פינת הפופולאריות 38 - פרק 7

אורישקי

New member
פינת הפופולאריות 38 - פרק 7

ולהלן דירוג הפרק הקודם

18. וונדי - 2.9
3
16. קית' - 3.4
2
16. רים - 3.4
1
15. ג'וליה - 3.6
2
14. אורורה - 3.8
2
13. כריס - 4.2
3
12. ריק - 4.6
4
11. אוברי - 4.8
6
10. ג'ולי - 5
1
9. ג'ו - 5.1
5
8. רון - 5.5
4
7. דייויד - 7.1

6. אריק - 7.2
3
5. גווין - 7.3
5
4. וורדוג - 7.5
2

ולהלן הטופ 3
שכולל שתי ותיקות ואחת חדשה לגמרי!

אורישקי

New member
מקום 2 א'

עם ממוצע 9 מדויק

עולה ב4 מקומות ולאחר פרק מעולה סוף סוף נכנסת!

ויקטוריה

אורישקי

New member
ובמקום הראשון...

נשאר באותו מקום ובדיוק עם אתוו ממוצע מהפרק הקודם (9.6)

קלי וולדמורט

אורישקי

New member
הדירוג

זה הדירוג האחרון של וונדי וקית'! ולראשונה אנשים יעזבו את הדירוג
&nbsp
מכאן כפי שזה נראה אנחנו הולכים לראו תאת שאר השורדים עד סוף העונה

&nbsp
אוברי
אורורה
אריק
ג'ו
ג'ולי
ג'וליה
גווין
דייויד
וונדי
וורדוג
ויקטוריה
כריס
לורן
קית'
קלי
רון
רים
ריק
&nbsp
דירוג נעים!

אורישקי

New member
הדירוג

אוברי 2
אורורה 1 מי את? הכי מיותרת העונה בפער
אריק 8 אני מחבב אותו למרות שלדעתי הוא יהיה מהקורבנות הראשונים של קאמה
ג'ו 4 הוא לא שחקן מעניין בשיט אבל הוא גם לא גרוע
ג'ולי 10 כוכבת הפרק
ג'וליה 5 כי בתכלס היא במקום טוב, הקטע שהיא הכי נעלמת שיש
גווין 8
דייויד 8 הוא לא שולט במשחק או משהו אבל האנדר דה ראדר שלו מצליח לו... מצד שני הוא גם לא יוצא ודפן למרות שאני מחבב אותו, נראה איך ימשיך מכאן
וונדי 1 יאללה ביייייייייי איזה כיף שהלכת
וורדוג 7 היה ממש שקט הפרק וסתם לדעתי הלך אחרי הפוסטמות... מקווה שעוד נראה ממנו
ויקטוריה 10
קווין
כריס 5 הופתעתי שלא חזר
לורן 1 פוסטמה. איכזבה
קית' 4 היה בו משהו מצחיק חייב להודות. ביייי
קלי 1 הכישלון של הפרק
רון 10
חולה עליו. אמן ויטריל את שתי הפוסטמות בפרק הבא!
רים 5

ריק 8 שמחתי מאד שהוא חזר.... מקווה שהוא כן יצליח להגיע למקום מכובד. עשה לו טוב שהתחבר לג'ולי

אורישקי

New member
משנה עוד קצת

אורורה 3 בתכלס לא מגיע לה לקבל 1 כמו הגרועים של הפרק, בתכלס חושב שהיא וג'ו כן התנהלו נכון בפרק ואין לי ממש טענות כלפיהם
וורדוג 10 לדעתי הייתי יותר מדי קשה איתו, והפרמוו לפרק הבא עושה איתו טוב

Seosi

New member
מדרג

אוברי 4 עדיין יש לי אליה סימפטיה למרות שלא מצליח לה העונה.
אורורה 2 עכשיו בלי ג'ו היא נשארה לבד.
אריק 6 מראים ממנו יותר, אבל אני ממש לא רואה אותו מגיע רחוק.
ג'ו 6 כן, הוא טעה הפרק שהיה יותר מדי פאסיבי, אבל אני מרגיש שהוא באמת כן ניסה לשחק העונה.
ג'ולי 10 מאוד אהבתי אותה הפרק!!!

ג'וליה 5 לא מראים אותה.
גווין 7 אני פחות מקבל ממנו וייבים של מנצח לעומת הפרקים האחרים.
דייויד 8 נמצא במצב לא טוב, אבל יש לו את פסלון החסינות (הלא הוגן).
וונדי 5 ברור לי שהיא לא שיחקה, אבל לא יודע איך להסביר את זה, די חיבבתי אותה.
וורדוג 6 לא הראו אותו הפרק בכלל, אני לא זוכר שקרה משהו כזה בעונה.
ויקטוריה 10 משחקת חזק.
כריס 5 אין לי יותר מדי דברים להוסיף.
לורן 6 אין מה לעשות, היא וקלי (וורודוג) פישלו הפרק, אבל שניהן באמת יותר.
קית' 3 הוא עוד צעיר, צריך לזכור את זה.
קלי 6 מה שרשמתי על לורן.
רון 10 ענק!!! אבל, אני חושש שהוא הולך להתלהב טיפה יותר מדי בפרק הבא.
רים 5 היא כל הזמן נראית לי כועסת חחח.
ריק 7 עם כל הטענות שיש לי על זה שהוא קיבל פסלון חסינות שחזר, אני עדיין סוג של שמח שהוא חזר כי אני באמת חושב שיש לו פוטנציאל.

Bar EL

New member

אוברי 1
אורורה 2
אריק 8 בא בטוב
ג'ו 5 תמיד אדיש כלפיו, אבל לא הוא זה שהתנהל גרוע כמו שאוהבים להגיד
ג'ולי 9
ג'וליה 2
גווין 8 גם בא בטוב
דייויד 8
וונדי 1 WORST PLAYER EVER
וורדוג 9 לא שמענו ממנו אבל קינג
ויקטוריה 9 כנ"ל לוורדוג
כריס 5 מחבב מאוד
לורן 4 חבל מאוד...
קית' 5 חמודי
קלי 2 מצטער אבל על הפרק הזה לא מגיע לה יותר
רון 8
רים 2
ריק 5

NP23

New member
האמת קשה

פרק מאכזב מבחינת גיימפליי
(כי התוצאות היו נהדרות)
&nbsp
אוברי 2 נקודה על זה שלא מוותרת
אורורה 2
אריק 8 ממש חושש לו
ג'ו 2 עלוב!
ג'ולי 9 היתה צריכה להמשיך עם התכנית על קלי והייתה מושלמת. בייחוד שזה לא היה רעיון שלה לשנות כיוון.
ג'וליה 4 ברוב אמנם, אבל מי את
גווין 8
דייויד 7 לא דואג לך האמת
וונדי 1 ביי!
וורדוג 7 כל פרק שאתה עוד נמצא זה נס מבחינתי (בגלל העריכה ) ..
ויקטוריה 9

כריס 2
לורן 4 :(
קית' 2
קלי 4 אוף איתך! למה!!
רון 10 יזם את ההדחה אם כי אני לא בטוח כמה זה המהלך הכי חכם אבל כן זה סחף את כולם
עם זאת ממש לא אתפלא אם הוא הבא בתור
רים 2 נקודה שנשארה וזה חשוב לה
ריק 5 עצוב לי שנזרקת מתחת לאוטובוס אבל אתה כנראה גם כן קצת אשם בזה , חשבתי המצב החברתי שלך טוב יותר עם הבנות

סטילהוק

New member
מדרג

אוברי - 2 פרק חלש עבורה, רציתי מאוד שתזכה באתגר החזרה למשחק ותחבור לקלי וללסו, וביחד עם ג'ו ואורורה יהפכו לרוב וייצאו נגד הקאמה 6. אך מה לעשות שזה לא מה שקרה, והיא חזרה בינתיים לאי ההכחדה לפחות עד ליום ה 35/36 שגם אז אין לה הרבה סיכויים מול ג'ו וכריס, ובעיקר אם הפעם יהיה מדובר באתגר פיזי שהשניים האלה מצטיינים בו, ולא נגיד בפאזל...
אורורה - 4 בקושי הראו אותה הפרק, חוץ מהקטע שהיא לא חלק מהקאמה 6 ולאחר הדחתו של ג'ו נותרה לבדה. תעשה הכי בשכל אם עכשיו תחבור לקלי וללסו נגד הקאמה 6.
אריק - 4 גם אותו בקושי הראו הפרק, חוץ מהקטע שהוא חלק מהקאמה 6 וג'וליה באה להודיע לו ולגווין שהתוכנית שלהם להדחה השתנתה. וגם שהוא הפסיד במשימת החסינות הפיזית לג'ולי.
ג'ו - 4 חבל שהודח, כי יכל לשמש בן ברית מעולה ללסו ביחד עם אורורה, וחבל שהעדיף לצייר את דגל עוף הפניקס העולה מן החול, מאשר לנסות להציל את עצמו. אך יש לי תחושה שהוא עוד יחזור, ובעיקר שבעריכה דאגו להראות לנו שהוא מסיים לצייר את דגל הפניקס, שאגב למי שאינו יודע זאת הוא בעל החי שמסמל את אריזונה שעיר בירתה נקראת על שמו וג'ו מגיע ממנה. דבר אחד בטוח, אי ההכחדה מצויין עבור ג'ו, הן בכדי לנוח ולא לחשוש כל הזמן שמסמנים ורודפים אותו, והן בכדי להפוך לספק המזון ומקים המחסה של כל שאר המודחים ששם ושיגיעו לשם בשלב זה או אחר של המשחק, ורובם אם לא כולם יהפכו למושבעים בגמר. בגלל זה גם הרבה מעריצי הישרדות אמרו מכתחילה שהעונה הזאת הכי מתאימה לג'ו, שגם אם יודח יכול לחזור ביום ה 35/36 ולקחת את כל הקופה.
ג'ולי - 6 יפה שהיא הצליחה לזכות בשרשרת החסינות הראשונה, שזה היה החלום שלה, למרות שיש לי תחושה שזה יהיה ההישג האחרון שלה העונה, וגברה על אריק, גווין, אורורה, קלי, לורן ואפילו ג'ו אמייזינג. אך דווקא עכשיו יראו אותה כאיום, מה שבדרך כלל עושים לראשון שזוכה בשרשרת החסינות בהישרדות, וממש לא בטוח שהיא תוכל לזכות בעוד שרשראות חסינות עד הגמר...
ג'וליה - 5 די אמביוולנטי לגביה, כי מצד אחד היא רצתה להדיח את קלי, ומצד שני נכנעה לרצונו של רון להדיח את ג'ו. אותו ג'ו שרק בפרק הקודם היא הסכימה איתו שהיא והוא וכל שבט קאמה המעורבב נתפסים ע"י שני השבטים המעורבבים האחרים כאיום. אז אני באמת כבר לא ממש יודע מה לחשוב עליה כשחקנית...
גווין - 4 גם אותו בקושי הראו הפרק, מלבד הקטע שהוא חלק מהקאמה 6. וגם מי שהמשפט שלו "תמיד יש טוויסט נוסף" הפך לשם הפרק. ושהוא מפסיד לג'ולי במשימת החסינות האישית הפיזית.
דייויד - 1 כנראה שלא הספיקו לו כל ניסיונות ההדחה בגלל האובססיביות שלו להדיח את קלי, והרבה בהשפעתו של ריק חברו לפשע, אך עתה יש לו רק שתי ברירות: או לחבור לקלי ולשחק ביחד איתה אם הוא רוצה להתקדם בכלל במשחק, גם אם זה יהיה בלית ברירה, או פשוט לחכות לתורו להיות מודח ע"י קאמה. ולנסות את מזלו מול ג'ו וכריס ואוברי על אי ההכחדה...
וונדי - 1 ברוך שפטרנו מהשורדת הכי גרועה בתולדות הישרדות שפרשה אחרי 3 ימים בלבד על אי ההכחדה. הכי פחות מכולם שם. שמח מאוד שלא חזרה למשחק ונפטרנו ממנה ומקית' סופית. מקווה מאוד שלא נראה אותה באף עונה נוספת.

וורדוג - 4 גם אותו בקושי הראו הפרק הזה, חוץ מהקטע ששוב הוא לא עומד במשימת חסינות פיזת עם כל השררירים שלו, בעוד שלורן וג'ולי דווקא כן.
ויקטוריה - 4 הפרק הזה בקושי הראו אותה, חוץ מהקטע שהיא חלק מהקאמה 6. אך בהחלט היא אחת השחקניות היותר אהובות עלי העונה. ואני צופה לה עונות נוספות בהישרדות.
כריס - 4 חבל שקית' לגמרי דפק אותו בגלל שנאת החינם שלו עם פרימת השרוכים באתגר החזרה למשחק. מאוד קיוויתי שאו הוא או אוברי יחזרו למשחק ולא ריק שידעתי שהדבר הראשון שהוא יעשה זה לנסות לחבור לקאמה ולבגוד בשבט שלו.
לורן - 9 הולכת ומסתמנת כיורשת של קלי, גם היא שחקנית חזקה, ואפילו כשהיא חולה עדיין נותנת בראש. וגם היא כמו קלי בעת עמוד שדרה מפלדה שלא להשתמש באליל החסינות שלה ולבזבזו לשווא. אנשים שלא מבינים בהישרדות אפלו לא מעלים בדתם עד כמה זה קשה לעשות את זה. תראו מה קרה לאוברי...
קית' - 1 לוזר היה ולוזר נשאר. שלום וממש לא להתראות.

קלי - 10 המלכה נשארת מלכה
. ולא משנה כמה שונאי חינם יש לה. קלי הוכיחה שוב איזו שחקנית חזקה היא ועד כמה היא יודעת לשלוט בברית שלה ומתי בדיוק להשתמש או לא להשתמש באלילי החסינות שלה. וזה גם מה שהופך אותה מלכתחילה למלכת האלילים. ולעומת זאת, תראו מה קרה לאוברי כבר במועצת השבט הראשונה שלה, ועם אליל חסינות ויתרון של קול כפול...
רון - 6 אנדרו סאבאג' 2 וגורלו כנראה גם יהיה דומה לשלו... מישהו בכלל זוכר שהוא מצא את הסופר תפריט בתחילת העונה? נראה לי שאפילו הוא כבר הספיק לשכוח מזה.
רים - 1 שחקנית בלתי נסבלת בעליל, חבל שלא פרשה ביחד עם שני הלוזרים.

ריק - 1 שחקן גרוע, קלי צדקה לגביו בכל מה שאמרה עוד כשהודח ע"י לסו. כי הדבר הראשון שעשה היה לנסות לחבור לקאמה ולבגוד בחבריו וגם השפיע לרעה על דייויד שהאובססיה של שניהם להדיח את קלי כבר מתחילת העונה, עוד תעלה לשניהם ביוקר. ועל זה אני חותם לכם. חכו ותראו...

Bar EL

New member

וונדי הודחה ביום ה16 ופרשה ביום ה17 (ההדחה של ג'ו התקיימה ביום ה19) כך שהיא הייתה שם כולה לילה אחד.
וג'ו לדעתי יותר טוב אפילו מאוברי בפאזלים

סטילהוק

New member

צודק. אך גם אם היא היתה על אי ההכחדה 3 ימים, זה עדיין התקופה הכי קצרה מבין כל המודחים שהיו על האי. וג'ו בהחלט טוב גם בפאזלים. למעשה הוא טוב בהכל, חוץ מאסטרטגיה, שזה הצד החלש שלו. אבל דווקא בגלל זה הטוויסט של אי ההכחדה הכי משרת אותו יותר מכל השורדים העונה. ולכן גם רוב הסיכויים שהוא זה שיחזור מאי ההכחדה ביום ה 35/36 ויגזול מקלי את הזכייה בגמר.

danlevin1

New member
כרגיל

כרגיל ציונים נמוכים לרובם כאשר אתה טוען שזאת אחת העונות הטובות

NP23

New member

כי יש את קלי המלכה.
שהרי ידוע לכל שהיא השחקנית הכי טובה אי פעם בהישרדות שאוחזת בשיא של כל הזמנים של מציאת אלילים כאישה . והיא גם הקלי שהגיעה הכי רחוק אי פעם אם שוכחים מקלי וויגלסורת' מהעונה הראשונה, שהיא בטח תעקוף אותה השנה שהרי קלי שהיא מעריצה ומתמודדת עבר של המשחק, למדה את המשחק כל כך טוב שאין ספק שתוכל לזכות העונה .

noamlah

New member

היא KELLEY ולא KELLY אז אין עליה את קללת המעפנות, למרות שבפרק האחרון אכן התחילה להדבק בה קצת

ולהגנתו של סטילהוק אני רואה את הסנגור שלו דיי שווה ערך לסנגור שהיה על ראסל כל פעם שהפסיד עונה מחלק מהכותבים פה והניסיון להוכיח שהוא עדיין "המלך של המשחק" וכל השאר גרועים
(וזה לא שאני משווה בין המשחקים שלהם תירגעו)

סטילהוק

New member

הייתי אומר לך משהו לגבי מה שכתבת, אך אז הייתי הורס לך את כל ההפתעה, ואני לא אוהב להרוס הפתעות. אז חכה בסבלנות להמשך העונה...

sapir aloud555

New member

אוברי 1 התעייפתי ממנה
אורורה 1
אריק 5
ג'ו 1 אם רצה להיות מודח ולהגיע לEOE מגיע לו 10. אבל לא נראה שהוא תכנן את זה
ג'ולי 7
ג'וליה 1
גווין 5
דייויד 5
וונדי 1
וורדוג 2
ויקטוריה 7
כריס 3
לורן 2
קית' 1
קלי 1
רון 5 היה עדיף להדיח את קלי. אבל לפחות הוא עשה משהו
רים 3 מתחילה לחבב אותה. אין לה סיכוי לנצח או לחזור למשחק, אבל היא הייתה בEOE הכי הרבה זמן ולא פרשה, ועכשיו היא במושבעים DUUUUDE
ריק 5

אוברי - 1
אורורה - 5
אריק - 7
ג'ו - 5 מקווה באמת שלא תחזור אוטומטית לגרוף את כל הקופה, אבל מתי באמת תהיה הזדמנות טובה מזו? את קלי הם יכולים להעיף בכל פעם.
ג'ולי - 7
ג'וליה - 5
גווין - 8
דייויד - 6
וונדי - 1 בייו'שששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!111111אחדאחדאחד
וורדוג - 6 אם הוא באמת משחק חזק כמו שהוא בוידויים הוא כבר היה עושה את הדבר הנכון, יש מצב שהוא ה"ברנדה" של העונה
ויקטוריה - 10
כריס - 1
לורן - 6
קית' - 1 גם כן בייו'ששששששששששש
קלי - 6 אפילו אני לא יכול לתת לך יותר מזה, אני נותן לך הזדמנות נוספת להתאפס על עצמך ואם לא, תגידי יפה להתראות לראש הדירוג (ולעוד מקומות רבים וטובים)
רון - 7
רים - 1 מתי בייו'ש גם לך?
ריק - 7

למעלה