פינת הפופולאריות 38 - פרקים 5-6

אורישקי

New member
פינת הפופולאריות 38 - פרקים 5-6

ולאחר הפרק הכפול הסוער שעברנו זה הזמן לתת את הדירוג של הפינה הקודמת!

18. קית' - 1.4

17. רים - 2.1

16. כריס - 3.1
7
15. וונדי - 3.6

14. ג'ו - 3.8
2
13. ג'וליה - 4.4
3
12. אורורה - .4.6
2
11. ג'ולי - 4.8

10. גווין - 5
4
9. אריק - 5.3
3
8. ריק - 5.4
5
7. דייויד - 5.6

6. ויקטוריה - 6.3

5. אוברי - 7
2
4. רון - 7.4
4
.
והטופ 3....

אורישקי

New member
מקום 2

אחרי שבועיים במקום הראשון - הוא יורד מקום ומפנה אותו!

עם ממוצע 9.3 - שבפררקים הקודמים הספיק למקום ראשון

וורדוג

אורישקי

New member
ובמקום הראשון...

עם ממוצע 9.6,

עולה מקום אחד וחוזרת למקום הראשון בסערה עם ממוצע שיא!

קלי וולדמורט

אורישקי

New member
הדירוג

וכרגיל - כולם עוד במשחק

אוברי
אורורה
אריק
ג'ו
ג'ולי
ג'וליה
גווין
דייויד
וונדי
וורדוג
ויקטוריה
כריס
לורן
קית'
קלי
רון
רים
ריק

דירוג נעים

Bar EL

New member
מדרג

אוברי 1 איזה כיף שעפה
אורורה 5
אריק 9
ג'ו 8
ג'ולי 8
ג'וליה 7
גווין 8
דייויד 8
וונדי 1 רשמית השחקנית הכי גרועה והזויה אי פעם
וורדוג 9
ויקטוריה 10 קווין!
כריס 4
לורן 8 למה לא להשתמש באליל?לא היה לי אומץ לעשות דבר כזה
קית' 1
קלי 10
רון 8
רים 3
ריק 4

אורישקי

New member
יאללה בלאגן

אוברי 2 נקודה נטו כי היא חמודהההה ומרחמים
אורורה 2 בינתיים ממש מיותרת
אריק 7 אחלה בחלה
ג'ו 5 חמודי ממש אבל כנראה שאף פעם לא יוכל לנצח ותמיד יבוא עם מטרה
ג'ולי 4 חמודה אבל באמת קשה לשפוט את המשחק שלה
ג'וליה 3 קיבלה וידוי הפרק!
גווין 7 גם חמודי ממש
דייויד 10 חולה עליו הוא כזה חמודי
וונדי 1 בבקשה שניפטר ממנה כבר אחת ולתמיד.
וורדוג 10 למרות שהעריכה הייתה קשה איתו הפרק, גם עשו לטוני קטעים כאלה..... הוא די הביא את התוכנית הכי מובנת מאליה ולדעתי העריכה סתם הייתה איתו קשה
ויקטוריה 10 קווין
כריס 10 הרגע שהוא דחף את כריס עשה את הפרק

לורן 8 חמודה מאדדדד למרות שקצת ילדותית לי
קית' 1 אפס

קלי 10 נזכרתי מה אני אוהב בה
היא תותחית רצח העונה
רון 6 מחכה לראותו משחק באמת
רים 10 הרגע שהיא התחרפנה על כריס בלי קשר לחיים היה הדבר השני שעשה לי את הפרק

ריק 7 חמודי

Seosi

New member
מדרג

אוברי 6 אני הייתי ממש בעדה, אבל אין תירוץ להיות להדחה שעוד יש לך פסלון חסינות ויתרון אישי.
אורורה 4 היא נחמדה אבל שמה את עצמה במיעטו בתחילת המשחק.
אריק 6 סוף סוף הראו אותו משחק!
ג'ו 7 אני חושב שזה הפרק הראשון בעונה שאני חושב שהוא באמת פעל נכון.
ג'ולי 5 אין לי איך לדרג אותה כרגע, היא נחמדה, אבל נחכה לאיחוד.
ג'וליה 4 ברכות על הוידוי הראשון שלך (נראה לי) בעונה!!!

גווין 8 ממש לא יופתע אם הוא ינצח.
דייויד 10 כל כך שמח שלא הודח בסוף

וונדי 6 נטו בגלל שהיא בנאדם נחמד ולקחה את ההדחה שלה סבבה (אתם יודעים שהיא בטוח תחזור לעוד עונה, נכון?)
וורדוג 8 שחקן מעולה, אל תבינו אותי לא נכון, אבל שיחק יותר מדי חזק פה.
ויקטוריה 10
אני מקווה שזאת לא הייתה רק הברקה חד פעמית שלה, מקווה שתצליח.
כריס 5 אין לי כל כך דעה עליו.
לורן 10 שאפו על האומץ לא להשתמש בפסלון חסינות.
קית' 2 הוא עוד צעיר מדי למשחק הזה ורואים את זה.
קלי 10 הצליחה להגיע לאיחוד שהייתה בסכנת הדחה כל הזמן הזה. וגם מצאה פסלון חסינות!!!
רון 9 עדיין ממש בעדו, פשוט פחות הראו אותו הפרק.
רים 5 חח לא הבנתי למה היא צעקה ככה על כריס.
ריק 6 לא שאני אוהב את הטוויסט הזה שאחד מהם יחזור, אבל מצד שני, לא אתנגד לראות אותו חוזר למשחק.

Seosi

New member
ההפקה בטח תרצה, לפחות כך אני חושב.

אני חושב שההפקה של הישרדות אוהבת אנשים כאלו, ומחפשים דמויות צבעוניות.

מדרג-

אוברי- 9 הלוואי ותחזור

אורורה- 3
אריק- 8
ג'ו- 1
ג'ולי- 4
ג'וליה- 1
גווין- 7
דייויד- 9
וונדי- 8 אתגעגע

וורדוג- 7 מה יהיה איתך...
ויקטוריה- 1
כריס- 6
לורן- 9
קית'- 1 עוף כבר הביתה
קלי- 9 חזרתי לאהוב אותה
רון- 2
רים- 1 משוגעת
ריק- 6

sapir aloud555

New member

ויקטוריה 10
ריק, דיוויד, קלי 7
וורדוג, לורן 6
רון, ג'ו, גווין, אריק 5
וונדי, אוברי 3
כל השאר 1

סטילהוק

New member
מדרג

אוברי - 2 בגלל שלמרות שהיה לה אליל חסינות ויתרון של קול כפול הודחה ביחד איתם בבליינסייד מהסרטים. ולכן מאבדת 3 נקודות הפרק.

אורורה - 6 שוב לא ראינו הרבה ממנה, מלבד במשימות. ולכן נשארת בינתיים עם 6 נקודות גם הפרק.

אריק - 6 גם אותו בקושי הראו הפרק, חוץ מהקטע במועצת השבט וההסכמה עם גאווין על שליפת האבנים. ולכן גם הוא נשאר בינתיים עם 6 נקודות גם הפרק.

ג'ו - 8 זוכה לשתי נקודות נוספות הפרק על זה שהצליח לגרום לג'וליה להאמין שהיא באמת נתפסת כאיום, ושאולי מוטב לחמישתם להישאר יחד גם אחרי המיזוג, כי כולם ייראו בהם איום.

ג'ולי - 5 בקושי ראינו אותה גם הפרק, מלבד במשימות. ולכן נשארת בינתיים עם 5 נקודות גם הפרק.

ג'וליה - 2 כנ"ל כמו ג'ולי, רק שבמקרה שלה קיבלה וידוי ראשון, אך נפלה בפח של ג'ו שהצילח לגרום לה להאמין שגם היא נתפסת כאיום. ולכן היא נשארת בינתיים רק עם 2 נקודות גם הפרק.

גאווין - 6 הפרק לא ראינו אותו קצת יותר, גם במשימות כשנתן פייט חזק מול ג'ו במשימת הפרס השני, וגם בשתי מועצות השבטים, שבראשונה הוא הצליח לעבוד על אוברי שהיתה בטוחה שהיא מוגנת, ובשנייה שהוא היה מוכן להסתכן וללכת אפילו לשליפת אבנים אם צריך. ולכן נוספות לו עוד 3 נקודות הפרק.

דייויד - 4 למרות הביצועים המביכים והפאטתיים שלו במשימות הראשונות, הוא הבין סוף סוף שעדיף לו לחבור לקלי במקום לנסות להדיחה, אם הוא רוצה להתקדם ולהגיע רחוק במשחק, ושיתוף הפעולה שלהם בא לכדי ביטוי כבר במשימת החסינות השבטית השנייה כשהם היו ממש קרובים לפתור את הפאזל לפני שבט קאמה ולזכות בחסינות השנייה שלהם. וכמובן על זה שלא הודי והצליח להגיע לשלב מיזוג השבטים למרות היותו שחקן חוזר. ולכן נוספות לו עוד 3 נקודות הפרק.

וונדי - 1 הפעם כבר ברור לחלוטין שמדובר באחת השחקניות הכי גרועות בתולדות הישרדות, ששיחקה ממש גרוע במשך 6 פרקים ברציפות, והיה לה הרבה יותר מזל משכל, כי לנוכח התנהגותה המטורללת היתה אמורה להיות מודחת מזמן. שלא לדבר על כך שהודחה פה אחד ע"י שני חברי שני השבטים. ולכן גם היא נשארת רק עם נקודה אחת גם הפרק. ומקווה מאוד שלא תחזור יותר בשום שלב למשחק ותתפוס כעז את מקומו של שחקן טוב שמגיע לו הרבה יותר ממנה להיות בגמר...

וורדוג - 6 הפרק האחרון ממש לא עשה עימו חסד והציג אותו במלוא עליבותו, גם מבחינת התנהגות דיקטטורית אל מול שאר חברי שבטו, וגם ובעיקר מבחינה פיזית במשימות הפרס והחסינות, שבהן הוא נתן הצגות ממש מביכות ופאטתיות. אך יחד עם זאת אין ספק שהוא בן ברית נאמן לקלי שסומך עליה יותר מכולם שם, והחלטתו להדיח את וונדי, למרות שלא היתה מושלמת וכללה נטילת סיכון בללכת לשליפת אבנים באם לא תישאר להם ברירה מול השבט השני, התבררה בבסיסה כהחלטה הנכונה. ולכן הוא מאבד רק 3 נקודות הפרק.

ויקטוריה - 9 סוף סוף גילינו אותה ולמדנו עליה לא מעט, שהיא שחקנית אסטרטגית לא רעה בכלל, ושכל עוד זאת לא היא המודחת לא איכפת לה לשסף גרונות ולדקור את חבריה בגב בכדי להתקדם במשחק ולהגיע הכי רחוק שאפשר במשחק. וכמובן העבודה שלה בעיניים על אוברי עם ברית הבנות השקרית שמכרה לה, והבליינסייד מהסרטים שעשתה לה כשהדיחה אותה ביחד עם אליל החסינות והיתרון של הקול הנוסף בתרמילה, מבלי בכלל לדעת שיש לה אותם. כבר מתחילת העונה היתה לי תחושה טובה לגביה, וכבר אמרתי שאני אוהב את הראש שלה. והפעם היא הוכיחה לי ובגדול שתחושתיי לגביה כבר מהרושם הראשוני שלי איתה היו לגמרי מוצדקות. ולכן נוספות לה עוד 4 נקודות הפרק. בתקווה שנראה עוד הרבה ממנה ומיכולותיה גם בפרקים הבאים... ואם היא תחבור לברית של קלי אחרי המיזוג אז בכלל... אין ספק שויקטוריה מסתמנת כאחת ההפתעות הגדולות של העונה.

כריס - 3 למרות שמצא את יתרון האימון לאתגר החזרה למשחק וספג צעקות מרים אחרי שהעיר לה שהיא נתנה לקית' לקחת את היתרון הסודי שהיה במים ממש מולה כשהצביעה עליו, עצם זה שהוא באי ההכחדה לאחר שהודח ולא בטוח שדווקא הוא יחזור משם למשחק, במיזוג, קשה לי לתת לו נקודות נוספות גם הפרק. אך שוב, אני עדיין לא מספיד אותו, כי גם אם הוא לא יצליח לנצח באתגר החזרה למשחק ולחזור למשחק במיזוג, הוא עדיין יכול לנצח ולחזור למשחק לקראת הגמר.

לורן - 9 גם הפרק היא היתה בשיא חולשתה, התקשתה לאכול ולא הרגישה טוב, אך גם הפעם למרות זאת למרבה הפלא היא זאת שהצליחה לקלוע את כדורי הבולה למטרה יותר מוורדוג המביך והפאטתי עם כל שריריו, וגם היתה זו שחזרה וצללה שוב והצליחהל שחרר את הכדורים הצפים המחוברים של הפאזל ובכך לגרום לשבטה לצמצם את הפער האדיר שנוצר בינם לשני השבטים האחרים ולעשות את אחד הקאמבקים הגדולים בתולדות הישרדות ולנצח בסופו של דבר כנגד כל הסיכויים במשימת החסינות השבטית ביחד עם שבט קאמה. ובכך שוב הוכיחה שגם כשהיא חולה היא עדיין שחקנית די חזקה פיזית, וגם הפעם השכילה שלא לבזבז את אליל החסינות שלה ושמרה שוב על קוליות לאורך כל מועצת השבט המשותפת ולהגיע ביחד איתו למיזוג. וצריך ביצים מברזל ועמוד שדרה חזק בשביל לשחק בכזאת קוליות במשך כמה מועצות שבט. שלא לדבר על כך שנכון לכרגע היא ובת בריתה קלי השחקניות היחידות במשחק עם אליל חסינות, ונמצאות בעמדה הכי טובה לקראת המיזוג. ולכן נוספות לה עוד 2 נקודות הפרק.

קית' - 1 טיפוס מעצבן שהצליח לעלות כבר לכולם האי ההכחדה על העצבים, גם אין לי מושג פשר השנאה האובססיבית שלו לכריס שלא עשה לו כלום ושהודח בדיוק כמוהו, שלא לדבר על כך שדאג לו ולרים למזון ודג עבורם דגים ושיפר להם את המחסה. כמה חבל שלא הרים את המפרש ופרש סופית מהמשחק. כי זה יהיה מאוד מבאס אם דווקא הוא יחזור למשחק מכולם שם. ושוב, במקרה שלו חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות, כי לא מגיעה לו אפילו נקודה אחת.

קלי - 10
המלכה נשארת מלכה
, ועכשיו יש לה גם אליל חסינות שמצאה על האי של לסו. שכמו שאמרתי שלא אתפלא כלל אם היא זו שתמצא את האליל שחבוי על האי של לסו. כשלמעשה היא ולורן כרגע היחידות שמחזיקות אליל חסינות במשחק. וגם יש לה ברית חזקה שחושלה בהדרגה ועלתה מברית של שלושה לברית של ארבעה, וכולי תקווה שבעקבות המיזוג שממש בפתח הברית שלה עוד תגדל ואף תהפוך להיות ברית הרוב. וזאת למרות 3 תכנונים רצופים להדיחה שאת כולם היא שרדה, ושמי שעמד מאחוריהם ללא ידיעתה כבר הבין שעדיף לו לחבור אליה מאשר לצאת נגדה ולנסות להדיחה. ועכשו יותר מתמיד, המלכה קלי חוזרת למשחק ובגדול בדיוק כמו שאנחנו מכירים ואוהבים אותה. וכולי תקווה שכשכולם יגלו אודות אי ההכחדה ועל ההזדמנות הנוספת לחזור חזרה למשחק לקראת הגמר, כבר אף אחד לא ימהר לסמן שוב את קלי כמטרה להדחה. ובעיקר כשיש לה אליל חסינות משלה.

רון - 5 לא אהבתי את חוסר האמונה שלו בעצמו ובשבטו, כאילו שבלי ג'ו הם יהיו לוזרים ולכן עדיף להם להשאירו עד למיזוג, למרות שגם ככה לא היתה להם שום הזדמנות להדיחו באמת, כי הם כל הזמן מנצחים בכל המשימות החסינות השבטית ומעולם עוד לא היו במועצת שבט, אך קשה לי להתחבר לאנשים שלא מאמינים בעצמם ובכוחם, למרות שעשה עלי רושם טוב בפרק הקודם עם העבודה בעיניים שלו על ג'ו... ולכן יורדות לו שתי נקודות הפרק.

רים - 1 לחלוטין שחקנית ממש גרועה, מרירה, מעצבנת ולא ספורטיבית בכלל, שלא לדבר בכלל על הצעקות שלה על כריס על כך שהעיז להעיר לה שנתנה לקית' לקחת את היתרון הסודי לאתגר החזרה למשחק שהיה במים ממש מולה. ועם כזאת גישה היא לא תזכה. וגם אם היא תחזור למשחק ותגיע לגמר, מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה, כי ממש לא מגיע לה, זה ישחק לרעתה מול המושבעים שכולם יהיו המודחים שעל אי ההכחדה. חבל שהיא לא פרשה כבר מהמשחק כי היא ממש מעצבנת אותי עם הגישה והיחס הנוראי שלה לכל שאר המודחים שאיתה על אי ההכחדה. ושוב, גם במקרה שלה חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות.

ריק - 3 בשל הצלחתו בפיענוח שתי מפות הרמז, שהוא היחיד שהצליח בכלל לפענחן, ובנוסף לא נגרר לטירוף ומצליח לשמור בינתיים על שפיות יחסית לחבריו לשבט המודחים שבאי ההכחדה, ואם יצליח לחזור למשחק מאי ההכחדה, רוב הסיכויים שיחבור לברית של קלי ודייויד, למרות שהודח ע"י השבט שלו, אך במקרה שלו הוא יצא משם בהרגשה טובה וללא כל מרירות ואף אמר להם שהוא מחזיק להם אצבעות ואף איחל להם שינצחו במשחק. ולכן נוספות לו עוד שתי נקודות הפרק. כי קשה לי לתת יותר מ 3 נקודות למי שהודח ונמצא באי ההכחדה ולא בטוח שיחזור למשחק.

אורישקי

New member

אתה מדבר על הבצועים של דייויד במשימות אבל גם קלי עשתה המון המון פאדיחות במשימת חסינות

סטילהוק

New member

קלי היתה הרבה יותר טובה במשימות מוורדוג ודייויד גם יחד. וגם אין להתעלם מהעובדה שקלי וכל שבט לסו נדפקו חזק בערבוב, וקיבלו את האי החדש חסר המחסה והאוכל, בגלל שכפי שקארל מהעונה שעברה העיד באחד הפודקאסטים ביוטיוב שבהם הוא התארח העונה, מדובר שבאי שאין עליו שום דבר כי הם חיסלו זמן קצר לפני זה את כל מה שהיה עליו, כולל קוקוסים, שרובם לטענתו היו בכלל רקובים מבפנים ולא ראויים למאכל. כך שקלי וחברי שבט לסו מכתחילה הגיעו למשימות בחיסרון מול שני השבטים האחרים, שקיבלו אי עם מחסה מוכן ושפע של קוקוסים ואמצעי מזון. שלא לדבר בכלל על כך שבכל פעם שאתה מפסיד במשימת פרס שהיא אוכל, אתה הולך ונחל עוד יותר, גם מבחינה פיזית וגם מבחינה מנטלית. קשה הרבה יותר לחשוב ולתפקד כשאתה רעב. ולמרות זאת לקלי היו ביצועים הרבה יותר טובים מלוורדוג ודייויד גם יחד, וגם ללורן שאפילו חולה היתה יותר טובה משניהם. והם הגברים של השבט.

NP23

New member

אוברי 1 סורי בייב פישלת בענק
אורורה 1 סורי בייב את לא קיימת
אריק 10 נסיך
ג'ו 1 מצטער לא מתרשם מאסטרטגיית עונה 2 של אראה להם כמה אני נחוץ בשבט
ג'ולי 5 צריך לראות אותך כבר
ג'וליה 1 ממה שראו קצת מרח אותה בקלות ג'ו
גווין 10 הסתכל לאוברי בעיניים אמר שמחובר אליה רגשית והלך והצביע נגדה.
דייויד 10 לא יאומן איך השם שלו אף פעם לא עולה לדיון
וונדי 1 כנראה הכי גרועה אי פעם
וורדוג 10 מלך שהביא תוכנית מדויקת שהצילה את כולם
ויקטוריה 10 הרוצחת השקטה נתנה את המהלך של הפרק
כריס 2
לורן 8 וואו איזה אומץ
קית' 2 אוהב שהוא נלחם
קלי 10 טוב מה כל הנחמדות הזאת שנפלה עליי..אבל היא משחקת אותה לגמרי מאז הערבוב
רון 1 יש לך אופציה להחזיר לי אבל דואג שגם הראש שלך לא במשחק אחרי כל הניצחונות האלה
רים 1
ריק 2 ללא ספק הכי ראוי לחזור מהמודחים..אין סיכוי אבל בהצלחה

NP23

New member

משנה :
קית' 5 (שכחתי שלקח את היתרון)
רון 5 (כי הגזמתי)

not so silent and innocent

הדירוג פשוט וזה גם מה שיש לי לומר על העונה הזאת:
קלי לורן וקווין ויקטוריה- 10
ג'ולי גאווין ואריק- 7
החלק הכי טוב בפרק זה התחתונים של וורדוג אז הוא מקבל 5