מדרג
אהרון - 1 תגובה נוראית שמוכיחה עד כמה שהוא שחקן גרוע שלא מתנהל רציונלית אלא אמוציונלית. שזו טעות ענקית לתת לרגש לנהל אותך בהישרדות.
איילין - 9 מותק וגם התנהלה נכון במועצת השבט של השבט שלה ואמרה דברי חוכמה נכונים.
אליזבת - 6 אהבתי אותה בפרק הקודם, פחות הראו אותה בפרק הזה.
ג'ייסון - 6 אני חושב שזו היתה טעות גדולה לעזוב אותו במשחק, מתמודדי העונה הזאת כנראה לא צפו בעונה הקודמת, וכמה מסוכן מי שמחפש אלילים ועוד כבר מהיום הראשון. למזלם הוא לא מצא, אבל זה אומר שהוא לא ימצא.
ג'מאל - 5 די אמביוולנטי לגביו, מצד אחד הוא נמצא בהילוך ראשון כמו שנורמלי להיות בשלב הזה של המשחק שרק התחיל, אך מצד שני לא שם לב לכך שכל שאר השבט שלו נמצא בהילוך תשיעי, כאילו אוטוטו הגמר.
ג'נט - 2 התחילה טוב ועם המון פוטנציאל, אך המשיכה עם החלטה גרועה. ואם יש משהו שאני לא אוהב זה נגררים. אז מה אם לורן סימנה את מולי, זה לא אומר שגם את צריכה.
ג'ק - 4 סוג של פאביו, וגם אותו לא ממש אהבתי. אחד מזוכי הברירה של הישרדות. בכל מקרה לא מכיר אותו עדיין מספיק טוב כדי לחוות דעה לגביו.
דין - 4 לא מכיר אותו עדיין מספיק טוב כדי לחוות דעה לגביו, כי לא באמת הראו אותו.
דן - 1 לא אוהב אותו, הוא לא בא לי טוב כבר מתחילת העונה עם כל הגיפופים והנגיעות שלו בכל הבנות. אשמאי זקן. וגם הוא הצביע נגד מולי, שזה די מפתיע.
וינס - 1 בלתי נסבל בעליל. עאלק איך השם שלי עלה? באמת סליחה עוד עליבותו.
טום - 1 מי?
טומי - 5 אני די אמביוולנטי לגביו, מצד אחד מקבל עריכה של מנצח, אך מצד שני עושה טעויות ונגרר בעל כורחו.
לורן - מי שחושב על הגמר כבר בימים הראשונים ספק אם בכלל יגיע אליו. ועוד דבר, מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם. כך שלא אתפלא כלל אם היא המודחת הבאה אם השבט שלה מפסיד.
מולי - 8 חבל עליה, כמה שהיא דומה לפארווטי, ובפרק ההדחה שלה במיוחד היא נראתה כמו אחת מכוכבות הוליווד הקלאסיות בראשית תקופת הצבע של הקולנוע. לרגע היה נדמה כאילו אנחנו צופים בסרט קלאסי הוליוודי.
מיסי - 6 האמת שאני די מבולבל לגביה, מצד אחד היא עם ברית הבנות, אך מצד שני היא עם אהרון, למרות שרואים כמו אחרי השיחה האחרונה ביניהם שהיא לא ממש איתו, אלא יותר מנסה לשמור אותו לצידה.
נורא - 1 יאללה עופי כבר ניג'סית מעצבנת.
צ'לסי - 10 האם היא מסתמנת כמלכה החדשה של הישרדות?
קארישמה - 5 הראו אותה מעט בפרק הראשון, אך עדיין לא באמת מכיר אותה.
קלי - 7 חבל שהשתתפה בהדחה של מולי, למרות שראו שהיא ממש לא שלמה עם ההחלטה.