אני אשמח לנהל
כבר תקופה ארוכה שהפורום קצת מת, ואני אשמח לשנות את זה.
אני אגב לא חושב שהסוגיה המרכזית היא מי ינהל, אלא מה הביא את הפורום למצבו הנוכחי.
תקופה ארוכה שהפורום קצת מת, זה דבר שנמשך חודשים. הפורום הזה גוסס כי כמו כול פורום הוא מתבסס על דיונים - אם אין דיונים, אין פורום. וכרגע, כול ניסיון לדיון עמוק פה נידון לכישלון, הן בגלל תרבות הדיון הירודה שהתפתחה פה והן בגלל מיעוט המשתתפים.
שני אלו נובעים חלקית מהניהול, אבל הם לא תלויים רק בו.
וזה לא שאין על מה לדבר, רק בחודש האחרון:
יצא pietrolino של ג'ודורוסקי, יצא תרגום לספר של מיכאל רבגליאנטי, גם יצא תרגום לספר של אוסמו טזוקה.
לא חסר על מה לדבר, אבל נקודת המוצא של יותר מדיי אנשים פה היא שקומיקס הוא סיבה טובה לריב אחד עם השני, וזה מעודד את הקוראים (והקוראות) הפסיביים לברוח לעזאזל.
קשה מאוד לפתח קהילה של אנשים בוגרים שידונו על קומיקס, כשיותר מדיי אנשים בתוך הפורום מחזקים ומשמרים את התדמית של התחביב הזה כעיסוק לילדים וילדים עם קשיים בהתבגרות. במצב כזה, הקורא הפסיבי המצוי עושה 180 מעלות, והולך למקומות אחרים. בתור קורא ותיק פה יותר מפעם אחת תהיתי אם יש טעם להשקיע בתגובות ארוכות ומושקעות פה, כשמראש אני יודע שהצד השני לא יטרח לקרוא אותן. זאת בעיה של תרבות דיון, וצריך לטפל בה.
אבל התדמית הזאת לא נובעת רק מתרבות הדיון... אם פורום קולנוע היה מתעסק 80% מהזמן ברמבו (2-4), הוא לא היה כזה פופולרי. רוב חובבי וחובבות הקולנוע לא היו מעוניינים להשתתף בפורום. בכול זאת, רמבו זאת פנטזיה גברית לנוער, מאוד ילדותי וטיפשי, נטול ערך תרבותי ואמנותי רב מדיי. חובבי הקולנוע היו מסתכלים מהצד, ותוהים יחד עם שאר האוכלוסייה האם קולנוע זה באמת דבר כזה עלוב ורדוד.
כמו שכתבתי השאלה היא לא מי ינהל את הפורום, אלא אם הוא ימשיך במסלול שהוא היה בו בשנה האחרונה. אני מקווה שאני אוכל לשנות אותו.
כבר שלחתי מסר להנהלת הפורומים בתקווה להתניע את התהליך, אתם מוזמנים לשלוח להם המלצה עלי בתקווה שזה יזרז עניינים.
תזכרו שמי שיתמוך בי כמנהל עכשיו לא יכנס לרשימה השחורה שלי, וכשיגיע הזמן לטהר את הפורום זה יוכל להציל אתכם.