שחייה: אליפות העולם - יום 1

yossi29129

New member
אמור להיות יום איכותי היום בבריכה למה אתם לא

מעדכנים?טומרקין,עברי ושפירא בר אור מתחרים המום..יש סיכוי לחצי גמר היום לדעתי

Skicker

New member
עמית עברי 1:08.52 ב100 חזה שיא ישראלי חדש

אבל לא מספיק לחצי גמר

alonshin

New member
שפירא במשחה חלש ביותר ב-200 חופשי

תוצאה של 1:49.78, בדיוק 2 שניות שלמות איטי יותר משיאו מציבה אותו במקום ה-33, קצת מתחת לשחיינים ממצרים ומטוניס.

נראה שהוא פשוט לא שחיין כל כך טוב, כבר כמה שנים שלא עשה תוצאות מרשימות.

בדיעבד לא ברור על מה היה כל הרעש שעשה, עם כל עורכי הדין ויחסי הציבור והמניפולציות בתקשורת. או שיו"ר האיגוד (בר צבי או בן צבי, משהו כזה? לא זוכר) אשם גם בתוצאות האלו שלו?

theUnheard

New member
מעניין מה יהיה התירוץ הפעם...

ותוצאה טובה מאוד לעברי, חבל שלא הספיק לחצי הגמר.

theUnheard

New member
שאלה לגבי אתר איגוד השחייה, אם מישהו יודע-

בעבר בכל אליפות אירופה/עולם היו כתבות מפורטות בכל יום של המשחים, ובמיוחד סקירה מקיפה של הישראלים. הפעם הייתה סקירה מאוד יבשה לפני האליפות (רק הימים בהם הישראלים משתתפים עם תוצאת הכניסה) וגם אחרי המשחים- רק הודעה קצרה ב"מבזקים". למישהו יש מושג למה? ממש אהבתי להתעדכן מהכתבות שלהם

Skicker

New member
אגב יש איפשהו סיכומים יומיים?

לא רק של הישראלים? לא יצא לי לראות אתמול ונראה שדווקא פספסתי יום מעניין..

Skicker

New member
גל נבו 200 מ' פרפר

1:59.37
מקום 25 בכללי
ועד כאן ישראלים להיום

Skicker

New member
היום הרביעי

מה צפוי לנו?
בגזרת הישראלים:

ב50 מ' גב נשים
עמית עברי מקצה 3 מתוך 6
ב200 מ' מעורב גברים
גל נבו מקצה 3 מתוך 5
יעקב תומרקין מקצה 4 מתוך 5

גמרים היום:
200 מ' פרפר גברים - המשחה שלדעתי נשאר בו ה"בור" הכי גדול מהפרישה של פלפס ונראה לי שגם יהיה צמוד.

200 מ' חופשי נשים - פלגריני נגד פרנקלין האלופה משנחאי ושיאנית העולם נגד האמריקאית שרוצה לסיים עם 8 מדליות זהב

50 מ' חזה גברים - אין לי מה להגיד על זה יותר מדי אבל משחים של 50 מ' תמיד תמיד מעניינים

ולקינוח 800 מ' חופשי גברים - מהמשחים הארוכים מדי בשבילי אבל נראה לי שאפשר להגיד שזה די תפור על זכיה של סון ואת זה עוד נראה.

חוץ מזה אני מקווה שאני לא כותב ומעדכן פה בשביל עצמי בתקווה שזה יעיר קצת את הפורום להמשך התחרות..

למעלה