אחחח, בריטני
התוצאות היו צפויות, ארין עף ראשון, סינג אוף של ביאטריס וסיסי. סיסי היתה נוראית בסינג אוף, היא ויתרה על המודולציה ושוב הוכיחה שהיא לא זמרת טובה לשון המעטה ושדמי מסכנה בדיוק כמוה. זה היה מאוד אכזרי לראות את סיסי בבוטום שוב, במיוחד אחרי שהיא נתנה את כל כולה בערב שלפני, וקלואי קרדשיאן (הסתומההההה - איך היא אומרת לביאטריס שממררת בבכי, "את בסדר?", וביאטריס עונה - "לאאא!"
) אפילו אמרה שדמי בכתה מלראות את סיסי שוב בבוטום
זה נהיה פארסה כל העסק.
לראות מישהי כמו ביאטריס בבוטום, הולכת הביתה ובוכה שוב מראה כמה התוכניות האלה אכזריות לילדים. זה פשוט קשה לצפייה
מבחינתי זה שפייג' שרדה עד שבוע זה השוקר הגדול. חשבתי שפייג' תסיים בבוטום עם ביאטריס ולא סיסי, אמריקה כנראה ממש ממש ממש שונאת אותה. היא תעוף בתוכנית הבאה, זה ברור. וגם פייג'. סורי דמי
שתי התוכניות האחרונות הוכיחו שבאמת דמי נדפקה עם שתי מתמודדות מעפנות שחבל על הזמן. הן פשוט זמרות גרועות! בבלדות, בקצבי, במיד טמפו, שום דבר לא עובד איתן
אין לי מושג מה יהיה הנושא של התוכנית הבאה, אבל דמי חייבת לנסות לפחות פעם אחת לתת לסיסי שיר ביג בנד סקסי או משהו שמתקרב, טיפה, לאודישן הראשון שלה, כי זה הסיכוי היחיד שלה לסחוב עוד שבוע.
מעבר לזה - בריטני
המתוקה מראה שהיא אנושית וכשביאטריס המהממת
אמרה שהיא אוהבת את האחיות שלה ומצטערת
בריטני אשכרה בכתה, רואים כמה שהיא אהבה את ביאטריס, חמודה
אם הייתי מתמודדת באקס פקטור הייתי רוצה שבריטני תהיה המנטורית שלי.
לגבי הדירוג-
1. קרלי - צפוי. רק בגלל הפימפ ספוט לדעתי בעיקר כי:
2. טייט. העובדה שהוא הופיע ראשון, לא נתן את ההופעה הכי טובה שלו ובכל זאת הגיע למקום שני ממש ממש ממש מדאיגה. זה כאילו כבר לא משנה מה הוא יעשה הוא ינצח, רק אם קרלי תופיע אחרונה כל שבוע היא תצליח לעקוף אותו.
3. וינו - הייתי בטוחה שהוא יהיה מקום שני.
4. אמבלם3 - הייתי בטוחה שהם יהיו יותר נמוכים מדאימונד ופיפת' הרמוני, במיוחד אחרי שההופעה האחרונה שלהם היתה הכי פחות "נוצצת" וטובה מכל מה שהם עשו עד עכשיו.
5. דאימונד - נמוך מדי! היא היתה הכי טובה ביום רביעי.
6. פייג' - גבוה מדי! כנראה זה מה שדמי צריכה לעשות עם המתמודדות שלה - לתת להן להיות גרועות, לשופטים לקטול אותן, להציף לי את הפיד בטוויטר בתחנונים למעריצים הפסיכים שלה, לתת למעריצים הפסיכים שלה לרחם עליה ועליהן ולהצביע בטירוף לגרועה מבין השתיים.
7. פיפת' הרמוני - בטייק אוף על מה שדילן כתבה, סיימון בטח רצה לגנוב לדמי את הסכינים ולחתוך את עצמו. אם הן בדרך החוצה זה גרוע מאוד בשביל סיימון כי נראה לי שהוא בנה עליהן.
8. סיסי - הגיע לה להגיע גבוה יותר, בטח שיותר גבוה מפייג'. אני ממש ממש סקרנית לראות מה יהיה איתה בתוכנית הבאה. אם היא תשיר עוד "בלדה קורעת לב" אני אשבור את הטלוויזיה. סליחה, את הלפטופ