צדק איסלאמי: חייל נסקל למוות כי ניהל רומן

צדק איסלאמי: חייל נסקל למוות כי ניהל רומן

בית דין בפקיסטן, באזור שנשלט על ידי רוב שיעי, גזר עונש מוות על חייל סוני בן 27 שתכנן לברוח עם אהובתו בת ה-19. "לקחנו את הנערה תחת חסותנו ולקחנו את הבחור לבית הקברות, שם נסקל למוות בפומבי ונקבר", אמר ראש בית הדין.

גורם ממשלתי מסר כי נגזר גם על הנערה עונש מוות בכיתת ירי, ולפי שעה לא ברור אם הוא יוצא לפועל.

GuyN2

New member
אירופה התקדמה מאז המלחמה

לאן הערבים התקדמו? נראה שהם רק הולכים אחורה

Proud Muslim

New member
حضارة وتقدم

حضارة التي تبيح الشذوذ واللواط وزواج الاثنين وضياع الانساب واغلب من يحكم الغرب اولاد زنن ولقطاء

حضارة

- حضارة التخلص من الاسلام وتصنيف البشر بحسب الدين والقومية والعرق.
- حضارة التعميم عالشعوب الاسلامية عشعوب ارهابية بأكملها.
- حضارة تعرف الولايات المتحدة الامريكية بالمتقدمة والديموقراطية رغم استخدامها لقنابل نووية بحجة "لم تكن هناك طريقة لانهاء الحرب".
- حضارة تدعو الى محي الاخر والادعاء الى "ظلم المرأة" بالرغم انة في كتبهم انظلمت المرأة بألف مرة.
- حضارة ترى تحرر المصريين والجرائريين والتونسيين من استعمار الفرنسيين والانجليز- حرية, بينما يروا مكافحة الفلسطيين ضد استمرار بناء المستعمرات على اراضيهم المنهوبة- اجرام.
-حضارة تتدخل فيما لا يعنيها: يمنع تطبيق اي حكم اسلامي في وطن اسلامي ليحكم باسم الاسلام. يمنع تسلح البلدان الاسلامية وعدم توحدما بينما تتوجد اوروبا, الولايات الامريكية موحدة. المحرم عليهم التوحد هو العرب والمسلمون ليبقى تفسمهم واضح بحسب مقهوم سايكسبيكو للابد يجعلهم شظايا متناثرة يسهل قضمها وابتلاعها.
- حضارة تعتبر رسوم ضد رسول الاسلام والسخرية منة- حرية. ورسوم توضح مأساة الاسرى - اجرام.

قال حضارة قال.

حضارة وتقدم.

הבנתי דרך גוגל תרגום

מה שרשמת זה סתם שטויות .
את מתביישת שישראלים יראו מה כתבת.
את גם מפחדת לתקשר איתי
עובדה בקשת חברות,אשרתי ואחר כל הסרת.

Proud Muslim

New member
مطرح ما بتحط راسك- مد رجليك .هاد الموجود.

למה הסרתי חברות?
כי שלחו לי מה שרשמת. אתה צבוע. סע לשלום.

למה בקשת חברות בכלל?

את עובדת עלי.
את מפחדת לרשום חופשי את מה שאת באמת חושבת..

לא שלחו לך כלום... את יכולה לקרוא לבד..לא צריך לשלוח.את מבינה עברית טוב מאד
את יודעת יפה מהן דעותי עוד לפני שבקשת חברות אז למה בקשת ?
את צבועה.

.

זה את אמרת לא אני

אני מצטט אותך :

"זה פורום ערבים ובחרתי להגיב בערבית."
מה זה אם לא גזענות?
האמת
את בסדר גמור
יש מצב שאת לא חופשיה לרשום מה שבא לך.
יש מצב ששלחו לך במסר לא לתקשר איתי.. זה מה שלחו לך.

=/

שקרן. ואני מצטטת אותך:

את בעצמך גזענית.

מוטי חוף מציצים

<< ההודעה הנוכחית

01/03/13 13:52

זה לא היא אמרה. זה מה שקראת לה סמוך לרגע בו הצטרפת לפורום. אתה האחרון שתדבר על צביעות. אחרי שגילית שיש לה שורש יהודי במשפחה היא הפכה להיות "בסדר גמור ונשמה". כאמור על דבריי אלה בעבר לא הגבת כי הם "שטויות". בפעם הבאה אם הם שטויות תדאג להודות בשטויות של עצמך:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=817&MessageId=167833068

18

דברתי על "צבועה" כאן מקודם

וכל מה שרשום בפוסט זה אמת אמיתי. תודה שאת מעלה את זה על סדר היום. שוקראן
בכל מקרה מה רשמתי או לא ,לא חשוב היא הוכיחה כאן צביעות וגזענות.

סוכריה גם את ביקשת ממני חברות !!!!!!
את תמיד נוהגת לבקש חברות מאילו שאת מכאסחת אותם ? מה זה הקטע הזה שלכם? ואחר כך לבטל.

האמת את לא רצינית את דחקה

לוק לוק לוק...

א. ״את בעצמך גזענית״- עוד לא הציגה את עצמה והשיח לא התגלגל מספיק - קבעת שהיא גזענית.
ב. בשורה הראשונה - הכותרת- כתבת ״את״- את פתיחת ההודעה כתבת ״אתם״... גזענות+ הכללה. (אתה מציין עכשיו שמה שכתבת בזמנו אמת למה אתה מופתע כשמציירים אותך כגזען?? ולמה בכלל ההפתעה הזו ״שלא עשית כלום״ בכדי להיחסם?).
ג. ״הוכיחה כאן״ מתי ואיפה? בגלל שהקלידה בערבית?. לא ידעת לאיזה פורום אתה נכנס? הפורום מיועד לקהילת הערבים בישראל. אז מה???שפת האם היא בערבית. לפי ההגיון שלך אני איכנס לפורום בסינית , ואטען לגזענות. כי סינים לא דואגים להקליד לפחות באנגלית. אולי בסינית הם מדברים עליי. בפורום יהודים עם טענות כאלה לא היו מסתפקים בכמה ימי חסימה. תשאל את אדון טריילר כשביקר בפורום יהודים דתיים שם הוא קיבל בעיטה לעולם ולעד.
ד. העיקר כשהיא דיברה על אשכנזים, ושואה, ועונש לפושעי מלחמה ואמרת ״ואוו״ - היא הפסיקה להיות גזענות.

אתה לא רק גזען וצבוע. אתה גם חנפן. ״את בסדר גמור״ . עלק.

ביקשתי כדי לתת לך חסימה בפרצוף.

ככה היה בא לי.

"מי אתה שתגיד לי מה לעשות?"

למעלה