הדירוג שלי קיצוני, אבל אני אנמק אותו:

איילין - 1 לא רציתי שתודח כי קיוויתי שמשהו מעניין יותר יקרה במשחק, אבל ההדחה הזו הגיעה לה כ"כ. עונה שלמה לא שיחקה, וכשכן שיחקה, בהדחה של מיסי, עשתה צעד מטומטם ללא שום היגיון. גם בראיונות של אחרי המשחק היא אומרת שהיא לא מתחרטת שהדיחה את מיסי ושהיא משוכנעת שזה היה מהלך מצויין בשבילה. פשוט אין לי מילים. אמן שלא תחזור יותר בחיים, הישרדות זה לא הפורמט בשבילה.
ג'נט - 1 בפרקים האחרונים חזרתי לעודד אותה, כי זה היה נראה שהיא בשליטה במשחק, אבל ככל שהזמן עובר זה פשוט נראה שהיא לא באמת יודעת לשחק ופשוט אהובה וחברתית מאוד (והיא באמת נשמה טובה ובטוח בן אדם מדהים בחיים). 2 טעויות גדולות עשתה בפרק, והיא הולכת לשלם עליהם בהדחה הבאה: 1. משתפת אנשים שמצאה אליל בשלב מתקדם במשחק 2. זורמת עם ההדחה על איליין ולא מנסה לעשות משהו אחר שיותר יועיל לה. הרי את יודעת שאת איום עבור המתמודדים לגמר, הם לא מכחישים את זה. חבל...
דין - 1 הוא גם כן חמוד מאוד, אבל חסר כל הבנה במשחק. גמר עם טומי ודן? זה מה שרצית? הרמת ביטחון העצמי שיש לו לגבי עצמו במשחק מוגזמת והזויה. סביר להניח שיגיע לגמר וה"טיפים" שקיבל מסנדרה ורוב כבר לא ממש יעזרו לו...
דן - 10 השחקן הטוב ביותר שנשאר במשחק עד אותה נקודה, שלט על המשחק לאורך כל המיזוג, לקח על עצמו יוזמות אסטרטגיות קבוצתיות ואישיות, היה אחד השחקנים הכי אהובים על הקאסט כולו, וסביר להניח שאם לא היה מודח היה מגיע לפיינל3 ולוקח את העונה.
הדירוג שלי לא בא להביע עמדה על ההוצאה שלו מהמשחק. הדירוג שלי הוא ענייני ונוגע למשחק, ולא לדברים שלא קשורים במשחק
טומי - 1 מעבר לזה שהוא בערך הדבר הכי משעמם שקיים בעונה הזו, זה פשוט נראה שהוא עלה נידף שאיכשהו מצליח להתעופף מהדחה להדחה עד הגמר רק בגלל טמטום וטעויות של אחרים.
לורן - 1 כל העונה הובלת מהלכים פזיזים ולא הגיוניים, ודווקא בקו הסיום את נגררת ומחליטה להשען בכיסא ולדאוג לגורל שלך במשחק? למה לעזאזל לזרום עם מהלך שמועיל נטו לשחקנים אחרים שאת בעצמך חושדת שאת לא בתוכנית שלהם לשלישיית גמר?
נורא - 1 אין מה לנמק, ליצנית