מדרג
אדם 2 - רק עכשיו הוא הבין שאולי עשה טעות פטאלית והפך עצמו למיעוט בשבט שלו בהדחתו של רוב.
אית'ן 1
אמבר 1
בן 1
ג'רמי 6
דני 1
דניס 10 - מלכה
הבליינסייד אולי הכי גדול בתולדות הישרדות.
וונדל 1 - מישל ופארב חשפו את פרצופו המכוער האמיתישאותו הוא הצליח להסתיר בעונה 36.
טוני 3 - עשה הרבה שטויות וכמעט הודח בגלל זה.
טייסון 3 - עד שעשה משהו, פיצח בכוחות עצמו את הרמז ומצא את האליל והצליח להחביאו ולמכור אותו לפארווטי שלא היססה בכלל לקנות אותו ממנו, הוא מקבל מטבע אש וישר מזבז אותו על.... חמאת בוטנים
יול 5 - העונה אני לגמרי אמביוולנטי לגביו. אני לא הייתי סומך על וונדל בשום צורה.
מישל 9 - עשתה כל מה שיכלה לעשות במצב כזה וגם קיבלה בסופו של דבר את מטבעות האש של פארווטי שנותנים לה עכשיו כוח גדול במשחק ואפשרות להגיע רחוק, ובעיקר אם האיחוד ההולך ומתקרב... מקווה מאוד שפארווטי תמצא אליל חסינות ותמכור לה אותו כדי שתדיח באמצעותו את וונדל הדוחה.
נטלי 1 - כל עוד שהיא היתה רק עם הבנות על אי ההכחדה היה לה יתרון גדול עליהן, אך מאז שהגיעו הבנים היתרון שלה נעלם, וכך גם היא.
ניק 5 - הייתי ונשארתי אמביוולנטי לגביו.
סופי 8 - הרבה בזכותה השבט שלה זכה בחסינות השבטית הפרק.
סנדרה 1 - שחקנית גרועה שהוכיחה עד כמה היא גרועה, שלא לדבר על איזו פדלאה. אגב, מעניין שג'ף מאשר לה לשבת בכל משימת חסינות, כאילו במקרה שלה אין בכלל הגבלות כמו אצל כל השאר. עד כדי כך שקראו לספסל הלוזרים על שמה. שלא לדבר על הזלזול השחצני המגלומני שלה בדניס ובכל שאר "הלא איומים" גם לפני וגם בזמן מועצת השבט. דבר אחד בטוח: מלכה היא לא ולא היתה אף פעם, שכן תמיד היא זכתה מן ההפקר. ועד היום אני חושב שהגיע הרבה יותר לפארווטי לזכות בעונה 20 מאשר לה.
פארווטי 9 - סופה של אגדה. עשתה באמת כל מה שיכלה לעשות, מה שהראו לנו בעריכה וגם לפי דבריה מה שלא הראו לנו. אך מה לעשות שהיא נפלה דווקא על השבט הכחול, ועוד עם יול, מי שכבר הדיח אותה בעבר ויודע עד כמה היא מסוכנת ממקור ראשון. לפחות היא השאירה את המטבעות שלה למישל שכנראה תגיע בזכותה רחוק.
קים 7 - היתה גרועה במשימת החסינות והתעקשה להמשיך בה ולאבד זמן יקר מול שני השבטים האחרים, מאידך שמרה על האליל שלה ושמה בכלל לא עלה כאופציה להדחה.
רוב 1 - מאכזב, הייתי בטוח שדווקא הוא זה שיפצח את הרמז.
שרה 5 - הפרק בקושי הראו אותה.