שאלות, חדשות, בקשות

• פותח הנושא elall
  • פורסם בתאריך

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שבוע טוב לכולם

faery18

New member
אני די בטוחה שהם סתם מנסים למתוח, יש לפחות שלושה מקורות

שכתוב בהם בפירוש שהיא נרכשה לישראל

http://www.todotvnews.com/news/Amar-a-muerte-estrena-en-Honduras-y-Repblica-Dominicana.html
&nbsp
http://www.e-consulta.com/nota/2018...sa-llega-varios-paises-como-espana-y-colombia
&nbsp
http://www.newslinereport.com/tv/nota/amar-a-muerte-llega-a-honduras-y-republica-dominicana
&nbsp
ובתכלס מה הם כבר יכולים להביא זה לא שיש להם יותר מידי אפשרויות משם

Renat Zeitune

New member
איילין מוראאס הסירה את הפוסט שלה נגד חואן דארטס

כוכבת מעבר לזמן וכוכבת שדרות ברזיל יצאו נגד חואן דרטס שברח לברזיל והעלו פוסט נגדו בחשבון האינסטגרם שלהן. איילין מוראייס לאחרונה הסירה פוסט זה שהכיל תמונה שלו עם טקסט שאומר "אתה מתעסק עם אחת, אתה מתעסק עם כולן".

מישהו רואה רק את?

עוד חודש נגמר וההימור שלי היה Amar a Muerte אבל הם היו רומזים לי כמו עם אדמה פראית שהיא כבר נרכשה אז אולי היא תחליף משהו אחר ואת רק את טלנובלה לא מקסיקנית? אולי טלמונדו כי אמרו למישהי שFalsa Identidad נמצא בבדיקה אז אולי היא נרכשה? חוץ מזה הטלנובלה של אנג'ליק לא הסתיימה לא במקסיקו ולא בארה"ב(אגב היא לא יורדת לפני הסוף בארה"ב בגלל רייטינג נמוך או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת?)

elall

Member
מנהל
Argentina, tierra de amor y venganza- תקופתית חדשה

פול-קא מצלמת טלנובלה/סדרה תקופתית חדשה שעלילתה מתרחשת בתחילת שנות ה20 בארגנטינה. בתפקידים ראשיים צ'ינה סוארז, בנחמין ויקוניה וגונסלו הרדיה. מפיק אדריאן סואר.

INBALUSHY

New member
אני מקווה שלא תירכש בגלל ויקוניה האנטי ישראלי

שונאת את השחקן הזה

elall

Member
מנהל
אנטי ישראלי זה במילים עדינות

רוג'ר ווטרס צ'יליאני.

elall

Member
מנהל
זה לא מה הוא אמר, זה מה הוא עושה

כמו שציינתי, הוא כמו רוג'ר ווטרס. זה לא כמו שאר הסלבס שמידי פעם בזמן איזה מבצע בעזה או שומעים איזה ידיעה פה ושם ומצייצים איזה חצי הערה, הוא ממש עושה תעמולה נגדינו, כמובן מבחינתו הערבים מסכנים, עם מדוכא, והוא כל הזמן מדבר ופועל למען "שחרור פלשתין". הוא היה פה, יותר נכון ברשות הפלשתינית, ולא בערים יהודיות, כי הוא פשוט בז לנו, אנחנו מבחינתו מפלצות, והשיא הוא שהוא בא לפה לצלם סרט תיעודי, כמובן על "סבלם של הפלשתינים", ומן הסתם הולך להפיץ אותו. זה בכללי מה שאני זוכרת, ממש לא בא לי ללכת ולחפש מידע על כך, כי אני יודעת שזה יעצבן אותי ממש. אז אם בא לך לברר יותר מה הקטע שלו, חפשי בגוגל בנחמין ויקוניה וישראל או פלשתין , אני בטוחה שתמצאי לא מעט על הפעילות שלו בעניין.

elall

Member
מנהל
טוב, בכל זאת עשיתי חיפוש קצר בגוגל

את הסרט הוא צילם בשיתוף עם רוג'ר ווטרס

faery18

New member
מזעזע! זו ממש הסתה! איך הם נכנסו לפה בכלל??

צריך להכריז עליהם אישיות לא רצויה

עם כל ההערצה שלי לתקופתיות אם זה ברמה כזאת בהחלט מוריד את החשק לצפות:(

faery18

New member
נראה שווה

הפעם עקפו את מקסיקו בסיבוב

מקווה שזו טלנובלה ושזה יגיע

נילו משדרות ברזיל נגד נשיא ברזיל, ביבי וישראל

השחקן הברזילאי אמר שלא מכבד שחקנים פשיסטיים כמו רג'ינה דוארטה שבאה לביקור פה והתבטא חריפות נגד נשיא ברזיל, ביבי וישראל עם האשמות חמורות.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שהוא מגעיל כמו הדמות שלו בסדרה

מסתבר שגם חלק מהשחקנים הברזילאים הם אנטישמים.

faery18

New member
למחוק**

בטעות שורשרה לפה התגובה שלי על השוד הגדול

**נערך**

למעלה