מדרג
7 עונות אני מחכה לעונה הזאת שמתחילה השבוע עם המון תקווה בלב, אך יחד עם זאת גם עם המון חששות. וכולי תקווה שהתקווה תנצח בסופו של דבר.
אז על פי רושם ראשוני והכרה עם 4 השורדים החוזרים, זה הדירוג שלי:
אוברי -
6 (מקום חמישי בגיים צ'יינג'רס עם משחק מאוד חלש ומעט מאוד נוכחות, ולמרות שזה יכול להוריד את המטרה מעל גבה, משום מה אני לא רואה אותה מגיעה רחוק העונה)
אורורה -
10 (בחורה יפה, אתלטית, חריפה ועושה רושם של אינטילגנטית, עורכת דין לענייני גירושין שמתעסקת מתוקף עיסוקה ביום יום עם טיפוסים לא קלים בכלל, בקיצור יש לה את כל החבילה, אז אם לא קלי שהכי אשמח אם תזכה, אורורה היא הזוכה שלי)
אריק -
9 (הפייבוריט השישי שלי, חזק, אתלטי, אסטרטגי ועל פי הקעקוע על חזהו מסתבר שגם יהודי)
ג'ו -
9 (מלך משימות החסינות, שהעונה הזאת הכי מתאימה לו, ולדעתי ישאירו אותו לפחות עד המיזוג, ומשם הכל יהיה תלוי בו, נכון לכרגע הפייבוריט החמישי שלי מתוך 6)
גאווין -
5 (די אמביוולנטי לגביו מרושם ראשוני, סוג של חנון עם קעקוע גדול)
ג'וליה -
4 (נכון לכרגע לא מתחבר אליה מרושם ראשוני)
ג'ולי -
7 (עושה רושם שיש לה פוטנציאל, אך צריך לחכות ולראות עד כמה, אם בכלל, היא תביא אותו לכדי ביטוי)
דייויד -
6 (חלש פיזית, למרות שטוב בלמצוא אלילים ואסטרטג לא קטן, אך בעונה כזאת בשלבים הראשונים בונים על החזקים אל מול השבט היריב ומסננים את החלשים, ולכן לדעתי הוא יהיה בין הראשונים באי ההכחדה, ואולי אפילו הראשון שם)
דן -
7 (הבחור מעריץ של טוני ואף די דומה לו, אך לפי מה שהבנתי הוא פסיכי על כל הראש, ועצם זה שאדם מבוגר קורא לעצמו 'וור דוג' ומדבר בגוף שלישי זה קצת פאטתי ומרתיע)
וונדי -
5 (לא מתחבר אליה בכלל מרושם ראשוני, מעבירה וייבים של אחת לא רצינית בכלל)
ויקטוריה -
7 (בחורה יפה, עושה רושם של מתוקה אמיתית, אך רק עם מתיקות לא מנצחים, מקווה שיש בה הרבה יותר מזה, נדמה לי אם איני טועה, שהיא הג'ינג'ית הטבעית הראשונה בתולדות הישרדות)
כריס -
9 (הפייבוריט השלישי שלי אחרי קלי ואורורה, חזק, אתלטי, נחוש ואסרטגי, כנראה ייתן פייט רציני לג'ו במשימות החסינות, ולדעתי בעל סיכויים גבוהים לזכות)
לורן -
9 (הפייבוריטית הרביעית שלי, בחורה יפה ועושה רושם גם של בחורה חזקה ואסטרטגית, היא גם מעריצה גדולה של קלי ויכולה לשמש כבת בריתה לפחות עד המיזוג, כי שתיהן נמצאות באותו שבט, ויחד יכול להיות להן כוח כפול)
קית' -
4 (לא מתחבר אליו בינתיים, עושה רושם שיהיה בין המודחים הראשונים שלא יחזיקו מעמד ויפרשו)
קלי -
10
(זה לא סוד שהיא השורדת הכי אהובה עלי בכל הזמנים, ואם יש מישהי שהכי מגיעה לה לזכות העונה לדעתי לפחות זאת היא, ולכן ברור שהיא הפייבוריטית מס' 1 שלי. אך אני די אמבווילנטי לגבי השתתפותה העונה, כי מצד אחד אני מחכה לשובה להישרדות כבר 7 עונות מאז מפח הנפש בפיינל 4 בקמבודיה, ואני מאוד רוצה ומקווה שהיא תצליח ותגיע הכי רחוק שרק אפשר במשחק, כולל לגמר ולניצחון בו, אך מאידך אני נורא חושש לה שתיתפס כבר מהתחלה על ידי כולם כאיום הכי גדול במשחק, ותישלח לאי ההכחדה ושם תאלץ להעביר את מרבית העונה, ואני מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה, אך זאת הישרדות והכל יכול לקרות בה וצריך להיות מוכנים לכל תרחיש)
רון -
7 (אדם באמת מאוד מרשים, היה עליו סרט 'מורה לחיים' בכיכובו של מתיו פרי מ'חברים', שעשה שינוי משמעותי בחייהם של תלמידים רבים שהוריהם איבדו כל תקווה לגביהם, ורק בזכותו ושיטת הלימוד שלו הם הגיעו להישגים, יחד עם זאת הוא טוען שיש לו צד אפל מה שיכול להפוך אותו לנוול, ואני לא יודע איך הוא יהיה בהישרדות ואם היא בכלל מתאימה לו)
רים -
4 (לא מתחבר אליה כלל, לפחות לא מרושם ראשוני)
ריק -
6 (שדרן חדשות בוקר שעושה רושם של טראבל מייקר, טוען שמעדיף להסתכן ולהיות מודח מאשר לא לקחת בכלל סיכונים, ובכלל נראה לי שיהיה איתו הרבה בלגן)