פינת הפופולאריות 38 - פרק 4

אורישקי

New member
פינת הפופולאריות 38 - פרק 4

אז אחרי עוד פרק - הגיע הזמן לתוצאות הפינה הקודמת שכללו כמה שינויים!

18. קית' - 1.6
1
17. רים - .2.5
1
16. ג'וליה - 2.8
3
15. וונדי - 3.1
1
14. גווין - 4.3
4
12. אריק - 4.5
4
12. ג'ו - 4.5
2
11. ג'ולי - 4.6

10. אורורה - 4.8
2
9. כריס - 5.6
6
8. רון - 5.7
3
7. דייויד - 6.2
1
6. ויקטוריה - 6.3

5. לורן - 6.8
3

והטופ 3, כמו בשני הפרכקים הראשונים - כולל בתוכו למעשה 4 מתמודדים! וביניהם שתי כניסות חדשות

אורישקי

New member
מקום 3 א'

עם ממוצע 7 בדיוק,
העלייה הגדולה ביותר של הפרק הקודם! מהמקום ה15 והממש נמוך, מציאת האליל שלה מעלה אותה ב12 מקומות הישר למקום השלישי! ולראשונה בטופ 3 לעונה

אוברי

אורישקי

New member
מקום 3 ב'

בפרק הקודם הוא היה לשון המאזניים - אבל הערבוב ההזוי הוביל אותו להיות המודח!
גם כן עם ממוצע 7 ועלייה של 4 מקומות,

שוב כמו במקרה של כריס - המודח מגיע לטופ 3 בפרק שלפני הדחתו

ריק

אורישקי

New member
ובמקום הראשון...

עם ממווצע 9.2

נשאר באותו מקום - האיש שקבע את כל ההדחות לאחרונה

וורדוג

אורישקי

New member
הדירוג

וממשיכים עם הדירוג, ועדיין כל 18 מתמודדי הקאסט חיים ונושמים!

אוברי
אורורה
אריק
ג'ו
ג'ולי
ג'וליה
גווין
דייויד
וונדי
וורדוג
ויקטוריה
כריס
לורן
קית'
קלי
רון
רים
ריק

דירוג נעים

אורישקי

New member
מדרג + ומסביר

טוב באופן כללי את השבט הצהוב בקושי יצא לנו לראות ובאמת אין לי איך לשפוט את המשחק שלהם, רובם נראים חמודים אבל אין לי על מה לתת להם נקודות
מה שכן כולם ללא ספק עדיפים על וונדי שחייבת להיות פה מקום אחרון (גם מתחת למי שבאי ההכחדה) ולכן הם יקבלו יותר ממנה.

אוברי 5
אורורה 4
אריק 4
ג'ו 4 חמוד אבל מרגגיש שכל עונה המשחק שלו ממש זהה והוא תמיד יהיה איום ולא יוכל לנצח את המשחק הזה
ג'ולי 4
ג'וליה 4
גווין 4
דייויד 10 לדעתי למרות הוא יצא בצד המפסיד של המועצה הזו זה הוכיח והסביר את ההתנהגות שלו בפרק הקודם.... קודם כל הוא הצליח לשרוד את המועצה וחשבתי שהוא דווקא יהיה המטרה ולא ריק, ועדיין הוא שחקן טוב ואני בעדו. מקווה שהם לא יפסידו שוב והוא ימצא את דרכו במשחק.
וונדי 1 גרועה גרועה גרועה.
וורדוג 10 בינתיים הוא שולט בהכל אין מה להגיד
ויקטוריה 5
כריס 4 הוא אחלה גבר אבל הפרק הזה בעיקר הוכיח כמה הוא עשה טעות בהדחה שלו
לורן 8 הייתה ממש מותק הפרק
קית' 3 אפילו הוא עדיף על וונדי
קלי 10 טוב אחרי שלא כזה עפתי עליה פרקים טובים כנראה שהדינמיקה בשבטי הקטן עשתה את זה, היא משחקת טוב מאד עד עכשיו ומגיע לה
רון 6 מקבל את העריכה הכי טובה מהשבט הצהוב מה שאומר שכנראה יגיע גבוה
רים 4 פרגנתי לה הפעם כי היא באמת one tough bitch
ריק 8 באמת חוסר מזל שלו, חבל שכנראה לא יחזור הוא ההיה עם פוטנציאל להיות אחלה שחקן

Seosi

New member
מדרג

אוברי 8 עכשיו בשבט החדש, אני מקווה שהיא תשחק יותר טוב.
אורורה 5 היא נחמדה והכל אבל לא במצב הכי טוב בשבט.
אריק 3 סוף סוף קיבל וידוי.
ג'ו 6 אני מעריך את זה שהוא מנסה לשחק יותר אסטרטגי, אבל אני חושש שזה אולי קצת יותר מדי מאוחר בשבילו.
ג'ולי 4 לא מקבלת זמן מסך.
ג'וליה 4 לא מקבלת זמן מסך.
גווין 7 אני עדיין מקבל רושם חיובי ממנו, אבל גם הוא לא מקבל מספיק זמן מסך.
דייויד 8 באסה שהוא וריק לא הצליחו לשכנע את וורדוג, אם הם משאירים את אריק, אולי מאזן הכוחות היה בעדם.
וונדי 4 היא בנאדם מאוד נחמד, אבל עושה את כל הטעויות האפשרויות ואפילו מעבר לזה.
וורדוג 10 ככל הנראה משחק את המשחק הכי טוב כרגע.
ויקטוריה 7 זה מוזר, היא מקבלת זמן מסך מכובד, אבל לא ראיתי משהו אסטרטגי ממנה בינתיים.
כריס 6 סבבה והכול אבל יש הצדקה מסוימת להדחתו.
לורן 9 שמח שנשארה.
קית' 3 אני לא כל כך מבין למה הוא שמח לאיד שכריס הודח, בעוד שהוא הדיח את רים, בת הברית שלו במשחק.
קלי 9 סוף סוף לא קיבלה קול במשחק חחח. אבל חייבים להודות שהמשחק שלה די תלוי בוורדוג...אני יותר אהבתי איך שהיא שיחקה בעונה 31.
רון 8 מתחיל להראות יותר צד אסטרטגי, אני אוהב את זה.
רים 2 היא כועסת על כולם, ואף שאני יכול להבין את כעסה במובנים מסויימים, היא לוקחת את זה אישי מדי.
ריק 8 ממש באסה שהודח

סטילהוק

New member
מדרג

הדירוג שלי למתמודדים העונה על פי הפרק הרביעי:

אוברי - 5
לא היה איתה משהו חדש הפרק ואת האליל היא מצאה בפרק שעבר.
אורורה - 6 שוב לא ראינו הרבה ממנה, מלבד זה שהיא היחידה בשבט קאמה המעורבב שעם ג'ו. מה שמסכן אותה אל מול השלושה האחרים שרוצים להדיחו אם יפסידו, למרות שספק רב אם יפסידו. ולכן מאבדת רק נקודה אחת הפרק.
אריק - 6 גם אותו בקושי הראו הפרק, חוץ מהקטע המשוגע באמצע הוידוי עם התרנגולות שוונדי שיחררה בלילה, והיה נראה שהוא אוטוטו נוטש את הוידוי ורץ לתפוס אותן. ולכן נשאר בינתיים עם 6 נקודות גם הפרק.
ג'ו - 6 מאבד שתי נקודות הפרק על זה שרון קלארק הצליח לעבוד עליו אחרי שהוא עצמו תפס אותו ואת ויקטוריה על חם בחוף בפרק הקודם ועדיין לא ירד לו האסימון לגביהם.
ג'ולי - 5 בקושי ראינו אותה גם הפרק, למרות שהערבוב עשה לה טוב ושם אותה עם ג'וליה ורון קלארק מול ג'ו ואורורה שבמיעוט מולם בשבט המעורבב. ולכן היא נשארת בינתיים עם 5 נקודות גם הפרק.
ג'וליה - 2 כנ"ל כמו ג'ולי, רק שבמקרה שלה כבר פרק רביעי שאין לה שום וידוי, וכמו שכבר אמרתי, זה מזכיר את פרפל קלי וצ'לסי. ולכן היא נשארת בינתיים רק עם 2 נקודות גם הפרק.
גאווין - 2 גם הפרק לא ראינו אותו כמעט, מלבד שהוא בשבט מאנו המעורבב ביחד עם אריק, ויקטוריה ואוברי והצטרפה אליהם וונדי המשוגעת ששיחררה להם את התרנגולות בלילה, מה שחירפן אותם והוציא אותם מדעתם. ולכן גם הוא נשאר בינתיים רק עם שתי נקודות גם הפרק.
דייויד - 2 הניסיונות הפאטתיים האובססיביים שלו להדיח את קלי בשלב כל כך מוקדם במשחק הוכיחו שהוא לא שחקן טוב, ופשוט לא מבין איפה הוא נמצא. ובגלל והאובססיה הפרנואידית שלו להיפטר מקלי, בטענה הטיפשית שהיא רודפת אותו, והוא חייב להקדים אותה, הוא דפק את כל המשחק שלו, איבד את בן הברית הכי חזק שלו וכנראה עומד להיות המודח הבא במידה ושבט לסו יפסיד שוב במשימת החסינות השבטית. ולכן נשאר עם שתי נקודות גם הפרק.
וונדי - 1 לגמרי מדובר באחת השחקניות הכי גרועות בתולדות הישרדות, שמשחקת גרוע כבר 4 פרקים ברציפות, אבל אין ספק שיש לה הרבה יותר מזל משכל, כי אם לא הערבוב של השבטים היא ללא ספק היתה המודחת הפרק, ולדעתי ברוב קולות של חברי שבטה. ולכן גם היא נשארת רק עם נקודה אחת גם הפרק. ומקווה מאוד שלא ישאירו אותה לגמר כעז והיא תתפוס את מקומו של שחקן טוב בגמר...
וורדוג - 9 ממשיך להוכיח שהוא שחקן חזק, ואחרי הפרק האחרון אין בכלל ספק שיש ברית חזקה בינו לבין קלי ובגללה גם עם לורן שהוא הרבה יותר הדוק וחזק ממה שהראו לנו בעריכה, והם אלה שמנהיגים את השבט. אמנם הראו בפרומו לפרק הכפול שישודר בשבוע הבא שהוא מציע לקלי להדיח את לורן, אך קשה לי מאוד להאמין שקלי תסכים לוותר על בת הברית הכי נאמנה שלה, וגם קשה לי להאמין שוורדוג ייצא נגד קלי ויחבור לדייויד והם יילכו לאבנים מול קלי ולורן. זה פשוט לא יקרה. כך שיש הרבה יותר סיכוי שדייויד יודח ולא לורן. ולכן הוא נשאר עם 9 נקודות גם הפרק.
ויקטוריה - 5 בדיוק כמו אריק וגאווין שנמצאים איתה בשבט מאנו המעורבב, גם ממנה לא ראינו הרבה הפרק, מלבד זה שהיא התחרפנה ממה שוונדי עשתה עם התרנגולות שלהם בלילה, ושהיא מעדיפה להיות מודחת מלהשאירן בכלוב. ולכן גם היא נשארת עם 5 נקודות גם הפרק. בתקווה שנראה ממנה יותר בפרק הבא...
כריס - 3 לא אהבתי את קבלת הפנים הקרירה שחיכתה לו באי ההכחדה מרים וקית', אך מוזר שפתאום הוא מצא שם ציוד דייג שכלל לא פחות מצלצל האווני וחרב, ולדעתי אחרי כזאת קבלת פנים הוא לא היה צריך לשתף אותם במה שהוא דג ולתת להם לאכול אורז. מה שבטוח שאם למישהו מהמודחים עד כה יש הכי הרבה סיכויים לחזור למשחק אם זה יהיה תלוי במשימה פיזית זה לו. כי הבן אדם חיית משימות פיזיות, ולכן רוב הסיכויים שהוא זה שינצח וישוב במיזוג מאי ההכחדה חזרה למשחק. כך ששוב, אני עדיין לא מספיד אותו. אך הוא מאבד שתי נקודות הפרק.
לורן - 7 הפרק היא היתה בשיא חולשתה, בקושי אכלה והקיאה כל הזמן, אך למרות זאת למרבה הפלא היא זאת שהצליחה לטפס את המכשול החלקלק בגשם ראשונה ולהעלות את שאר חברי שבטה. כך שגם מתי שהיא חלשה וחולה היא עדיין שחקנית די חזקה פיזית, ויפה שהיא לא מיהרה לחשוף את האליל חסינות שמצאה ושמרה על קוליות לאורך מועצת השבט. צריך ביצים מברזל ועמוד שדרה חזק בשביל זה. או שאולי היא ידעה שאין סיכוי שהיא תודח, כי וורדוג חזק בברית שלה ושל קלי. ולכן היא לא מאבדת נקודות הפרק.
קית' - 1 הקראיי בייבי שעושה רושם שקרוב מאוד להרים את המפרש ולפרוש סופית מהמשחק פתח את פיו על כריס שבכלל הצביע ביחד איתו להדיח את קלי במועצת השבט שבה הוא הודח. ושרק במועצת השבט הקודמת הוא עצמו הצביע נגד רים בת בריתו ואף הלשין עליה לשאר חברי שבטו. אז על מה הצבוע הזה בא בטענות לכריס? מייקל מאי הרוחות היה אף הוא בן 19 ואיזה הבדל של שמיים וארץ בין השניים הללו. איפה קית' ואיפה מייקל... במקרה שלו חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות, כי לא מגיעה לו אפילו נקודה אחת.
קלי - 10
המלכה נשארת מלכה.
למרות 3 תכנונים רצופים להדיחה היא עדיין הכי חזק במשחק בשביל להישאר ולהגיע הכי רחוק עם ברית השלושה שלה עם וורדוג ולורן שנראה שיצרה איתם קשר חזק, גם אם הוא מושתת על אינטרסים הדדיים. אבל ככה זה בהישרדות, בסופו של דבר יש רק שורד אחרון אחד שזוכה בכל הקופה, וקלי יודעת את המשחק יותר טוב מכולם שם. ובעיקר שהיא כבר היתה אנדרדוג והיא יודעת גם איך זה להיות בתחתית. גם לא אתפלא כלל אם היא תמצא את האליל שחבוי על האי של השבט החדש שלה לסו, שהרי על כל אי חייב להיות אליל חסינות, ואוברי מצאה את של קאמה, ולורן מצאה את של מאנו, אז עכשיו תור קלי למצוא את של לסו, מה שיביא אותה הכי רחוק במשחק. למרות שגם כך כולם חוץ מלורן בטוחים שהיא זו שמצאה את האליל חסינות כבר ביום הראשון שלה על האי. וזה מצויין עבורה שכולם חושבים כך, כי זה יאפשר לה הרבה יותר חופש לחפש ובאמת למצוא אליל חסינות שתעשה בו שימוש מתי שהיא באמת תצטרך אותו. שלא לדבר בכלל על כך שאוטוטו המיזוג, ואז כולם יגלו אודות אי ההכחדה ועל ההזדמנות השנייה והשלישית לחזור חזרה למשחק, ואף אחד כבר לא ימהר לסמן שוב את קלי כמטרה להדחה. ובעיקר אם יהיה לה אליל חסינות.
רון - 7 אהבתי מאוד את הצד האסטרטגי שהוא הראה בפרק הזה מול ג'ו, שהוא עבד עליו ועיכב אותו ליד הבאר, כאילו קונה את הבולשיט שלו ורוצה להיות בן בריתו, בעוד שביקש מהבנות שבינתיים יפשפשו בתרמילו ויבדקו אם הוא לא מחביא בו אליל חסינות, כדי שבהזדמנות הראשונה שהם יפסידו במשימת החסינות הם ידיחו אותו מהמשחק, וג'ו אפילו לא חושד בכלום... ועל זה נוספות לו עוד שתי נקודות הפרק הזה.
רים - 1 שחקנית ממש גרועה, מרירה ולא ספורטיבית בכלל, שכנראה לא מבינה בכלל שהיא במשחק ושקיבלה הזדמנות שנייה ואולי אף שלישית לחזור חזרה למשחק, ובמקום לנצל את המומנטום ולכרות בריתות חדשות ולנהל יחסים טובים עם המודחים שעומדים להיות גם המושבעים אם לא יפרשו מהמשחק עד המיזוג, היא נוהגת בהם בזלזול ובלעג ובעצבים. מה שגם אם היא תחזור למשחק ישחק לרעתה מולם. חבל שהיא לא פרשה כבר מהמשחק כי היא ממש מעצבנת עם הגישה הזאת שכאילו כולם חייבים לה. וגם במקרה שלה חבל שאי אפשר לתת 0 נקודות.
ריק - 1 בשל התלהבותו מהשטויות של דייויד האובססיבי והפרנואידי, עד כדי כך שהיה מוכן להשאיר במשחק שחקנית גרועה, שקרנית ומשוגעת כמו וונדי, ולוותר בשבילה על אחד השחקנים הכי חזקים פיזית בשבט שלו, רק בשביל שלא תתגלה המזימה שלו ושל דייויד הוא שילם את המחיר הפרק על טעותו, וספק רב אם הוא עוד יחזור למשחק מאי ההכחדה. למרות שאי אפשר לדעת מול איזה אתגר בדיוק הם יצטרכו להתמודד בכדי לחזור למשחק... ולכן הוא מאבד עוד נקודה אחת הפרק.

danlevin1

New member
חחח

16 מתוך ה20 לא עברו אצלך את הציון 6 שהרבה מהם גם קיבלו גם 3 , 2 ו 1
אבל אתה אומר שזה עונה אחת החזקות

NP23

New member
מדרג

אוברי 6
אורורה 1
אריק 2
ג'ו 1
ג'ולי 2
ג'וליה 5 קצת עלתה עקב הפשפוש בתיקים ;),
גווין 2 נעלם
דייויד 8 מצד אחד לא שולט במשחק מצד שני ממשיך להיות מתחת לראדר של כולם
וונדי 1 די איתה די
וורדוג 10 המלך
ויקטוריה 7
כריס 1 לא במשחק מבחינתי
לורן 8
קית' 1
קלי 10 נותן קרדיט שצריך
רון 10 אולי זה הגזמה אבל מאוד מאוד מתרשם ממנו מקווה שלא יאכזב
רים 1
ריק 7 באסה

Bar EL

New member

אוברי 1 לא מבין למה החזירו מתמודדת כזו למלמית ומאולצת לפעם שלישית
אורורה 5
אריק 5
ג'ו 6
ג'ולי 4
ג'וליה 5
גווין 4
דייויד 5
וונדי 1 מביך לתת לה יותר מ1
וורדוג 10 איזה כיף שהבריון העונתי משחק טוב

ויקטוריה 7
כריס 3
לורן 10 נסיכה
קית' 1
קלי 10 בריונית

רון 8
רים 1
ריק 7 תכלס חמודי...לצערו התחבר לאנשים הלא נכונים

ספוילר

אוברי 10
אורורה 5 למה להכנס למיעוט ביודעין
אריק 10
ג'ו 1
ג'ולי 10
ג'וליה 10
גווין 10
דייויד 4
וונדי 10
וורדוג 10
ויקטוריה 10
כריס 1 היה שווה כל האקסטינקשן רק בשביל עוד כמה צילומי נוף
לורן 10
קית' 1
קלי 10
רון 10
רים 1
ריק 1

מדרג-

אוברי- 9
אורורה- 3
אריק- 6
ג'ו- 2
ג'ולי- 4
ג'וליה- 1
גווין- 5
דייויד- 6
וונדי- 8
וורדוג- 9
ויקטוריה- 1
כריס- 4
לורן- 7
קית'- 1 לא יכול כבר לראות אותו על המסך שלי
קלי- 7
רון- 5
רים- 2
ריק- 3 קארמה היא חוף ים

אוברי - 9
אורורה - 5
אריק - 7
ג'ו - 5
ג'ולי - 4
ג'וליה - 5
גווין - 7
דייויד - 8
וונדי - 1 כבר לא איכפת לי בנקודה הזו שהיא עוד במשחק, היא השחקנית הכי גרועה מזה המון זמן.
וורדוג - 10
ויקטוריה - 6
כריס - 1
לורן - 10
קית' - 1
קלי - 10
רון - 6
רים - 1
ריק - 8 תיהנה מציון גבוה בפעם האחרונה... שבוע הבא אני אתן לך 1

Confide In Omer

New member

אוברי 10