פינת הפופולאריות 38 - רושם ראשוני

אורישקי

New member
פינת הפופולאריות 38 - רושם ראשוני

אז אחרי שלא ביצעתי אותה בעונה הקודמת ננסה להחזיר עטרה ליושנה עם הפינה הזו...

אתם מכירים את הנהלים: דרגו את כל המתמודדים מדירוג של 1-10,
כמובן שהפעם זה מתבסס על פי הראיונות כניסה שלהם למשחק (וההיכרות המוקמדת עם 4 שורדים)

יאללה תהנו

אוברי
אורורה
אריק
ג'ו
ג'ווין
ג'וליה
ג'וליה
דיוויד
דן
וונדי
ויקטוריה
כריס
לורן
קית'
קלי
רון
רים
ריק

דירוג נעים!

NP23

New member
דירוג

אוברי 6 לא התחברתי ב32 וב34 היא פתאום הייתה מותק אבל גם לא מדהימה, אני לא יודע אם היא תצליח הפעם אבל היא בדרך כלל יודעת להשתלב חברתית..
אורורה 10
אריק 10
ג'ו 3 ממש לא מאמין שיהיה איתו משהו העונה חוץ מהעובדה שיצליח להתברג לגמר כי הוא חזק
ג'ווין 3
ג'וליה 5 חמודה אבל לא צופה לה הצלחה
דיוויד 8 יהיה לו בעייתי לשרוד אבל הוא חמוד ואינטליגנט. אם כי לא שחקן כזה מבריק כפי שעושים ממנו ..
דן 10 בריון, איך לא אתאהב?
וונדי 1 זוועה
ויקטוריה 8 מתוקה השאלה אם תוכל גם להתנתק מזה שהיא צעירה ומתוקה ולשחק
כריס 10
לורן 10 מותק
קית' 6
קלי 8 מצד אחד בטוח תשחק חזק מצד שני עוד לא ראיתי עונה שהיא בשליטה, היא קצת אוברייטד תסלחו לי. אבל כן בעדה . היא תסומן פה חזק מאוד, אז מעניין מה יהיה ..
וקבלו את הפלופים
רון 1
רים 1
ריק 1

סטילהוק

New member
יש רק ג'וליה אחת, ג'וליה קרטר, השניה זו ג'ולי רוזנברג

ולא ג'וליה רוזנברג

אורישקי

New member
מדרג

אוברי 8 לא שחקנית העשור, ב32 לא אהבתי אותה. ב34 לא שיחקה משהו אבל היא באמת הייתה מותק אמיתית, אישית מאד מחבב אותה ומאמין כמו נדי שתצליח להגיע רחוק שוב אבל לא תנצח
אורורה 8 פוטנציאל לקווין העונתית
אריק 5 לא הצלחתי ממש להתחבר אבל יש מצב... נגלה בהמשך
ג'ו 5 הוא מצד אחד מותק והכל אבל הוא ממש מיצה ואני ממש חושש שיגיע רחוק עקב הטוויסט
גווין 2 לא אהבתי
ג'וליה קרטר 4 חמודה אך לא צופה לה עתיד
ג'וליה רוזנברג 3 לא חושב שתגיע רחוק אבל אי אפשר לדעת
דיוויד 10 למרות שלצערי לא ממש רואה לו עתיד
דן 8 פייבוריט
וונדי 7 קווין! או שתהיה גרועה אבל למי אכפת
ויקטוריה 8 מפייברט
כריס 6 יש פוטנציאל
לורן 7 עקרונית מהממת אבל אני ממש רואה איך נתאכזב ממנה כמו כל חקייניות פארווטי
קית' 4 לא התחברתי ממש, הוא אשכרה יותר צעיר ממני אלוהים
קלי 10 קווין
למרות סטילהוק

רון 7 מקבל ממנו וייבים של מרטי אבל מאמין שהוא ישחק מעניין
רים 3 לא חושב שתגיע רחוק אבל יש שםן פוטננציאל
ריק 2 לא אוהב את הטייפ

B R A Y E R

New member
מנהל
מדרג

אוברי - 1 מיותרת
אורורה - 7
אריק - לא יודעעעעעעעעעעעעעע מצד אחד אני מקבל ממנו וויב של אריק19 מצד שני אני עלול לאהוב אותו. אתן לו בנתיים 7
ג'ו - 6
גווין - 6 חמודי
ג'וליה הצעירה - 9
ג'וליה המבוגרת - 7
דיוויד - 1 מזעזע
דן - 10 בהצלחה :-* אמן תשחק טוב!
וונדי - 1 אמן תודח ראשונה ותפרוש מאי המוכחדים
ויקטוריה - 10 ממש מקבל ממנה וויב טוב (וגם היא מפברטת את רופרט)
כריס - 8
לורן - 7 רוב הניקוד הולך על זה שהיא סביר להניח תהיה ברית של קלי
קית' - 6
קלי - 10 מלכת העונה
בהצלחה:-*
רון - 5 וואלה לא יודע מה לחשוב עליו
רים - 5
ריק - 7

סטילהוק

New member
מדרג

7 עונות אני מחכה לעונה הזאת שמתחילה השבוע עם המון תקווה בלב, אך יחד עם זאת גם עם המון חששות. וכולי תקווה שהתקווה תנצח בסופו של דבר.

אז על פי רושם ראשוני והכרה עם 4 השורדים החוזרים, זה הדירוג שלי:

אוברי - 6 (מקום חמישי בגיים צ'יינג'רס עם משחק מאוד חלש ומעט מאוד נוכחות, ולמרות שזה יכול להוריד את המטרה מעל גבה, משום מה אני לא רואה אותה מגיעה רחוק העונה)
אורורה - 10 (בחורה יפה, אתלטית, חריפה ועושה רושם של אינטילגנטית, עורכת דין לענייני גירושין שמתעסקת מתוקף עיסוקה ביום יום עם טיפוסים לא קלים בכלל, בקיצור יש לה את כל החבילה, אז אם לא קלי שהכי אשמח אם תזכה, אורורה היא הזוכה שלי)
אריק - 9 (הפייבוריט השישי שלי, חזק, אתלטי, אסטרטגי ועל פי הקעקוע על חזהו מסתבר שגם יהודי)
ג'ו - 9 (מלך משימות החסינות, שהעונה הזאת הכי מתאימה לו, ולדעתי ישאירו אותו לפחות עד המיזוג, ומשם הכל יהיה תלוי בו, נכון לכרגע הפייבוריט החמישי שלי מתוך 6)
גאווין - 5 (די אמביוולנטי לגביו מרושם ראשוני, סוג של חנון עם קעקוע גדול)
ג'וליה - 4 (נכון לכרגע לא מתחבר אליה מרושם ראשוני)
ג'ולי - 7 (עושה רושם שיש לה פוטנציאל, אך צריך לחכות ולראות עד כמה, אם בכלל, היא תביא אותו לכדי ביטוי)
דייויד - 6 (חלש פיזית, למרות שטוב בלמצוא אלילים ואסטרטג לא קטן, אך בעונה כזאת בשלבים הראשונים בונים על החזקים אל מול השבט היריב ומסננים את החלשים, ולכן לדעתי הוא יהיה בין הראשונים באי ההכחדה, ואולי אפילו הראשון שם)
דן - 7 (הבחור מעריץ של טוני ואף די דומה לו, אך לפי מה שהבנתי הוא פסיכי על כל הראש, ועצם זה שאדם מבוגר קורא לעצמו 'וור דוג' ומדבר בגוף שלישי זה קצת פאטתי ומרתיע)
וונדי - 5 (לא מתחבר אליה בכלל מרושם ראשוני, מעבירה וייבים של אחת לא רצינית בכלל)
ויקטוריה - 7 (בחורה יפה, עושה רושם של מתוקה אמיתית, אך רק עם מתיקות לא מנצחים, מקווה שיש בה הרבה יותר מזה, נדמה לי אם איני טועה, שהיא הג'ינג'ית הטבעית הראשונה בתולדות הישרדות)
כריס - 9 (הפייבוריט השלישי שלי אחרי קלי ואורורה, חזק, אתלטי, נחוש ואסרטגי, כנראה ייתן פייט רציני לג'ו במשימות החסינות, ולדעתי בעל סיכויים גבוהים לזכות)
לורן - 9 (הפייבוריטית הרביעית שלי, בחורה יפה ועושה רושם גם של בחורה חזקה ואסטרטגית, היא גם מעריצה גדולה של קלי ויכולה לשמש כבת בריתה לפחות עד המיזוג, כי שתיהן נמצאות באותו שבט, ויחד יכול להיות להן כוח כפול)
קית' - 4 (לא מתחבר אליו בינתיים, עושה רושם שיהיה בין המודחים הראשונים שלא יחזיקו מעמד ויפרשו)
קלי - 10
(זה לא סוד שהיא השורדת הכי אהובה עלי בכל הזמנים, ואם יש מישהי שהכי מגיעה לה לזכות העונה לדעתי לפחות זאת היא, ולכן ברור שהיא הפייבוריטית מס' 1 שלי. אך אני די אמבווילנטי לגבי השתתפותה העונה, כי מצד אחד אני מחכה לשובה להישרדות כבר 7 עונות מאז מפח הנפש בפיינל 4 בקמבודיה, ואני מאוד רוצה ומקווה שהיא תצליח ותגיע הכי רחוק שרק אפשר במשחק, כולל לגמר ולניצחון בו, אך מאידך אני נורא חושש לה שתיתפס כבר מהתחלה על ידי כולם כאיום הכי גדול במשחק, ותישלח לאי ההכחדה ושם תאלץ להעביר את מרבית העונה, ואני מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה, אך זאת הישרדות והכל יכול לקרות בה וצריך להיות מוכנים לכל תרחיש)
רון - 7 (אדם באמת מאוד מרשים, היה עליו סרט 'מורה לחיים' בכיכובו של מתיו פרי מ'חברים', שעשה שינוי משמעותי בחייהם של תלמידים רבים שהוריהם איבדו כל תקווה לגביהם, ורק בזכותו ושיטת הלימוד שלו הם הגיעו להישגים, יחד עם זאת הוא טוען שיש לו צד אפל מה שיכול להפוך אותו לנוול, ואני לא יודע איך הוא יהיה בהישרדות ואם היא בכלל מתאימה לו)
רים - 4 (לא מתחבר אליה כלל, לפחות לא מרושם ראשוני)
ריק - 6 (שדרן חדשות בוקר שעושה רושם של טראבל מייקר, טוען שמעדיף להסתכן ולהיות מודח מאשר לא לקחת בכלל סיכונים, ובכלל נראה לי שיהיה איתו הרבה בלגן)

טוב נו

אוברי - 7
אורורה - 8
אריק - 7
ג'ו - 5
ג'ווין - 5
ג'ולי - 5
ג'וליה - 6
דיוויד - 8 למרות שלא מאמין שיגיע רחוק
דן - 7 ואני *לא* מתכנן לקרוא לו וורדוג, מספיק סבלתי עם בנג'מין
וונדי - 3
ויקטוריה - 8
כריס - 9
לורן - 9
קית' - 4
קלי - 10 כמובן
רון - 6
רים - 3
ריק - 4

יאללה

אוברי 10
אורורה 10 בתקווה שתהיה ביץ' נוראית
אריק 1
ג'ו 1
ג'ווין 1 ווינר פיק
ג'ולי 1
ג'וליה 10 בגלל שאין לה בולבול
דיוויד 1 ישחק טוב ויעצבן אותי
דן 10 אני הולך לשנוא אותו כי הוא זכר
וונדי 10 הולכת להיות מאוד מעצבנת ולשחק טוב
ויקטוריה 10 בחורה חכמה, לרוב זה לא עוזר הרבה
כריס 10
לורן 1 מריסה #999
קית' 1 לא זוכר
קלי 10
רון 10 מחבב
רים 10 טרולית חביבה, אפס ציפיות
ריק 1

Seosi

New member
איזה כיף שהפינה חזרה
מדרג

אוברי 9 אנדרייטד פה בפורום. להזכירכם שהיא הגיע לגמר בפעם הראשונה שלה ובפעם השנייה היא הגיעה לפיינל 5, אז אל תקחו אותה כמובן מאליו.
אורורה 8 מקווה שהיא תהיה העורכת דין הראשונה שתצליח בעונה, כל השאר עד עכשיו לא היו משהו.
אריק 5 לא יודע...די חושב שהוא יעלם ברקע.
ג'ו 5 הוא נחמד והכל אבל לא תופס ממנו שחקן אסטרטגי.
ג'ווין 9 אני חושב שהוא הולך להפתיע המון אנשים פה.
ג'וליה ק. 7 אני דווקא חושב שהיא תפתיע, אני לא חושב שהיא תנצח אבל אני רואה אותה מנסה להוביל מספר מהלכים.
ג'וליה ר. 6 נראית נחמדה, לא חושב שהיא תגיע רחוק.
דיוויד 10 די אנדרייטד, הוא מצחיק וגם שחקן ממש לא רע, אני בעדו.
דן 4 לא יודע, לא הכי בא לי בטוב...מה זה הכינוי הזה שלו? מקבל נקודות על ההערכה לארל.
וונדי 8 לא יודע, יש לי תחושה טובה כלפיה. אנשים הולכים להמעיט ביכולתה והיא יכולה להשתמש בזה לטובתה.
ויקטוריה 5 היא נחמדה אבל היא נראית לי מהסופר מעריצים שמודחים מוקדם במשחק.
כריס 8 מנהל מכירות מחוזי, אין לי ספק שהוא ישחק אסטרטגי. השאל היא אם הוא ישחק טוב או לא.
לורן 4 יכול להיות שהיא תהיה טובה אבל אני לא אוהב אנשים שאומרים "אני זה, אני זה ואני זה..."
קית' 7 הוא נראה סבבה אבל אני די חושש שהוא יודח בפרקים הראשונים עם לא בפרק הראשון.
קלי 10 חחח וואי מה שהולך להיות פה בפורום
אבל אהבתי אותה בהזדמנות שנייה.
רון 7 הוא יכול להיות משעשע.
רים 6 נראית בנאדם נחמד אבל לא מאמין שהיא תגיע רחוק.
ריק 7 או שהוא יהיה שחקן מפתח או שהוא יהיה בסוף כמו ג'ייקוב מאי הרוחות

Bar EL

New member

גם תאי הגיע לגמר פעם אחת ולפיינל 4 בפעם השנייה - בעיני הוא אחד השחקנים הגרועים אסטרטגית שהתוכנית ראתה, ככה שזה לא אומר כלום.

Seosi

New member

יש בזה משהו, למרות שזה לא משהו אישי נגד טאי. אני חושב שאוברי שיחקה טוב בפעם הראשונה שלה ואני חושב שגם לה הגיע לנצח וזה בא מאחד מהיחידים שאוהב את מישל. בפעם השניה שיחקה פחות טוב אבל עדיין יזמה מהלכים.

Bar EL

New member

אובריטד 1
אורורה 9

אריק 8
ג'ו 2
ג'ווין 4
ג'ולי 5
ג'וליה 6 הולכת להיות חמודה אבל לא תצליח לדעתי
דיוויד 9 בהצלחה נסיך!
דן 10... מקווה מאוד שתהיה הבריון הבא
ושכמוהם תסיים בגמר (שושלת ראסל-טוני-דומיניק) כמובן שאני מאוד אהנה מזה ורוב הפורום יסבול
וונדי 1
ויקטוריה 8 סופסוף ג'ינג'ית

כריס 8
לורן 9 בהצלחה!
קית' 4 אין סיכוי יצליח
קלי 8 אם כי אוברייטד
רון 9 בהצלחה!
רים 3
ריק 3

למעלה