מדרג
אדם - 1 משחק גרוע, מנסה לרקוד על כל החתונות בעת ובעונה אחת, היה ברור שייחשף, שהרי זו לא עונה 1-2 זו כבר עונה 40 ועוד רק של זוכים, והיום חברי השבט מדברים אחד עם השני. למזלו הוא לא הודח.
אית'ן - 5 האמת שזו לא אשמתו שהודח, נפל בין הכסאות, אבל הדחתו כן מוצדקת בגלל שהוא החוליה החלשה מברית האולד סקול והדבר האחרון שהם צריכים זה להחליש את עצמם מול דקאל.
אמבר - 1 לצערי ממשיכה להיות אכזבה גדולה גם על אי ההכחדה.
בן - 5 ממשיך להיות אמביוולנטי לגביו.
ג'רמי - 7 מהלך לא רע של ג'רמי שהפך ביחד עם מישל ללשון המאזניים של השבט.
דני - 1 גם על אי ההכחדה היא מאכזבת. בסדר, תפסה דג בפעם הראשונה בחייה. ביג פאקינג דיל.
דניס - 6 לא אהבה ובצדק את מה שבן הברית שלה אדם עשה, למרות שעמד במילתו ומסר לה את החצי שני של האליל החצוי לפני מועצת השבט, ולמרות זאת נראה לי שהיא זו ששכנעה אותם לא להדיחו.
וונדל - 1 לא הראו אותו בכלל הפרק
טוני - 7 הקטע עם הכריש היה קורע ורק הוכיח למה הוא מלך, והקטע אחר כך עם הקוקוס, היריקות והקמופלג'. שני קטעים לפנתיאון.
טייסון - 5 לפחות חשב לעשות מהלך להדחת סנדרה, ואז מה אם היא תפסה דגים? קשה לי להאמין שאף אחד חוץ ממנה שם לא יודע לדוג.
יול - 5 לדעתי עשה טעות שהלך להלשין לסנדרה, כי זה עוד יכול לחזור אליו כמו בומרנג.
מישל - 8 סוף סוף הוכיחה שהראש שלה נמצא במשחק ושהיא לא רק יפה.
נטלי - 8 הצליחה לפצח עוד רמז, ופעלה נכון במהירות בהשמדת הראיות, ומצאה יתרון נוסף על אי ההכחדה וגם הצליחה למכור אותו לשרה. אגב, היה מצחיק אם היא התה מוכרת גם אותו לסנדרה שקשה לי להאמין שהיתה לוקחת סיכון ועושה בעצמה את מה שלימדה את וינס מהעונה שעברה.
ניק - 1 לא הראו אותו בכלל הפרק
סופי - 1 לא הראו אותה בכלל הפרק.
סנדרה - 2 חוץ מהקטע עם הכריש שבכלל טוני תפס והוציא מהמיים לא עשתה כלום הפרק כהרגלה.
פארווטי - 10 אין עליה, היתה ונשארה מלכה.
קים - 7 בקושי הראו אותה הפרק, מקווה מאוד שסופי לא תבגוד בה.
רוב - 10 כמו שאמרתי בשבוע שעבר, לא סתם מכנים אותו "רובפאת'ר".
שרה - 7 לקחה סיכון גדול שהשתלם לה בינתיים, למרות שכמעט נתפסה על חם.