהיא לא הצילה אותו רק ערב לפני מהדחה בטוחה פה אחד. כך שלהגיד עליו כפוי טובה זה עוד בלשון המעטה. שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.

דן - 1 (0) מי שהרס והחריב את העונה והכתים את הישרדות לנצח, הפך לעז שכולם תכננו לקחת איתם לגמר כי ידעו שיוכלו לנצח מולו ולא משנה בכלל מול מי יעמוד שם. בתקווה שלא נראה אותו יותר וטיפוסים כמוהו בהישרדות לעולם. כולי תקווה שאחד השינויים בפוליסה החדשה שקלי הכניסה להישרדות בשיתוף מומחים ואנשי מקצוע שההפקה הקצתה לה, תהיה גם מערכת סינון שתעשה תחקירים יסודיים לגבי המתמודדים שהם מלהקים לעונות עתידיות, שתסנן ולא תלהק מכתחילה טיפוסים כמוהו, מה שנקרא הקדמת תרופה למכה. מה שיאפשר למתמודדות בהישרדות ובכלל לכל המתמודדים שזכאים כולם שלא יחדרו להם למרחב האישי וייתנו להם ספייס שלא ייגעו בהן ויטרידו אותן, ובעיקר אם הן מבקשות ממי שעושה את זה להפסיק עם זה. כדי שלא נצטרך לצפות בעוד עונה דוחה וגועלית כמו העונה הזאת, ונוכל להתמקד רק במשחק ולא בכל מה שלא קשור אליו בכלל.

וינס - 2 לא ראינו ממנו הרבה, להוציא הקטע על אי האלילים שהיה קצת משעשע ובעקבותיו ההתגנבות למחנה היריב ו"גניבת" האש המדורה המכובה שלהם.

טום - 5 עשה רושם של בן אדם טוב בסך הכל, אבל לא ממש הספקנו לראות ממנו הרבה, ולדעתי הגיל שלו היה בעוכרו ושיחק לרעתו.

טומי - 5 בררה שזכה מן ההפקר, משעמם, בנאלי ומלא בעצמו (כן הבנו שאתה "מורה" אין צורך לחזור על זה עוד מיליון פעם בכל ראיון) שרוב המשחק נגרר ולא בכלל מה הוא רוצה מעצמו, ואם לא לורן והעזים דין ונורא טומי לא היה רואה בכל גמר. שלא לדבר בכלל על כך שכמעט כל מי שהודח מאז ההדחה של צ'לסי היה מנצח אותו אם היה עומד מולו בגמר. אך מול שני עזים ברורים כמו דין ונורא לא היה ספק שיזכה.

לורן - 4 שחקנית גרועה, מתרפסת, בכיינית ובוגדנית. עלק "אני ברבי". האירוניה שהיחיד שהיא לא בגדה בו בסוף בגד בה. שלא לדבר על התקרית הגועלית שגם היא נטלה לה בה חלק, ולמעשה הכל הלך והידרדר בגללה וההלשנה שלה למיסי. קארמה איז אה ביאץ', ובגלל זה היא לא ראתה גמר, ובצדק.

מולי - 7 אחת המתמודדות הבודדות העונה שהייתי שמח שתקבל הזדמנות שנייה ותחזור לשחק שוב, כי למרות שהראתה לא מעט פוטנציאל הודחה מוקדם מדי ולא זכינו לראות הרבה ממנה.

המשך הדירוג ונימוקיו מתחת לתגובה זו

סטילהוק

New member
המשך הדירוג שלי ונימוקיו

מיסי - 1 שחקנית נוראית ואימפולסיבית שלא בוחלת בשום אמצעי גם הדוחה והגועלי ביותר, לא יציבה בכלל ובעלת שיקול דעת נוראי והפכפך שתקעה סכין בגב לבת בריתה הנאמנה ביותר והרסה את ברית הבנות שיכלה לנהל את המשחק עד הגמר. אם לא ההדחה של צ'לסי כל העונה הזאת היתה נראית אחרת. ההדחה של צ'לסי סימנה את אבן הדרך הראשונה של הכיוון הגרוע שאליו מידרדרת העונה. שלא לדבר על התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות. מקווה שלא יחזירו אותה לשום עונה נוספת ולא נראה אותה יותר. יש קווים אדומים שלא חוצים אותם בעד שום סכום שבעולם, והיא חצתה. לא להאמין שבתחילת העונה היתה מבין הפייבוריטיות שלי. אבל קארמה איז אה ביאץ ובסופו של דבר היא קיבלה את מה שמגיע לה והודחה מהמשחק בדיוק כפי שצפיתי שיקרה ובדיוק על פי הסדר שצפיתי שתודח, מיד אחרי אהרון.

נורא - 6 מחד עז ואסטרטגית נוראה שלא יודעת לסתום את הפה מתי שצריך ולא לשפוך הכל בפני כולם, אך מאידך חיית משימות חסינות שזכתה בשלושה חסינויות, מצחיקה טבעית ומבדרת ובעונה כל כך כבדה בהחלט שימשה כאתנחתא קומית בען הקטעים הקשים וההדחות המעצבנות והלא היגיוניות ומוצדקות, שאף מודה בעצמה שהיא קצת משוגעת ושהברגים אצלה בראש קצת רופפים. אבל בסך הכל בחורה טובה.

צ'לסי - 9 התקווה הגדולה של העונה עוד לפני קלי שהודחה ממש שלא בצדק וע"י בת בריתה הגדולה ביותר שתקעה לה סכין בגב עוד לפני הערבוב ובכך הביאה במו ידיה לתחילת ההידרדרות של העונה במדרון בשלב די מוקדם של העונה, והכל רק בגלל התקרבותה למגנט הצרות המהלך דין, מבין הבודדות העונה שהייתי רוצה לראות שוב בעונת אולסטאר.

קארישמה - 2 שחקנית גרועה חברתית ופיזית שלא מתאימה לתוכנית כמו הישרדות, אך בחורה טובה ומבין הבודדות שלא לקחה שום חלק בתקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות. אם כבר נהפוכו, היא הצביעה להדחתו של דן.

קלי - 9 הייתי נותן לה 10 אך בדיעבד במבט לאחור אולי היה עדיף באמת שלא היתה עושה את המהלך של העונה והיתה מבזבזת ולא משתמשת באליל החסינות שזכתה בו על אי האלילים ונותנת להם להדיח את דין העז הבוגדני וכפוי הטובה שלא רק שלא הזהיר אותה בתמורה אלא אף השתתף בהדחתה, וגם בגלל שלמרות זאת הודחה עם שני אלילי חסינות, בגלל שהיתה כל כך בטוחה ומלאת תקווה שסוף סוף כל הבנות הולכות לעשות את הדבר המוסרי הנכון ולפתור אותה ואת עצמן מהמטרידן הסדרתי, ולכן הפסיקה לחשוב אסטרטגית והסירה מעליה את כל המגננות, וזה היה עקב אכילס שלה שהביא להדחתה. אך אין ספק שקלי אחת השחקניות האסטרטגיות הכי גדולות העונה וההדחה שלה בעקבות התקרית הכי דוחה וגועלית בתולדות הישרדות פגעה קשות בעונה והכתימה את הישרדות לנצח. מאוד התאכזבי שסיה לא העניקה לה במקום לאיליין שממש לא הגיע לה את הפרס הכספי שלה. מה שכן שמחתי לשמוע בראיונות שלה ושל ג'ף שהפקת התוכנית הפקידה בידיה את שינוי הפוליסה של הישרדות והטיפול במקרים דומים לשלה ואיך לנהוג בהם בעונות הבאות. מה שהכי עצוב שעדיין ולמרות כל מה שראינו ושמענו כולנו לאורך כל העונה, ולא רק מקלי אלא גם מעוד 4 בנות לפחות, יש כאלה שמאשימים ואפילו שונאים אותה את הקורבן על כך שהיא העזה להתלונן, ומנגד מצדיקים ותומכים במטרידן הסדרתי שלה שהרס לה ולכולנו החוויה ואת העונה. מקווה מאוד שהיא גם תקבל הזדמנות שנייה שכל כך מגיעה לה לחזור ולשחק בעוד עונות, אין ספק שהמון צופים רוצים לראות אותה חוזרת ואת העוול שנגרם לה גם באופן שבו היא הודחה והושתקה מיד אחרי שהתלוננה וגם בכלל לכל החוויה שלה על האי, מתוקן, ובגדול.

רוני - 1 שחקן גרוע ששרף את עצמו כבר על ההתחלה. פאדיחות שהוא ישראלי.

Bar EL

New member

אהרון 10
איילין 1 הרסה את העונה
אליזבת 10
ג'ייסון 1
ג'מאל 1
ג'נט 1
ג'ק 6
דין 3
דן 10
וינס 1
טום 2
טומי 4
לורן 1
מולי 4
מיסי 10 בלעדיה העונה הייתה אפילו עוד יותר גרועה
נורא 1
צ'לסי 2
קארישמה 1
קלי 1
רוני 3

מדרג (סוף סוף השלמתי את כל העונה)

רק כמה מילים לפני: היה לעונה פוטנציאל גדול (בעיקר כשהפרה מרג' היה מעולה),
אבל אז במיזוג כל הבולטים הודחו אחד אחרי השני (הזכיר קצת את העונה הקודמת),
והיה קשה לעודד את מי שנותרו במשחק. בנוסף, הקטע עם האלילים היה פשוט מטורף!!
רק פעם אחת האליל שומש נכון (ועוד קארישמה!) ובכל שאר הפעמים הוא בוזבז לשווא
או שמתמודד הודח עם אליל/ים בכיס (ובכלל לא ידעו אגב שיש לאותו מתמודד אליל
).
יאללה לדירוג:
אהרון- 8 לא התחברתי אליו בהתחלה אבל עם הזמן התחבב עליי (ובעיקר אהבתי אותו בגמר), אבל היה ברור שברגע שלא תהיה לו חסינות ידיחו אותו.
איילין- 7 בעיניי היא אחלה דמות ומאוד לייקבל ומשעשעת, בעיקר עם הקטעים שלה עם ג'ף.
אליזבת- 8 גם אותה חיבבתי ממש, ולא הבנתי למה במועצה האחרונה היא לא הוציאה מילה...
ג'ייסון- 1 לא אהבתי אותו ושמחתי שהודח יחסית מהר
ג'מאל- 5 רוב הזמן לא התחברתי אליו במיוחד
ג'נט- 7 מותק אבל לקראת הסוף קצת עלה לה (למרות שבכל מקרה לא היו נותנים לה להגיע לגמר)
ג'ק- 1 מי?
דין- 7 בהתחלה באמת לא היה משהו אבל ככל שהתקדמה העונה הוא התחיל להשתפר ובפרק הגמר כבר הייתי בעיקר בעדו ואהבתי שהצליח לעבוד על טומי ולמצוא את האליל. במועצה האחרונה היו רגעים שהוא הפציץ ואז היו רגעים שהרס לעצמו. יש סיכוי גדול שאם הוא היה נותן הופעה טובה לכל אורך המועצה אולי היה זוכה.
דן- 1 ובאמת בלי קשר לכל מה שקרה, פשוט לא התחברתי אליו מההתחלה וזה לא השתנה לאורך העונה. ואגב, היציאה שלו מהעונה הייתה הכי הזויה בעולם.
וינס- 1 סתם מעפן
טום- 3 אין הרבה מה לומר עליו
טומי- 5 הכי קשה לי לדירוג. בהתחלה חיבבתי אותו ואז קצת נמאס עליי ועיצבן, ואגב דווקא בעיניי הוא לא עשה יותר מדי, ודין די הציל אותו בטופ 8, למרות שמבחינה חברתית הוא די שיחק אותה ובכל זאת בסוף הצליח לנצח אז שאפו לו.
לורן- 7 הייתה סה"כ אחלה למעט כמה רגעים שקצת עיצבנה
מולי- 4 אולי היה לה פוטנציאל אבל אי אפשר לתת לה יותר מזה.
מיסי- 8 הייתי בעדה למרות שעשתה לא מעט טעויות והייתה בתור מושבעת הכי כייפית לצפייה עם כל ההערות שלה

נורא- 7 גם התחילה אצלי לא משהו אבל עם הזמן התחלתי לאהוב את השגעונות שלה

צ'לסי- 5 פחות או יותר כמו מולי
קארישמה- 6 שיניתי את הדעה עליה בערך כל פרק חחח אבל נראה לי שהמשחק לא כ"כ התאים לה
קלי- 10 אהבתי אותה מאוד במשחק (שוב בלי קשר לסיפור מסביב) והתבאסתי שהודחה יחסית מוקדם.
רוני- 1 סתם גרוע

אולי ילדה אבל שוברת כמו גינס

אהרון 7 מתוקה
איילין 7 אחלה דמות, לא הייתי רוצה שתחזור לעוד עונה. אין לה את הקילר אינסטינקט הדרוש.
אליזבת 4 חמודה אבל למלמית
ג'ייסון 1 בע
ג'מאל 1 בע
ג'נט 10 קווין עולם
לא שחקנית העשור אבל כן בכיף שתחזור מאמין שיכולה לשחק מעולה
ג'ק 1 שיעמומי
דין 10 סוכרייה. חייב לחזור לדעתי
דן 1 אין מה להרחיב
וינס 4 לחוקק שהומואים ביצ'יים והזויים מקבלים 2 תקנים ברזל כל עונה
טום 1 לקח לי כמה שניות להזכר מי זה
טומי 5 המקבילה האנושית למי ברז
לורן 10 היא קצת mess אבל היי מי לא. בכיף שתחזור לעוד עונה
מולי 5 היא לא גבר
מיסי 8 שתחזור מעכשיו לפיג'י ותחכה לפאנז פייבוריטס הבא
נורא 8 לדעתי היא אישה די מבריקה. שחקנית מזעזעת אבל יש לה ניצוץ שמאוד בולט לי.
צ'לסי 5 מולי2
קארישמה 7 מתוקה אמיתית, אחלה דמות, שחקנית גרועה מאין כמוה
קלי 10 באתי לתת לה איזה 7 אבל צריך לאזן בלי קשר למשחק

רוני 1 מאז ההדחה שלו העונה התחילה להתדרדר

Confide In Omer

New member
מדרג

אהרון 1
איילין 7
אליזבת 6
ג'ייסון 1
ג'מאל 7