מדרג
אוברי - 2 בגלל שלמרות שהיה לה אליל חסינות ויתרון של קול כפול הודחה ביחד איתם בבליינסייד מהסרטים. ולכן מאבדת 3 נקודות הפרק.
אורורה - 6 שוב לא ראינו הרבה ממנה, מלבד במשימות. ולכן נשארת בינתיים עם 6 נקודות גם הפרק.
אריק - 6 גם אותו בקושי הראו הפרק, חוץ מהקטע במועצת השבט וההסכמה עם גאווין על שליפת האבנים. ולכן גם הוא נשאר בינתיים עם 6 נקודות גם הפרק.
ג'ו - 8 זוכה לשתי נקודות נוספות הפרק על זה שהצליח לגרום לג'וליה להאמין שהיא באמת נתפסת כאיום, ושאולי מוטב לחמישתם להישאר יחד גם אחרי המיזוג, כי כולם ייראו בהם איום.
ג'ולי - 5 בקושי ראינו אותה גם הפרק, מלבד במשימות. ולכן נשארת בינתיים עם 5 נקודות גם הפרק.
ג'וליה - 2 כנ"ל כמו ג'ולי, רק שבמקרה שלה קיבלה וידוי ראשון, אך נפלה בפח של ג'ו שהצילח לגרום לה להאמין שגם היא נתפסת כאיום. ולכן היא נשארת בינתיים רק עם 2 נקודות גם הפרק.
גאווין - 6 הפרק לא ראינו אותו קצת יותר, גם במשימות כשנתן פייט חזק מול ג'ו במשימת הפרס השני, וגם בשתי מועצות השבטים, שבראשונה הוא הצליח לעבוד על אוברי שהיתה בטוחה שהיא מוגנת, ובשנייה שהוא היה מוכן להסתכן וללכת אפילו לשליפת אבנים אם צריך. ולכן נוספות לו עוד 3 נקודות הפרק.
דייויד - 4 למרות הביצועים המביכים והפאטתיים שלו במשימות הראשונות, הוא הבין סוף סוף שעדיף לו לחבור לקלי במקום לנסות להדיחה, אם הוא רוצה להתקדם ולהגיע רחוק במשחק, ושיתוף הפעולה שלהם בא לכדי ביטוי כבר במשימת החסינות השבטית השנייה כשהם היו ממש קרובים לפתור את הפאזל לפני שבט קאמה ולזכות בחסינות השנייה שלהם. וכמובן על זה שלא הודי והצליח להגיע לשלב מיזוג השבטים למרות היותו שחקן חוזר. ולכן נוספות לו עוד 3 נקודות הפרק.
וונדי - 1 הפעם כבר ברור לחלוטין שמדובר באחת השחקניות הכי גרועות בתולדות הישרדות, ששיחקה ממש גרוע במשך 6 פרקים ברציפות, והיה לה הרבה יותר מזל משכל, כי לנוכח התנהגותה המטורללת היתה אמורה להיות מודחת מזמן. שלא לדבר על כך שהודחה פה אחד ע"י שני חברי שני השבטים. ולכן גם היא נשארת רק עם נקודה אחת גם הפרק. ומקווה מאוד שלא תחזור יותר בשום שלב למשחק ותתפוס כעז את מקומו של שחקן טוב שמגיע לו הרבה יותר ממנה להיות בגמר...
וורדוג - 6 הפרק האחרון ממש לא עשה עימו חסד והציג אותו במלוא עליבותו, גם מבחינת התנהגות דיקטטורית אל מול שאר חברי שבטו, וגם ובעיקר מבחינה פיזית במשימות הפרס והחסינות, שבהן הוא נתן הצגות ממש מביכות ופאטתיות. אך יחד עם זאת אין ספק שהוא בן ברית נאמן לקלי שסומך עליה יותר מכולם שם, והחלטתו להדיח את וונדי, למרות שלא היתה מושלמת וכללה נטילת סיכון בללכת לשליפת אבנים באם לא תישאר להם ברירה מול השבט השני, התבררה בבסיסה כהחלטה הנכונה. ולכן הוא מאבד רק 3 נקודות הפרק.
ויקטוריה - 9 סוף סוף גילינו אותה ולמדנו עליה לא מעט, שהיא שחקנית אסטרטגית לא רעה בכלל, ושכל עוד זאת לא היא המודחת לא איכפת לה לשסף גרונות ולדקור את חבריה בגב בכדי להתקדם במשחק ולהגיע הכי רחוק שאפשר במשחק. וכמובן העבודה שלה בעיניים על אוברי עם ברית הבנות השקרית שמכרה לה, והבליינסייד מהסרטים שעשתה לה כשהדיחה אותה ביחד עם אליל החסינות והיתרון של הקול הנוסף בתרמילה, מבלי בכלל לדעת שיש לה אותם. כבר מתחילת העונה היתה לי תחושה טובה לגביה, וכבר אמרתי שאני אוהב את הראש שלה. והפעם היא הוכיחה לי ובגדול שתחושתיי לגביה כבר מהרושם הראשוני שלי איתה היו לגמרי מוצדקות. ולכן נוספות לה עוד 4 נקודות הפרק. בתקווה שנראה עוד הרבה ממנה ומיכולותיה גם בפרקים הבאים... ואם היא תחבור לברית של קלי אחרי המיזוג אז בכלל... אין ספק שויקטוריה מסתמנת כאחת ההפתעות הגדולות של העונה.
כריס - 3 למרות שמצא את יתרון האימון לאתגר החזרה למשחק וספג צעקות מרים אחרי שהעיר לה שהיא נתנה לקית' לקחת את היתרון הסודי שהיה במים ממש מולה כשהצביעה עליו, עצם זה שהוא באי ההכחדה לאחר שהודח ולא בטוח שדווקא הוא יחזור משם למשחק, במיזוג, קשה לי לתת לו נקודות נוספות גם הפרק. אך שוב, אני עדיין לא מספיד אותו, כי גם אם הוא לא יצליח לנצח באתגר החזרה למשחק ולחזור למשחק במיזוג, הוא עדיין יכול לנצח ולחזור למשחק לקראת הגמר.
לורן - 9 גם הפרק היא היתה בשיא חולשתה, התקשתה לאכול ולא הרגישה טוב, אך גם הפעם למרות זאת למרבה הפלא היא זאת שהצליחה לקלוע את כדורי הבולה למטרה יותר מוורדוג המביך והפאטתי עם כל שריריו, וגם היתה זו שחזרה וצללה שוב והצליחהל שחרר את הכדורים הצפים המחוברים של הפאזל ובכך לגרום לשבטה לצמצם את הפער האדיר שנוצר בינם לשני השבטים האחרים ולעשות את אחד הקאמבקים הגדולים בתולדות הישרדות ולנצח בסופו של דבר כנגד כל הסיכויים במשימת החסינות השבטית ביחד עם שבט קאמה. ובכך שוב הוכיחה שגם כשהיא חולה היא עדיין שחקנית די חזקה פיזית, וגם הפעם השכילה שלא לבזבז את אליל החסינות שלה ושמרה שוב על קוליות לאורך כל מועצת השבט המשותפת ולהגיע ביחד איתו למיזוג. וצריך ביצים מברזל ועמוד שדרה חזק בשביל לשחק בכזאת קוליות במשך כמה מועצות שבט. שלא לדבר על כך שנכון לכרגע היא ובת בריתה קלי השחקניות היחידות במשחק עם אליל חסינות, ונמצאות בעמדה הכי טובה לקראת המיזוג. ולכן נוספות לה עוד 2 נקודות הפרק.
קית' - 1 טיפוס מעצבן שהצליח לעלות כבר לכולם האי ההכחדה על העצבים, גם אין לי מושג פשר השנאה האובססיבית שלו לכריס שלא עשה לו כלום ושהודח בדיוק כמוהו, שלא לדבר על כך שדאג לו ולרים למזון ודג עבורם דגים ושיפר להם את המחסה. כמה חבל שלא הרים את המפרש ופרש סופית מהמשחק. כי זה יהיה מאוד מבאס אם דווקא הוא יחזור למשחק מכולם שם. ושוב, במקרה שלו חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות, כי לא מגיעה לו אפילו נקודה אחת.
קלי - 10
המלכה נשארת מלכה, ועכשיו יש לה גם אליל חסינות שמצאה על האי של לסו. שכמו שאמרתי שלא אתפלא כלל אם היא זו שתמצא את האליל שחבוי על האי של לסו. כשלמעשה היא ולורן כרגע היחידות שמחזיקות אליל חסינות במשחק. וגם יש לה ברית חזקה שחושלה בהדרגה ועלתה מברית של שלושה לברית של ארבעה, וכולי תקווה שבעקבות המיזוג שממש בפתח הברית שלה עוד תגדל ואף תהפוך להיות ברית הרוב. וזאת למרות 3 תכנונים רצופים להדיחה שאת כולם היא שרדה, ושמי שעמד מאחוריהם ללא ידיעתה כבר הבין שעדיף לו לחבור אליה מאשר לצאת נגדה ולנסות להדיחה. ועכשו יותר מתמיד, המלכה קלי חוזרת למשחק ובגדול בדיוק כמו שאנחנו מכירים ואוהבים אותה. וכולי תקווה שכשכולם יגלו אודות אי ההכחדה ועל ההזדמנות הנוספת לחזור חזרה למשחק לקראת הגמר, כבר אף אחד לא ימהר לסמן שוב את קלי כמטרה להדחה. ובעיקר כשיש לה אליל חסינות משלה.
רון - 5 לא אהבתי את חוסר האמונה שלו בעצמו ובשבטו, כאילו שבלי ג'ו הם יהיו לוזרים ולכן עדיף להם להשאירו עד למיזוג, למרות שגם ככה לא היתה להם שום הזדמנות להדיחו באמת, כי הם כל הזמן מנצחים בכל המשימות החסינות השבטית ומעולם עוד לא היו במועצת שבט, אך קשה לי להתחבר לאנשים שלא מאמינים בעצמם ובכוחם, למרות שעשה עלי רושם טוב בפרק הקודם עם העבודה בעיניים שלו על ג'ו... ולכן יורדות לו שתי נקודות הפרק.
רים - 1 לחלוטין שחקנית ממש גרועה, מרירה, מעצבנת ולא ספורטיבית בכלל, שלא לדבר בכלל על הצעקות שלה על כריס על כך שהעיז להעיר לה שנתנה לקית' לקחת את היתרון הסודי לאתגר החזרה למשחק שהיה במים ממש מולה. ועם כזאת גישה היא לא תזכה. וגם אם היא תחזור למשחק ותגיע לגמר, מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה, כי ממש לא מגיע לה, זה ישחק לרעתה מול המושבעים שכולם יהיו המודחים שעל אי ההכחדה. חבל שהיא לא פרשה כבר מהמשחק כי היא ממש מעצבנת אותי עם הגישה והיחס הנוראי שלה לכל שאר המודחים שאיתה על אי ההכחדה. ושוב, גם במקרה שלה חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות.
ריק - 3 בשל הצלחתו בפיענוח שתי מפות הרמז, שהוא היחיד שהצליח בכלל לפענחן, ובנוסף לא נגרר לטירוף ומצליח לשמור בינתיים על שפיות יחסית לחבריו לשבט המודחים שבאי ההכחדה, ואם יצליח לחזור למשחק מאי ההכחדה, רוב הסיכויים שיחבור לברית של קלי ודייויד, למרות שהודח ע"י השבט שלו, אך במקרה שלו הוא יצא משם בהרגשה טובה וללא כל מרירות ואף אמר להם שהוא מחזיק להם אצבעות ואף איחל להם שינצחו במשחק. ולכן נוספות לו עוד שתי נקודות הפרק. כי קשה לי לתת יותר מ 3 נקודות למי שהודח ונמצא באי ההכחדה ולא בטוח שיחזור למשחק.