פינת סופ"ש כבר כאן

rona73

New member
פינת סופ"ש כבר כאן

שבת שלום לכולם,
איך עבר השבוע?
מה תוכניות שלכם לסופ"ש?

לכל החדשות בפורום מוזמנות לכתוב גם

סופ"ש חמים נעים לכולם!

alphadelta

New member
להיות משפחה

המטרה מחר היא לבלות יחד ארבעתינו. זמן משפחה טהור. לא קבענו כלום, כלום לא מתוכנן. פשוט להיות יחד. אי של שפיות בשבועות עמוסים.

carlimi

New member
אין משהו מיוחד

כמו שאני תמיד נוהגת להגיד להורים שלי בשיחות הטלפון ...חחח
מחר אקח את הילדים לקנות תחפושות. הלואין מתקרב בצעדי ענק, וביום שישי הבא כבר יש מסיבה בבית הספר, מכיוון שנידבתי את הבעל להתנדב, הילדים יילכו ..חח

ביום ראשון בבוקר הולכים לסרט.
זהו.
עמוס.
אני יודעת

שיהיה לכולם סופ"ש מקסים

galialon8

New member
אמא שלי באה לבקר!

בתזמון טוב, כי בעלי טס לחו"ל אתמול... אז יש חילופי משמרות

בתכנון טיול שלכת בניו אינגלנד, והכנתי רשימה של פעילויות שנשמעות כיפיות - אין מצב שנספיק הכל, אז נשב ביחד ונבחר מה בא לנו. אני ממש מתרגשת, חיכיתי לביקור הזה! וגם מזג האוויר מעולה (למרות שדווקא בסופ"ש צפוי קצת גשם), אז בכלל כיף.
סופ"ש נעים!

mumfor4

New member
בתכנון... מנוחה

בפועל תזכירו לי מה זה. אני מוצאת את עצמי משלימה דברים משבוע עמוס, מבשלת ,מנקה ומסדרת. הילדים עמוסים עם ימי הולדת , תקחי תחזירי תקני מתנות .... האיש הגיח לסופשבוע קצר אז אני אסחוב אותו לקוסטקו שיסחוב חחחח . סוף שבוע נעים.

rona73

New member
כיף ששבת ואפשר לנוח.

היה שבוע מתיש,ההורים הגיעו ליומיים בראש השנה והמשיכו ליוון....

מתחיל להתקרר ויורד גשם.בימים כאלו מה יותר טוב מלהישאר בבית.

פעם ראשונה שיוצאת לריצה עם האיש! בבוקר ירד גשם אז חיכינו קצת.
אין תוכניות מיוחדות בעיקר לנוח.

TearGarden

New member
מנוחה, עבודה, בילויים

מנסה לשלב בין הכל. הסופ״ש הוא סופ״ש ארוך בקנדה, אצלנו חוגגים ת׳נקס גיבינג ביום שני. הילדה אצלי רוב הסופ״ש ואני מתכננת להשלים עבודה (לצערי הרב), לנוח קצת, לעשות כביסות שאני לא מספיקה במהלך השבוע, ולאכול טוב :)
מחר אפגש עם חברים ובערב הולכת להופעה, ביום שני הילדה הולכת לאבא שלה ואני מקווה שאוכל לעבוד קצת מהבית ביום הזה.
מזג האויר לא משהו אצלנו אז גם ככה אי אפשר לצאת לטייל בחוץ יותר מידי.
סופ״ש נעים לכולם!

shuttles3

New member
שבת שלום, חגיגית ומשפחתית

כאן מעבירים סופ"ש ארוך (Thanksgiving) עם שלושת הגברים המקסימים שלי
. למדתי עוד קצת יותר טוב לנווט שני ילדים וכבר מידי פעם אני גאה בעצמי (ברוב הזמן אני עדיין מבואסת מעצמי).
היום הלכנו לקטוף תפוחים. עד שהרמנו את הטוסיקים, העצים כבר נשארו ריקים!
ובערב סתם הסתובבנו בשכונה. אתמול הגדול הלך עם אבא שלו ליום הולדת (שהיתה מבאסת למדי לצער כולנו) ואני בינתיים לקחתי את הקטנטן לסיבוב הליכה במנשא.
היום השכבתי את שניהם לישון ונסעתי לחדר כושר - לא דמיינתי לעצמי ביצועי ריצה כה יפים 6 שבועות אחרי שהקטנטן נולד! סימן שעשיתי כמה וכמה דברים נכון בהריון הזה.
קיווינו לחגוג את החג מחר עם חברים, אבל הם ביטלו. נו, לפחות אני לא צריכה לבשל אקסטרא.
זהו. כשהגברים הולכים לישון, מתחיל כאן מרתון בישולים, כביסות ושיעורי בית.
סופ"ש נחמד.
&nbsp

ככה מספרים שילדת?

כרגיל אלופה!!!
המון המון מזל טוב לכם להולדת הבן והמון דברים טובים לך בחופשת הלידה שלך

נחמנית

New member
מזל טוב!

לרוץ 6 שבועות אחרי הלידה, וואו וואו וואו!!!
&nbsp
גם אנחנו נזכרנו מאוחר מדי בקטיף התפוחים וכבר לא נשאר כלום על העצמים. במקום זה הילד בחר דלעת ואז גילינו איזה מחיר מופקע הם רוצים עליה והשארנו אותה שם

שום דבר מיוחד השבוע - יש!!!

בשבת לבוני היה קורס של כתיבה יוצרת שהיא משתתפת אחת לחודש, ואני נצלתי את הזמן לנקות דברים שבדרך כלל אני לא מגיעה אליהם בניקיון השבועי. איזה כייף. כל פעם אני אומרת לעצמי, למה חיכיתי כל כך הרבה זמן.

ביום ראשון היתה מסיבת יום הולדת לילדים (בן 10 ובת 5) של חברים טובים שלנו. הם שוודים ואין להם משפחה תומכת כאן ואנחנו תומכים אחד בשני המון. הלכתי גם לעזור לארגן ומאוד נהנתי מהבילוי איתם.

בסוף השבוע הזה מתחילה אצלנו חופש הסתיו לשבועיים ואני מצפה לה בקוצר רוח. לא מתוכנן שום דבר מיוחד, אבל אני שמחה להיות יותר עם בוני, לא לקום מוקדם כל בוקר ולהתרוצץ בין חוגים וחזרות.

שבוע טוב לכולם

למעלה