אדם - 8 סורי אבל אני מת עליו, הוא עשה שטויות אבל הוא ממש מנסה לכפר על זה והוא בכללי הפך לאחת הדמויות הטובות העונה
אית'ן - 4 חמודי אין מה להגיד
אמבר - 3 מפרגן טיפונת על המסע הקשה
בן - 6 קינג בן
ג'רמי - 6 קינג ג'רמי, אין לי ספק שהוא משחק הכי טוב בשבט הזה
דני - 2 כנ"ל
דניס - 6 קינג דניס
וונדל - 5 חמוד מאוד בגדול אבל עדיין בלתי נראה
טוני - 10 הקינג של הקינגים
, כיף לי לראות אותו משחק ככה רגוע וברור לי שבהמשך שיהיה צריך הוא יתפוצץ, כמו שנאמר פה הוא יודע להסתגל העונה וזה יבוא לטובתו
טייסון - 5 שיחק גרוע אבל היה גם מאוד משעשע הפרק
יול - 8 שולט בשבט גם בעיני ומשחק ממש טוב, לפי העריכה הוא הולך להידפק בהמשך לדעתי
מישל - 9 קווין מישל, מתחילה להתחבב עליי נורא!
נטלי - 6 קווין אמיתית ומבחינתי 6 זה כמו 10 באי ההכחדה, אמן אמן אמן תחזור
ניק - 9 הילד כאפות של העונה
אין לי ספק שבגלל שזה בא נגדו שהוא המנצח הכי חדש אבל הוא באמת משחק ממש יפה (אהבתי גם את הקול שלו לקים) אז חבל שגם בפורום לא מעריכים אותו מספיק...
סופי 6 גם כן במצב מעולה אבל לא הראו אותה כמעט בפרק כמו וונדל
סנדרה 8 מצטער אבל היא עשתה בשכל, עם המטרה על הגב שלה זה מרשים מאוד שהיא במשחק ובמצב אחלה (ועוד יש לה אליל), הבעיה שלי איתה שכן מרגיש לי שהיא מונעת מנקמה (ובטח נראה את הסיפור שלה עם רוב) והיא לא גמישה נגיד כמו טוני וזו תהיה בעיה בשבילה.
פארווטי 5 חוץ מלהיראות טוב בביקיני (ממש טוב) היא לא עושה הרבה ונתונה לחסדיו של בוסטון רוב, כמובן שאני בעדה ויש מצב שאם הם יופרדו היא תצטרף לפעול בעצמה, מסכים עם מה שסקנדי אמר שזה עבד לה בעבר עם ראסל וסירי, אבל עדיין אני רוצה לראות אותה קצת יותר בשביל לפרגן יותר.
קים 3 הייתה כלום בפרק ושוב הייתה הבאקאפ פלאן, עכשיו שיש ערבוב היא כמובן יכולה לפרוח
רוב 9 לפי העריכה כביכול המהלך שלו עבד (אני מאמין שאדם היה נשאר והוא היה עף) אבל הוא באמת חכם ומנסה דברים טובים ומה שהוא יכול בהתחשב המטרה שלו, ובכללי מרשים שנשאר עד כאן אז יש לי רק הערכה אליו
שרה 10 ראו בפרק את מה שלא זכינו לראות בגיים צ'יינגרס בגלל העריכה המזעזעת שם, שרה שחקנית חברתית מעולה