מדרג
אגב, השליישה המובילה זו בדיוק השלישייה המובילה שלי מהרושם הראשוני, ואפילו באותו הסדר.
הדירוג שלי למתמודדים העונה על פי הפרק הראשון:
אוברי - 5 די אמביוולנטי לגביה, טוענת שהפעם תשחק פרופיל נמוך, וכשיגיע הזמן להכיש תכיש, אך לא זכור לי ששיחקה פעם פרופיל גבוה. חוץ מזה היא כבר סומנה ע"י אריק וגאווין להדחה. מאבדת נקודה אחת בלבד.
אורורה - 8 בקושי הראו אותה הפרק כך שחוץ מזה שהיא לסבית ובצוות של ג'ו, לא למדנו בינתיים הרבה עליה. אז בסה"כ מוריד לה שתי נקודות מהרושם הראשוני, עד שנלמד להכירה יותר לעומק.
אריק - 8 גם אותו בקושי הראו, להוציא החיבור שלו עם גאווין ותוכניתם להדיח את אוברי, אך עושה רושם שיגיע רחוק. אז מוריד לו נקודה אחת בלבד מהרושם הראשוני.
ג'ו - 8 כמו שצפיתי לגביו מלך החסינויות נשאר מלך החסינויות ולא משנה כמה ינסה להילחם בטבע שלו הוא יפסיד במלחמה הזאת, כי זה פשוט מי שהוא, בניגוד למה שהצהיר שיעשה. ולכן מאבד רק נקודה אחת בינתיים.
ג'ולי - 2 כנראה שהרושם הראשוני שלי לגביה היה מוטעה, מסתבר שהיא לא מבינה כלום בהישרדות, והדבר הכי קרוב להישרדות שהיא עשתה היה להשתין בפארק ציבורי, וגם זה כתוצאה ממקרה חירום. מאבדת 5 נקודות.
ג'וליה - 3 לא הראו אותה בכלל, חוץ מזה שהתלהבה משתי השורדות החוזרות על הספינה. מוריד לה בינתיים רק נקודה אחת מהרושם הראשוני.
גאווין - 5 עדיין די אמביוולנטי לגביו כמו ברושם הראשוני, סוג של חנון עם קעקוע גדול, שהכבאי הביריון התחבר אליו, ושניהם זוממים יחד להדיח את אוברי, אך זה לא אומר עדיין כלום לגביו. ולכן ניקודו מהרושם הראשוני אינו משתנה.
דייויד - 7 התנהל בפרק הראשון לא רע בכלל, התחבר עם קלי וברית הרוב, התחבב על וורדוג, למרות שאין לי מושג עד כמה הקשר ביניהם יחזיק מעמד, ולכן מקבל נקודה נוספת על דירוגו מהרושם הראשוני.
וונדי - 1 לא התחברתי אליה בכלל כבר מהרושם הראשוני, כי העבירה לי וייבים של שחקנית לא רצינית בכלל, ובפרק הזה הוכיחה לי עד כמה צדקתי לגביה. בעקבות זאת מאבדת 4 נקודות ויורדת לתחתית הדירוג שלי.
וורדוג - 8 הפתיע אותי בפרק הזה לטובה לעומת הרושם הראשוני שהיה לי לגביו, ולכן מקבל נקודה נוספת.
ויקטוריה - 8 הפתיעה אותי בפרק הזה לטובה לעומת הרושם הראשוני שהיה לי לגביה שהיא רק מתוקה, ואני אוהב מאוד את הראש שלה, ולכן מקבלת ממני נקודה נוספת, ומדורגת אצלי שביעית.
כריס - 8 למרות שהיה בשבט המפסיד והתמודד מול ג'ו במשימת החסינות השבטית, בקושי הראו אותו בפרק הזה, ולכן לא יצא לי להכירו יותר לעומק, כך שהניקוד שלו מהרושם הראשוני יורד בינתיים בנקודה אחת.
לורן - 9 מסתבר שלא טעיתי לגביה ברושם הראשוני, וכל מה שצפיתי שיקרה איתה קרה, כולל החיבור המיידי בינה לבין קלי, ולכן נכון לכרגע היא עולה למקום השלישי שלי בדירוג במקום כריס שיורד למקום הרביעי.
קית' - 5 הפתיע לטובה בפרק הזה לעומת הרושם הראשוני, אך עדיין מדובר במתמודד חלשלוש ושאינו יודע לשחות, ולכן מקבל רק נקודה אחת נוספת לדירוג הראשוני.
קלי - 10 המלכה נשארת מלכה, וקלי הוכיחה לי שלא רק שהיא הולכת ומשתדרגת עם הזמן ומתאימה את עצמה למשחק כמו שצריך, אלא אף מתאבדת במשימות וגם כשהיא נפצעת חזק היא קמה וממשיכה כאילו כלום לא קרה.
רון - 7 היחיד שמצא בפרק הזה יתרון סודי, מה שאומר שהיה יותר עירני מכל השאר, אך עליה וקוץ בה, ייתכן מאוד שדווקא מציאת היתרון הסודי והאופן שבו הוא נהג כשמצא אותו עוד עלול להיות בעוכריו, ולכן ניקודו מהרושם הראשוני אינו משתנה.
רים - 1 גם אליה לא התחברתי בכלל כבר מהרושם הראשוני, כי העבירה לי וייבים של אנטי ואחת שלא מבינה את המשחק, ובפרק הזה הוכיחה לי עד כמה צדקתי לגביה. בעקבות זאת מאבדת 3 נקודות ויורדת אף היא לתחתית הדירוג שלי, בתקווה שתפרוש מהמשחק כבר בפרק הבא.
ריק - 6 די אמביוולנטי לגביו, אמנם בפרק הזה התנהל בסדר פחות או יותר, אך עדיין אני מקבל ממנו וייבים של טראבל מייקר ובלגניסט שקשה לי להסביר אותם, ולכן גם ניקודו מהרושם הראשוני אינו משתנה.