פרק התוצאות
-2X19

omer719

New member
פרק התוצאות
-2X19

לא לשכוח לסמן ספוילר
לפחות עד שבת בערב

Moses The Fish

New member
אחחח, בריטני

התוצאות היו צפויות, ארין עף ראשון, סינג אוף של ביאטריס וסיסי. סיסי היתה נוראית בסינג אוף, היא ויתרה על המודולציה ושוב הוכיחה שהיא לא זמרת טובה לשון המעטה ושדמי מסכנה בדיוק כמוה. זה היה מאוד אכזרי לראות את סיסי בבוטום שוב, במיוחד אחרי שהיא נתנה את כל כולה בערב שלפני, וקלואי קרדשיאן (הסתומההההה - איך היא אומרת לביאטריס שממררת בבכי, "את בסדר?", וביאטריס עונה - "לאאא!"
) אפילו אמרה שדמי בכתה מלראות את סיסי שוב בבוטום
זה נהיה פארסה כל העסק.
לראות מישהי כמו ביאטריס בבוטום, הולכת הביתה ובוכה שוב מראה כמה התוכניות האלה אכזריות לילדים. זה פשוט קשה לצפייה

מבחינתי זה שפייג' שרדה עד שבוע זה השוקר הגדול. חשבתי שפייג' תסיים בבוטום עם ביאטריס ולא סיסי, אמריקה כנראה ממש ממש ממש שונאת אותה. היא תעוף בתוכנית הבאה, זה ברור. וגם פייג'. סורי דמי
שתי התוכניות האחרונות הוכיחו שבאמת דמי נדפקה עם שתי מתמודדות מעפנות שחבל על הזמן. הן פשוט זמרות גרועות! בבלדות, בקצבי, במיד טמפו, שום דבר לא עובד איתן

אין לי מושג מה יהיה הנושא של התוכנית הבאה, אבל דמי חייבת לנסות לפחות פעם אחת לתת לסיסי שיר ביג בנד סקסי או משהו שמתקרב, טיפה, לאודישן הראשון שלה, כי זה הסיכוי היחיד שלה לסחוב עוד שבוע.

מעבר לזה - בריטני
המתוקה מראה שהיא אנושית וכשביאטריס המהממת
אמרה שהיא אוהבת את האחיות שלה ומצטערת
בריטני אשכרה בכתה, רואים כמה שהיא אהבה את ביאטריס, חמודה
אם הייתי מתמודדת באקס פקטור הייתי רוצה שבריטני תהיה המנטורית שלי.

לגבי הדירוג-
1. קרלי - צפוי. רק בגלל הפימפ ספוט לדעתי בעיקר כי:
2. טייט. העובדה שהוא הופיע ראשון, לא נתן את ההופעה הכי טובה שלו ובכל זאת הגיע למקום שני ממש ממש ממש מדאיגה. זה כאילו כבר לא משנה מה הוא יעשה הוא ינצח, רק אם קרלי תופיע אחרונה כל שבוע היא תצליח לעקוף אותו.
3. וינו - הייתי בטוחה שהוא יהיה מקום שני.
4. אמבלם3 - הייתי בטוחה שהם יהיו יותר נמוכים מדאימונד ופיפת' הרמוני, במיוחד אחרי שההופעה האחרונה שלהם היתה הכי פחות "נוצצת" וטובה מכל מה שהם עשו עד עכשיו.
5. דאימונד - נמוך מדי! היא היתה הכי טובה ביום רביעי.
6. פייג' - גבוה מדי! כנראה זה מה שדמי צריכה לעשות עם המתמודדות שלה - לתת להן להיות גרועות, לשופטים לקטול אותן, להציף לי את הפיד בטוויטר בתחנונים למעריצים הפסיכים שלה, לתת למעריצים הפסיכים שלה לרחם עליה ועליהן ולהצביע בטירוף לגרועה מבין השתיים.
7. פיפת' הרמוני - בטייק אוף על מה שדילן כתבה, סיימון בטח רצה לגנוב לדמי את הסכינים ולחתוך את עצמו. אם הן בדרך החוצה זה גרוע מאוד בשביל סיימון כי נראה לי שהוא בנה עליהן.
8. סיסי - הגיע לה להגיע גבוה יותר, בטח שיותר גבוה מפייג'. אני ממש ממש סקרנית לראות מה יהיה איתה בתוכנית הבאה. אם היא תשיר עוד "בלדה קורעת לב" אני אשבור את הטלוויזיה. סליחה, את הלפטופ

andre93

New member

זה ממש גרוע לסיימון שפיפת' הרמוני מקום 7, בעיקר בגלל האודישן הראשון והבלתי נשכח שלהן. עכשיו נראה שהן לא כאלה כריזמתיות ולא עשוייות מחומר של מנצחים. או שיכול להיות שהבעיה היא אצל אמריקה שלא אוהבת להקות...

omer719

New member
מהמהמה

סיסי הייתה נוראית? לטעמי זה כנראה היה הביצוע הכי טוב שלה מאז התוכניות לייב. אולי אפילו בכלל
היא לא זייפה בכלל. וגם שרה קלי קלרקסון. היא בהחלט הצליחה יותר מביאטריס שיותר יבבה משרה.

lakilaki12

New member

לאאא ביאטריס

שמח שארין עף... אבל לביאטריס לא היה מגיע ללכת! סיסי
הייתה צריכה לעוף במקומה

omer719

New member

לא!
רק פייג'!
הכל בגלל ההדחה הכפולה, לביאטריס בהחלט הגיע להתקדם יותר מפייג'.

andre93

New member

הביצוע המשותף של הטופ 10 יחד עם המקהלה היה מרגש!
סוף סוף ארין הודח! סיסי היתה צריכה לעוף במקום ביאטריס! אבל למה ביאטריס ציפתה כשהיא שרה שיר שנקרא "דגל לבן"

אבל בסה"כ לא הודח מישהו ממש חשוב...
קרלי מקום ראשון שזה סימן טוב, אבל עדיין לא מובנים לי המיקומים של טייט ווינו...

revicu

New member
הסיבה להדחה הזאת ברורה

ביאטריס הודחה למרות שהיא הרבה יותר טובה מסיסי (וואוו כמה שהיא מזייפת, כל ביצוע שלה הוא בדיחה עצובה) בגלל אינטרסים של יתר השופטים לעשות איזון כלומר שלא יהיה מצב שלבריטני יהיו 3 אקטים ולדמי רק אחת שבטח גם תעוף שבוע הבא ואז לא יהיה בה יותר צורך.
אפילו לא היו להם טיעונים משכנעים שסיימון היה צריך להגיד לביאטריס את הטיעון המטופש ביותר - זה לא הזמן שלך.
ההדחה של ביאטריס היתה קורעת לב ומיותרת אבל כל הכבוד לה שלמרות הרגשות היא הצליחה לבצע את השיר המדהים של דיידו (שלמרות שקוראים לו דגל לבן המסר שלו הוא לא להכנע)

לגבי הדירוג: האמת שהכי מגיע לקרלי להיות במקום הראשון אבל זה היה בולט מדי שהם עשו הכל כדי שזה יקרה - ביחוד זה שטייט שר ראשון והיא אחרונה.
הכי כייף בדירוגים זה לראות את סיימון אוכל את הכובע על זה שאמבלמים לא מצליחים להכנס לשלישייה המובילה.

נקווה ששבוע הבא תהיה סוף סוף תוכנית טובה ושקלואי תפסיק לגעת בו במריו ולהבחיל אותו ואת הצופים.

omer719

New member
ספוילר|

אמרתי לידידה שלי כבר לפני יומיים, והיא בכלל לא קוראת דברים על התוכנית - ביאטריס עפה השבוע. פתחה יותר מידי את הפה שלה, והיא במילא לא הייתה בגבוהים. עדיין כאילו זה שפייג' עקפה אותה מופרך, אבל זה לא כזה בלתי אפשרי שהיא הודחה. אבל ברור שיש פה מעורבות של ההפקה.

dilan angel

New member
פרק הדחה הזוי

סוף סוף ארין עף!
הוא כזה סמאג (זחוח?)...אם היה צנוע וחמוד אולי היה נשאר עוד שבוע..

אני לא יודעת למה אבל התפוצצתי מצחוק מהתגובה של בריטני כשהודיעו לביאטריס שהיא בבוטום..
דמי רצחה לחבק את סיסי
ובריטני בשיא הקור משלבת ידיים אחרוה , נעמדת כמו חייל וביאטריס בוככככככככככככה עוד שניה נפטרת על הבמה- וכלום! בריטני לא נוגעת בה אפילו...
דמי אפילו לא הפסיקה להסתכל עליה כי כאב לה..

אחח בריטני בריטני..מלכת הקרח אבל עדיין

ההופעה של השר לוייד הזאת הייתה מגוכחת, פשוט זוועת עולם
קול סבבה יש לה,
אבל פרפורמרית?
מהז הז היה?!

חוצמזה-
סיסי, יא אללה 9 נשמות יש לבחורה הזאת
אני מתה מתה עליה

אבל אני מובכת כל פעם מחדש בשביל דמי, בשביל התוכנית ובמיוחד בשבילה על הזיופים הנוראיים! אפילו לאודישן הראשון של המפקים מאחורי הקלעים לא הייתי מעבירה אותה...

קרלי מקום ראשון! הצדק נעשה!
אמבלם 3- מאחלת לכם לאלהגיע לגמר

לא כיף לדעת שהגמר יהיה מורכב מוינו טייט וקרלי- בשביל מה עכשיו לסבול את הזיופים של פייג' וסיסי עוד שבוע שבועיים שהתוצאות די ידועות מראש?

is00

New member

לא הספיקו הסיפורים מאתמול, זה היה צריך להמשיך גם בתחילת התכנית...נו, באמת.

אז אני תוהה אם העובדה שהיה היום שיר קבוצתי אומר שזה משהו שמעכשיו עד הסוף הולך להיות כל שבוע, כמו שהיה בעונה הראשונה. בכל מקרה הביצוע היה די נוראי, כי השיר לגמרי לא הלם את הקול של רובם הגדול של המתחרים. החלק הטוב היחיד אולי היה החלק של המקהלה.

ניגש לתוצאות. ההדחה האוטומטית היתה של ארין ריי. לא באמת מפתיע.
ואחרי יתר התוצאות מתברר שסיסי פריי חזרה למקום הטבעי שלה – הבוטום2 ואליה, הפעם מצטרפת ביאטריס מילר והן יצטרכו לשיר ביניהן על המקום שלהן בשבוע הבא. והתגובה של פייג' תומאס כשהיא קלטה שהיא לא חזרה לשם גם כן...

אה ואם יותר לי לציין משהו... להשאיר את אמבלם3 לסוף היה סתם אכזרי בשביל סיסי וביאטריס. הרי היה ברור שהם לא בבוטום ושמי שאיתם שם כן... אוך, אני ממש שונא את הגרסא האמריקאית, בגלל הדברים האלה. הם לא מנסים לבנות שם מתח אמיתי, הם פשוט סתם נהנים להיות אכזריים.

ראשונה לעלות היא סיסי. אני אוהב את בחירות השירים שלה למעמד הזה! הם תמיד נועדו כדי להעביר גם איזה מסר או הצהרה, בנוסף. הביצוע עצמו היה קצת צרחני מדי, קצת מעורער ולעיתים גם לא הכי נעים לאוזן, בכנות.

סגרה את הדו-קרב היא ביאטריס. אני מאוד מקווה שהיא הצליחה להשתלט על עצמה ב- 3 הדקות האלה שהיו לה, לפני העלייה שלה לבמה... טוב, לפי הפנים שלה זה לא קרה. מעניין כמה זה ישפיע על הביצוע שלה. את סערת הרגשות לא היה אפשר להחמיץ בביצוע שלה, אבל לטעמי הוא היה הרבה יותר טוב מזה של סיסי. אני מקווה שיצילו אותה אחרי זה. מצד שני, אם יצילו אותה היא בטח תמצא את עצמה במעמד הזה, שוב, ואני לא בטוח איך היא תהיה מסוגלת להתמודד עם זה בפעם הבאה, בגלל שהיא כל כך צעירה.

דמי, כמובן, שולחת את ביאטריס הביתה ובריטני שולחת את סיסי. LA בוחר לשלוח את ביאטריס וסיימון גם מחליט לשלוח אותה הביתה, בסופו של דבר. אני תוהה כמה מזה קשור לחשיפה של כמה מ"הסודות" של האקס פקטור לציבור על ידי ביאטריס, בשבועות האחרונים.

ואחרי ששוב חשפו את הדירוג של המתמודדים... זה היה ברור לגמרי שטייט לא יצליח להיאחז במקום הראשון לעוד הרבה זמן. אני עדיין לא אוהב את הדבר הזה, אבל כנראה זה הולך ללוות אותנו גם בשבועות הבאים. אה ו... חבל לי שפיפת' הרמוני ממשיכות להידרדר בדירוג. אני תוהה האם הן הולכות לשרוד עוד שבוע, בהתחשב בהידרדרות הזאת שלהם. בעיקר אם שוב תהיה הדחה כפולה בשבוע הבא.

Moses The Fish

New member
הכוונה לכך שביאטריס

חשפה לעיתונאים שבוע שעבר שהשירים נבחרים ע"י המפיקים הרבה לפני שהמנטורים בכלל נכנסים לעבוד עם המתמודדים (בגלל זה כל תוכנית יש איזה אקט שמתלונן על זה ש"החליפו להם שיר ברגע האחרון", זה קורה בדרך כלל כשהמנטור מחליט שהשיר שנבחר לא בא לו טוב). לליריק החליפו את השיר כמה שעות לפני השידור, ג'נל שעבדה על שיר של אלאניס מוריסט סיפרה שהיא שמעה את הלהקה מנגנת את proud mary ואז היא אמרה, "אוי, מסכן מי שבחרו לו את השיר הזה" ואז הם אמרו לה - "אמממ- זה השיר שלך השבוע"

ifatkd

New member
אההה... אבל זה די ברור, לא?

במקרה של סיימון ואל.איי. אני מניחה שיש להם סיי, אבל נראה למישהו שבריטני ספירס או דמי לובאטו יכולות בכלל לבחור שיר מתאים למתמודדים, או להיות "מנטוריות"?
מה בדיוק הן עשו שהקנה להן את המעמד הזה?

shaharEB

New member

איך סיסי יותר טובה מביאטריס ?
באיזה עולם היא שרה יותר יפה ?!!

סיסי זייפה, וביאטריס רק התרגשה קצת.. זה בהחלט הזמן שלה, אז מה אם היא קצת בוכה.! סיסי בוכה כל הזמן

כשהראו את הסיכום של כל מה שביאטריס עשתה בתוכנית, הייתי בשוק שעדיין רוצים להעיף אותה.

וככה בריטני ירדה מ4 אמנים ל2

כאב לי על ארין, אבל ידעתי שהגיע זמנו

העובדה שביאטריס הלכה היא פשוט ההתחלה של העפת הפייבורטים שלי אחד אחד

בריטני הייתה ממש יפה היום
אבל ראו שלא אכפת לה שארין הלך,היא עמדה לידו כאילו הוא זר לה. לעומת זאת היא לפחות הראתה חיבה לביאטריס וקרלי

Moses The Fish

New member
די ברור למה ביאטריס

עפה - היא דישדשה בדירוג מהתוכנית הראשונה והיה ברור שהיא תמצא את עצמה שוב ושוב בבוטום גם אם השופטים יצילו אותה, והם צדקו כשהם "גאלו אותה מייסוריה" כי היא באמת צעירה מדי בשביל לעבור את זה כל שבוע מחדש, במיוחד כשברור להם לחלוטין שאין לה סיכוי לנצח. סיסי כבר בוגרת ויכולה לעמוד בזה. מעבר לזה, ביאטריס נתנה את הבסט שלה - השיא שלה היה בבית השופטים עם טיטניום (מדהים מדהים מדהים), ומאז הלייב שואוז היא לא הצליחה ליצור לעצמה בסיס מעריצים מספיק גדול שיביא לה ניצחון. היא באמת מוכשרת ומיוחדת, ואני גם - משום מה - מאמינה לבריטני שיש לה את ה"אופי הכי טוב".

וברור שבריטני לא התבאסה על ארין כמו שהיא התבאסה על ביאטריס - ביאטריס היתה הפייבוריטית שלה (היא גם הצילה אותה ראשונה בלייב שואו הראשונה, לפני קרלי).

אגב גם ביאטריס וגם ג'נל אמרו אחרי ההדחות שלהן שהן הכי היו רוצות שסיסי תישאר ותנצח - מה זה אומר על האופי ה"נוראי" של סיסי?... כששאלו את ג'נל למה היא ענתה "כי סיסי היא היחידה שבאמת התבאסה שהודחתי"

עכשיו ראיתי בטוויטר שסיימון כתב שיש רק עוד "ארבע תוכניות" (אני חושבת שהוא מתכוון לתוכניות של הופעות, כן?)
זה אומר שבשבועיים הקרובים יהיו שוב הדחות כפולות, לא?

למעלה