מדרג בפעם הבהחלט אחרונה את עונת הלוזרים במלחמה
אדם - 1 אוי כמה שנאתי אותו העונה, פשוט שחקן נוראי שעשה כל טעות אפשרית כבר מתחילת העונה ועד לרגע שבו הוא הודח.
אית'ן - 1 עם כל אהבתי אליו בעונה 3 העונה הוא לא עשה שום דבר שיצדיק יותר מזה.
אמבר - 1 היא עצמה אמרה שהגיעה לעונה הזאת רק בשביל לתמוך בבעלה ולא בשבילה או בשביל לזכות בה.
בן - 1 השחקן אולי הכי גרוע העונה מאז איחוד השבטים. בפרה מרג' הוא עוד שיחק סביר, אך מהרגע שהפך לעז של טוני המשחק שלו פשוט הלך והידרדר מרגע לדודלי, עד לשיא הטמטום שבו הוא ביקש משרה להדיחו. אז בשביל מה הוא בא להשתתף בעונה של מנצחים במלחמה ותפס מקום של זוכה אחר שאולי היה לו סיכוי אפילו לנצח אם הוא כזה לוזר? כך שמבחינתי אין לו יותר מה לחפש בהישרדות וברוך שפטרנו.
ג'רמי - 5 הייתי ונשארתי לאורך כל העונה אמביוולנטי לגביו. אני יודע שקלי חברה טובה שלו ומאוד רצתה וקיוותה שהוא יהיה הזוכה או טוני, אבל אי אפשר להתעלם מהטעויות שהוא עשה עד שכבר היה מאוחר מדי עבורו.
דני - 1 שחקנית גרועה שהוכיחה עד כמה היא גרועה כשהביאה את ההדחה על עצמה בצורה הכי מטומטמת שיש.
דניס - 3 חוץ מלהדיח את סנדרה ולזכות בשתי חסינויות אישיות לא עשתה כלום העונה שיצדיק יותר מזה.
וונדל - 1 לא סבלתי אותו העונה, ואני שמח שהוא לא הצליח לחזור.
טוני - 8 הייתי נותן לו 10 אם הוא היה זוכה מול שחקנים שלא ישנים בעמידה או ששילמו להם שיישנו בעמידה ויתעלמו לחלוטין מאיומו של השחקן הכי מסוכן במשחק, אחרי שכולם שם צפו בקאגיאן. ואני גם בטוח שטוני היה מעדיף לנצח ולא "לנצח" למרות ש 2 מיליון $ זה 2 מיליון $ לא משנה איך משיגים אותו. אז מזל טוב לטוני על הזכייה, אך הזכייה היתה יכולה להיות הרבה יותר מתוקה ומוצדקת אם היה לו פייט אמיתי העונה ולא משחק מול עיזים בקומה ש"שכחו" איך משחקים הישרדות או ששילמו להם "לשכוח".
טייסון - 2 רק על זה שהוא הצליח לחזור באתגר החזרה למשחק הראשון. יותר מזה לא מגיע לו.
יול - 1 לא עשה שום דבר העונה שמגיע לו יותר מזה.
מישל - 7 בפרה מרג' היא שיחקה מצויין, שרדה מצבים קשים כשהיא במיעוט מול ברית חזקה, והשם שלה לא נרשם להדחה לפחות עד פרק ה 10, בנוסף גם זכתה ב 2 חסינויות אישיות, וכמעט גם זכתה בחסינות שלישית שהיתה הופכת אותה למי שקובעת את מי לקחת איתה לגמר ומי יתחרו באתגר האש. ראתי כמה היא כעסה על נטלי שלא איפשרה לה להביס את טוני באתגר האש ולקחה אותה לגמר איתה, היה אפשר לראות את האכזבה העצומה על פניה. באותו רגע היה ברור לה שהיא כבר לא תזכה. כמו כן היא היתה היחידה שלא ישנה בעמידה ונלחמה בשיניים עד הרגע האחרון, אך לצערה הבינה מהר מאוד שפשוט יש לה עסק עם חבורה של עיזים בקומה, לפחות עד שנטלי חזרה למשחק ופתחה להם את העיניים מה חושבים עליהם המושבעים, אך זה כבר היה מאוחר מדי עבור כולם.
נטלי - 5 (הייתי נותן לה יותר אם לא היתה מודחת ראשונה וחוזרת למשחק, וגם זה בקושי, למרות כל 3 היתרונות שהיו לה באתגר החזרה, מאי ההכחדה, שאם לא הם היא לא היתה חוזרת.
ניק - 1 שחקן גרוע שהרס גם לעצמו וגם למישל את המשחק והוכיח עד כמה הוא גרוע העונה, אם רק היה מצביע עם מישל וג'רמי לבן הכל יכל להיראות אחרת. בהצבעה הזאת האידיוט הזה פשוט הדיח את עצמו וסלל לטוני את הדרך לגמר, בדיוק כמו במשימה שבה הוא פשוט נתן לו לנצח וירד רגע לפניו בשביל חמאת בוטנים.
סופי - 4 שיחקה טוב בפרה מרג' עד האיחוד וגם בפרק של האיחוד עצמו, אך אחרי זה היא פשוט נרדמה על המשמר וישנה בעמידה וראו שהראש שלה כבר לא היה במשחק.
סנדרה - 1 היתה ונשארה פדלאה עלובה שפשוט זכתה מההפקר פעמיים, והעונה הוכיחה סופית שהיא לוזרית כשישבה כל הזמן על הספסל שנקרא על שמה, וגם קוויטרית אחרי שהודחה ואפילו לא מימשה את זכותה כמושבעת. מה שרק מוכיח שכל מה שמעניין אותה זה רק הכסף ולא התוכנית הישרדות. ברוך שפטרנו.
פארווטי - 6 נדפקה חזק מערבוב השבטים ולא היה לה שום סיכוי לצאת מזה, וחבל. מה שכן, היא ולא סנדרה הפדלאה, בהחלט היתה ונשארה המלכה האמיתית של האולדסקולרז. ואם המודחים/מושבעים בעונה 20 לא היו ממורמרים ומעניקים לה את התואר היא גם היתה המלכה האמיתית בפועל, כי לה הגיע יותר מכל אחד אחר ובטח יותר מסנדרה הפדלאה שלא עשתה כלום לזכות בעונה ההיא. היתה ונשארה אחת השורדות הכי אהובות עלי.
קים - 1 עם כל אהבתי אליה כשורדת השלישית הכי אהובה עלי אחרי קלי ופארווטי אי אפשר להגיד שהיא שיחקה טוה העונה, עשתה את כל הטעויות האפשריות כולל לוות על חסינות כשהיא יודעת שטוני סימן אותה להדחה בשביל חמאת בוטנים.
רוב - 6 רק על זה שהוא היחיד ששאל איך זה בכלל אפשרי שאף אחד לא רשם את שמו של טוני להדחה מתחילת העונה ועד הגמר, ובכך יותר מרמז על משחק מכור.
שרה - 1 מאז איחוד השבטים נרדמה בעמידה והפכה לעז בקומה שניסו להעירה אך ללא הועיל, עד שגם כשכבר העירו אותה מהתרדמה זה היה כבר מאוחר מדי עבורה. פשוט הרסה את העונה רק בגלל שאוי אוי אוי קראו לה ביץ' אחרי שזכתה בעונה 34, מעניין באמת למה קראו לה ביץ' אחרי מה שעשתה לסיירה... אז היא פשוט החליטה להפוך העונה לעז בקומה של טוני ולהגיש לו את 2 המיליון $ על מגש של כסף. 0 בהבנת המשחק, 0 חסינויות אישיות, 0 מציאת אלילים, 0 תחושת מציאות. פשוט 0 אחד גדול זה מה שהיא היתה העונה. לא יודע אם שילמו לה שהיא תהיה ככה או שהיא באמת כזאת מטמטמת, אך אחרי העונה הזאת היא הפכה לשורדת הכי שנואה עלי בהישרדות ומקווה שלא לראותה יותר לעולם.
ג'ף - 0 היחיד שאני יכול לתת לו 0 העונה בגלל שהוא לא משתתף בדירוג הכללי, אז אני מדרג אותו בנפרד. מקווה שזו העונה האחרונה שהוא מנחה וגם שותף בכיר בהפקה של הישרדות. מתפלל ליום שבו השוביניסט הזה יוחלף, ואם אפשר באישה מנחה. כי הגיע הזמן באמת שאישה תנחה את הישרדות. מה שיסמן את תום עידן השוביניזם ותום השליטה הגברית על הישרדות ותחילתו של עידן חדש שיוויוני והוגן יותר לשני המינים בהישרדות, עידן שיביא איתו יותר זכיות של נשים, יותר בריתות של נשים ויותר שחקניות טובות.
ומבחינת דירוג העונות - מחד אני לחלוטין לא יכול להגיד שזו העונה הכי טובה של הישרדות כפי שקובעים כל המתלהבים בע"מ למיניהם, אך מאידך אני גם לא יכול להגיד שזו העונה הכי גרועה של הישרדות, כך שמדובר באיפשהו באמצע, בטח לא בטופ 10 העונות הכי טובות אך גם לא בטופ 10 העונות הכי רעות.
מה שכן, אני שמח שגם העונה הזאת הסתיימה ונמצאת כבר מאחורינו.