שירשור הפרק - Live show 2X25

omer719

New member
שירשור הפרק - Live show 2X25

לא לשכוח לסמן ספוילר לפחות עד יום שישי בערב

omer719

New member
למה?!
(לבחירות שירים)

למה קרלי שרה ג'סטין ביבר
?
עוד לא ראיתי כלום, רק נכנסתי ליוטיוב לראות מה השיר השני שכל אחד שר, נראה מגניב שמדובר בגרסא אקוסטית שכזו, אבל למה דווקא ג'סטין קרלי? ועוד שיר כל כך... אני מקווה שהיא לקחה אותו לכיוון שונה לחלוטין ואני דווקא כן אוהב את זה בסוף.

חוץ מזה נראות בחירות מעניינות. סיסי הלכה על פופ עד הסוף הפרק, פיפט עם אדל, אי אפשר לטעות, טייט עם שיר שאני מאוד אוהב, קנה לעצמו את ההזדמנות לעניין אותי חצי דקה.

ודיימונד עם בחירת הקהל לשיר דיימונדס של ריהאנה, שאני כבר אמרתי מהלייב הראשון שהיא צריכה לשיר אותו, נראה מה ייצא מזה

Moses The Fish

New member
לטס סי

תוכנית הרבה יותר חזקה משבוע שעבר, אבל עדיין אף אחד לא עשה לי משהו.

טייט - השיר של גארת' ברוקס -לא אהבתי. דמי הרגה אותי, היא נשמעה כמו קארה דיאוגוורדי
"כמעט נרדמתי... אבל היית מדהים!"

השיר של בון ג'ובי - הכי לא מתאים לו, וכאן דמי דווקא צדקה: זה גם היה משעמם והוא גם ויתר על ההיי-נוטס בפזמון, שהם ליבת השיר. בקיצור
כרגיל.

סיסי - קייטי פרי - זה היה נוצץ מדי על הבמה. היא נשמעה בסדר גמור, אבל היא זזה קצת מוזר וקפוא. בגדול זה לא היה מביך כמו שאר הביג-פרודקשנס, אבל זה לא היה מדהים. גאגא - זה היה טוב קולית, נראה לי הכי טוב שלה בתחרות, אבל הסכמתי עם סיימון שזה היה פחות אנפלאגד ויותר קברט. אבל מתאים לה קברט, אז אני לא מבינה למה זה רע.

דאימונד - דאימונדס - לא הבנתי מה השופטים רצו, זה היה בסדר גמור. השיר שבריטני בחרה לה, לעומת זאת, שיעמם אותי לאללה. יש בה משהו לא מרגש, צפוי ואפילו קצת מעצבן. לא יודעת, מיציתי אותה
ונראה לי גם השופטים, כי הם לא ידעו מה להגיד לה יותר. בוטום.

קרלי - השיר של ג'סטין ביבר היה ממש נחמד, למרות שזה היה קצת מונוטוני. את השיר של ביונסה, לדעתי, היא חירבה. סורי איים נוט סורי

אמבלם3 - האנפלאגד הוכיח סופית שדרו. לא. יכול. לשיר. זה לא היה מדהים, אבל כשדמי הפריעה לסיימון להציג אותם, למרות שזה היה ילדותי קצת, זה היה ממש ממש מצחיק
הפפסי צ'לנג' היה מה זה מאוס, אני לגמרי עם דמי. הם איבדו את זה.
ואהבתי שהיא הגדירה אותם כ"גרסה מעפנה של האחים ג'ונס"

פיפת' הרמוני - אז ככה. באנפלאגד לדעתי הן היו ממש משעממות. הרצתי אותן. השיר של דמי לובאטו - זה מה זה לא התאים להן, דיינה זייפה (למרות שזה חלק קשה בשיר, אבל הפריע לי שלא העירו לה על זה), ושוב הן עמדו במקום בשיר קצבי. לא יודעת, שתי ההופעות שלהן השבוע היו דאון-גרייד משלושת השבועות האחרונים. נראה לי שהן יהיו בבוטום, וחבל

דמי היתה ממש ממש מצחיקה הפרק. היה לה מצב רוח ממש מוזר
אפילו סיימון שאל אותה, "מה נסגר איתך הערב?". היא צייצה שיש לה ברונכיט
אז אולי האנטיביוטיקה הוציאה ממנה קצת חוצפה שהתגעגעתי אליה מהאודישנים. וולקאם בק דמי!
תמשיכי לתת ביקורות הזויות, תלושות ולא קשורות לחיים - אבל בלי לדפוק חשבון!

הבוטום 3 השבוע - סיסי תעוף, דאימונד מול פיפת' הרמוני בסינג אוף. גם אם דאימונד תעוף וסיסי תהיה מול פיפת' הרמוני היא תעוף.
אם דאימונד מול פיפת' הרמוני בסינג אוף - בריטני, דמי ואל.איי יצילו את דאימונד.

omer719

New member
דמי הייתה הורסת!

כשהיא נדחפה להצגה של אמבלם3 ואמרה - ישירו שיר צפוי כרגיל, ואז סיימון לוקח לה חזרה את המיקרופון, זה נראה אולי מתוכנן, אבל רק מלהסתכל על הפרצוף של סיימון אפשר להבין שהוא כולו 'את אמיתית?!'
אין עליהם ביחד!

יכולים לצאת במופע סטנדאפ

גם אם הריבים שלהם מבויימים ומתוכננים מראש, זה נראה כל כך אמיתי...

Shiri from the block

Active member
ראיתי רק את ההופעות של סיסי
וגם הופעה אחת של קרלי רוז עם אז לונג אז יו לאב מי של ג'סטין, וככה:

סיסי בשתי ההופעות שרה נהדר לדעתי! אוף אני באמת לא מבינה למה יורדים עליה, היא שרה מהמם!!! בשתי ההופעות! את שניהם אהבתי באותה מידה... היא ממש טובה. ובטח שיותר מפיפת' הרמוני אז קדימה להוציא אותם!

ההופעה של קרלי לשיר של ג'סטין הייתה פשוט מעולה.
כמה שאני שונאת להודות בזה אבל יש לה קול מדהים ודי בטוחה שהיא תזכה בתחרות (גם זה שפירסמו את התוצאות עד עכשיו די גרם לזה להיות מספיק ברור).

andre93

New member
סיכום ההופעות

זה היה ערב ממש חלש! לא היה לי כוח לשמוע את טייט... תעשו לי טובה, שילך לשיר בברים, הוא לא יהיה כוכב עולמי, מקסימום זמר מצליח בארה"ב בלבד( מן הסתם כי הוא זמר קאנטרי).
סיסי היתה בלתי נסבלת בשני הביצועים שלה

עכשיו לשאר המתמודדים שעוד איכשהו אכפת לי מהם:
אמבלם 3- מה קרה להם? איזה ביצועים מביכים! לגמרי מוריד את ההערכה שלי כלפיהם! הביצוע הקולי היה מביך, בעיקר בשיר הראשון. חבל, כי בשירים המקוריים שלהם הם מצויינים...
זה לא מתאים להם והם חוזרים על אותו סגנון של שירת המנונים. קצת מציק לי כל ההתנפלות הזו של סיימון על דמי. זכותה להגיד את דעתה ואני מסכים איתה בעניין של אמבלם 3.

דיאמונד וויט- את השיר הראשון היא כבר שרה באודישנים
הביצוע השני היה בסדר אבל אני כבר לא מתלהב ממנה. היא מתחילה קצת לעצבן, משהו בה לא אמין וקשה לי להתחבר אליה כשהיא שרה שירים כמו בפרק הזה.

פיפת' הרמוני- הן וקרלי היחידות שבקושי אכזבו אותי העונה. אבל הביצוע הראשון שלהן לשיר של אדל( ברצינות חלאס כבר
) היה די משעמם.
הביצוע השני היה הרבה יותר טוב. זה היה זורם וזה נשמע מצויין. דיאנה לא זייפה כאן... אחד הביצועים הטובים שלהן!

קרלי רוס- הביצוע הראשון שלה היה מהמם! היא הפכה את השיר של ג'סטין ביבר לבלדה כמו שהיא יודעת הכי טוב. הביצוע השני היה פחות טוב אבל בסה"כ היא שרה מצויין. באמת שניסיתי לחפש משהו להעיר עליו אבל לא מצאתי...
בהתחלה חשבתי אולי יש לה משהו מעצבן בקול במיוחד כשהיא עולה לגבוהים, אבל אחרי עוד שמיעה שיניתי את דעתי.

אכזבת הערב- אמבלם 3!! אני חושב שזה עלול להוריד אותם בדירוג.

Bar Ben David

New member
סוף סוף

בחירות השירים הרבה יותר טובות מכל העונה.
הלבוש הוא הכי מותאם למתמודדים ולא נראה כמו חיקויי אמנים אחרים או סתם תלפושת (פייג' = חיקויי של ריאנה )

ועכשיו לביקורות:
Fifth Harmony
Set Fire To The Rain קאבר הורס אני מתה על השיר הזה!!!!
אני הייתי קונה אלבום שלהן אם הן יעסו אלבום בסגנון הזה
Give Your Heart A Break קאבר מצוין הייתי מקליטה אותו ומוציאה כסינגל
הלבוש שלהן היה מהמם!!!
הקוקו של האמצעית (אני עדיין לא זוכרת את השמות שלהן) מדהים

Diamond White
It's A Mans World למה???? דיימונד כבר ביצעה את השיר הזה למה עוד פעם?
נמאס מהבלדות האלה אם היא תהיה בחצי גמר מה שלא נראה לי
עדיף לה לשיר משהו צעיר יותר היא בת 13 הלו בריטני 13 לא 113
Diamonds נו באמת בגלל שקוראים לה דיימונד אמריקה בחרה את השיר הזה?

Emblem 3
אני פשוט חולה עליהם כל ביצוע שלהם יכל לצאת כסינגל
הייתי הולכת להופעה שלהם
Forever Young שיר מעולה מקפיץ
Just The Way You Are בלדה מרגשת ונוגעת ממ הרגשתי ששרים לי

Tate Steven's
לא הייתי קונה דיסק בסגנון הזה
Living On A Prayer שירי תפילה זה דבר נחמד אבל... משעמם
If Tomorrow Never Comes דווקא אהבתי את הביצוע
עדיין משעמם אבל יש שיפור.

CeCe Frey
לא אהבתי אותה לאורך כל התוכנית
Part Of Me גרם לי להתגעגע למקור למרות שאני לא אוהבת את השיר בכלל
Edge Of Glory משעמם!!!! אין לי מה להוסיף

Carly Rose Sonenclar
אני לא מבינה את ההתלהבות ממנה סורי
As Long As You Love Me נחמד אבן ביצוע קעת זקן.
If I Were A Boy בחירה גאונית ביצוע טוב

הבייתה!
אם זוהי הדרה כפולה אז סיסי וודיימונד
אם לא אז סיסי הבייתה!!!

Bar Ben David

New member
בגרסא של טייט כן

השיר עצמו במקור לא תפילה אבל טייט נתן לי הרגשה של תפילה בכנסייה

dilan angel

New member
סוף סוף תוכנית טובה

נתחיל עם סיסי האהבה שלי (ושל שירי פרום ד'ה בלוק
):
וואו כמה שהיית טובה הפעם!
חבל לי שכל הביטחון הזה על הבמה והחוסר זיופים לא היו מתחילת התוכנית ככה אנשים לא היו מזלזלים בך
פשוט התאהבתי בה לאט לאט ואם היא תלך איים גוננה דאיי

קרלי
מישהו כבר יכול לתת לה את ה5 מליון ולעזוב אותנו בשקט?
הכי מגיע לה מכולם
אם טייט יקח לה איים גוננה דאיי 2

פיפת' הרמוני
השיר של דמי- היה די חלש, לא כ"כ אהבתי- אפשר לשעות אותו הרבה יותר יפה ואנרגטי.. זה כאילו היה בהילוך איטי כזה
האנפלאג- מהמם!

טייט

דיימונד

קול מדהים, חסרה לה כריזמה שתמשוך אותי אליה... היא דורשת להעביר ערוץ, סורי..
למה לתת לה לשיר את שיר האודישנים?
חסרים שירים בעולם הזה?
דיימונד- לא ככ מתאים לה לשיר את השיר הזה, הוא די ייחודי לקול של ריאהנה. אבל סהכ היה טוב, למרות שהעיבוד היה די גרוע.

אמבלם 3
אוקיי הם טובים. נקודה.
היה צפוי
והיחידה שצועקת שהמלך הוא עירום היא דמי
דיי בחייאת הם לא ייחודיים

--------------------------------------

בריטני נראתה ממש יפה היום, אהבתי תתוספות

דמי הייתה אנרגטית מתמיד, מתה על הביקורות שלה
אבל עם כלללללללל האהבה שלי אליה, ההשוואה שלה לג'ונאס בורדרס הייתה לא קשורה...אין ספק שהיא צעירה מדי... אבל אני מתה עליה
אלאיי- תחליף משפטים כבר
סיימון- תסגור את החולצה כבר

מי הייתי רוצה שיודח: אמבלם ודיימונד
מי תאכלס יודח: סיסי
ודיימונד

אבל עדיין יש תקווה!
כמו שוינו היה לא צפוי

אולי עוד יהיה את גמר חלומותיי:
סיסי, קרלי ופיפת הרמוני

omer719

New member
על ההשוואה של דמי,

זה היה נשמע לא קשור, אבל אני מעולם לא שמעתי שיר שלהם אז אני לא באמת סגור על זה

lakilaki12

New member

היה ערב די טוב.
סיסי הייתה מעולה, ואני מתחיל לאהוב אותה
אבל זה די ברור שהיא תעוף השבוע.
קרלי הייתה מדהימה כרגיל.
אמבלם 3 היו גרועים מהרגיל
לדעתי דיאמונד בחרה שיר גרוע, והקהל בחר לה שיר עוד יותר גרוע :\
וטייט

השועל בדיוק סיים לראות את שני הפרקים

טוב, נתחיל מהערה שיושבת לשועל בפה כבר מתחילת הלייב שואוז: די כבר לצעוק פוסטמות בזמן הביצועים החיים של המתמודדים!

ועכשיו, לאחר שהשועל הוריד את זה מהלב והוציא את זה מהסיסטם שלו, אפשר להמשיך הלאה ולעבור לביקורות...

אז בגדול, הביצועים השבוע היו הרבה יותר טובים וברמה מהשבוע שעבר, שהיה אולי הגרוע ביותר שהיה העונה. למרות שגם השבוע היו כמה ביצועים שהשועל יכל לוותר עליהם....

ונעבור לביצועים עצמם:

ראשית, עצם זה שסיסי הופיעה ראשונה, מראה שההפקה סימנה אותה להדחה. אבל סיסי נתנה את הביצוע הכי טוב שלה העונה עם השיר Edge Of Glory של ליידי גאגא. למרות שסיימון השחצן שמפחד על ההרמוניה החמישית שלו, טען שזה לא היה ביצוע של 5 מיליון $, ומעניין שהוא לא אמר את זה לקבוצות שלו שהביצועי אנפלאגד שלהם היו הרבה פחות טובים משלה...

הבאים בתור היו אמבלם3 עם ביצוע לשיר Just The Way You Are של ברונו מארס, שלדעתו של השועל ממש לא שווה 5 מיליון $, ואפילו לא 5 מיליון שקל. אבל זה לא הפריע לסיימון המנטור שלהם להלל ולשבח אותם, כאילו הם זכו כרגע בגמר... השועל אהב איך דמי נדחפה לו למיקרופון כשרצה להציגם, ואמרה שזה כל כך צפוי. ואח"כ גם קטלה אותם שהם גירסה גרועה של האחים ג'ונאס.

הבאה בתור עלתה קרלי עם השיר As Long As You Love Me של ג'סטין ביבר, ולגמרי הצליחה להפוך אותו לשלה, עם ביצוע ווקאלי מצויין. וזכתה ובצדק לדעתו של השועל למחמאות ותשבוחות מכל השופטים.

אחריה עלו הרמוניה חמישית עם ביצוע די צולע לדעתו של השועל לשיר Set Fire To The Rain של אדל, והפעם גם התגובות של השופטים, למעט סיימון הלא אובייקטיבי, היו בהתאם. בעיקר ההערה של LA שלא נשמעה כאן שום הרמוניה, ושהן היו צריכות לקרוא לעצמן בשם אחר. לפחות היה לבנות תירוץ שאלי היתה בהלווייה של סבה שהלך לעולמו והגיעה להתאמן איתן רק בימים האחרונים... אך כמובן שהשועל לא קונה את התירוץ הזה בשלב הזה שבו נמצאת כבר התחרות...

דיימונד היתה הבאה בתור לעלות, ומוזר היה לשועל לשמוע ממנה שוב ביצוע לשיר It's A Mans World של ג'יימס בראון שהיא כבר ביצעה באודישן שלה. אלא שהפעם העיבוד לשיר היה מזעזע והביצוע היה כל כך מעפן לעומת הביצוע המדהים שלה באודישן שגרם לשועל להתאהב בקולה, גם הלבוש שהיא לבשה נראה מזעזע לילדה בת 13. חבל דיימונד, חבל. יש כל כך הרבה שירים וכל כך הרבה בגדים אחרים שאפשר ללבוש... לדעתו של השועל בריטני עשתה הפעם עם דיימונד עבודה גרועה ומרושלת, וזה נראה בעיני השועל כאילו היא מוותרת על דיימונד ורצה רק עם קרלי לגמר.

אחרון לעלות בשלב האנפלאגד היה טייט סטיבנס, עם גירסת קאנטרי די חלשה ווקאלית לדעתו של השועל לשיר Living On A Prayer של בון ג'ובי, אז בסדר, הבחור יודע לשיר קאנטרי. אבל רבאק טייט, זו לא תחרות שירי קאנטרי, זה האקס פקטור.

החצי השני של הפרק היה כולו בחירות של הצופים והאוהדים של המתמודדים, שלא רק שקבעו להם מה ישירו, אלא גם מה ילבשו ואיך ייראו על במה, כולל איך תראה הבמה בזמן שישירו. והאמת שזה היה מעניין ודי מהנה. לא פלא שכל השופטים התלהבו בסוף ואמרו שיש לאמץ את את זה ולחזור על זה לעיתים קרובות בעונות הבאות, וסיימון אף שקל לחזור על זה כבר בחצי גמר שייערך בשבוע הבא...

ושוב, ראשונה עלתה סיסי שביצעה את השיר שהצופים בחרו עבורה Part Of Me של קייטי פרי, עם לבוש קצר סקסי, שיער פזור וכמובן, איך לא, קעקוע הנמר שלה מהאודישנים, שגם דמי המנטורית שלה הפעם אימצה אותו לעצמה. השועל לא חושב שזו היתה ההופעה הווקאלית הכי טובה שלה, אבל בטח שלא היתה פה שירת קראיוקי כמו שסיימון השחצן העיר לה שלא בצדק בסופה. סיסי היתה נחמדה יפה ומתוקה ונתנה הופעה די נחמדה. אך לא בטוח שזה יספיק לעלות אותה לחצי גמר, בעיקר לנוכח החשש שנראה שסיימון וההפקה סימנו אותה להדחה.

אחריה עלו אמבלם3 שהצופים בחרו עבורם את השיר Forever Young של אלפאוויל, ונשמעו כל כך גרוע לעומת מבצעי השיר המקורי שהשועל כל כך אוהב. לא מובן מה כל כך מתלהבים מהם, מבחינת השועל הם מיצו בתחרות הזאת, אין להם יותר מה למכור לעתי.

הבאה בתור לעלות היתה קרלי בלבוש די פשוט יש לאמר, עם השיר If I Were A Boy של ביונסה שהצופים בחרו עבורה. זו לא היתה ההופעה הכי טובה שלה העונה, אבל היכולת הווקאלית שלה מחפה על הכל, ותסמכו על קרלי שהיא לא תהיה לעולם בבוטום 2. חוץ מדמי שגם החמיאה לה, אך העירה לה שהיא מצפה לשמוע ממנה שירים יותר קצביים ודי כבר עם הבלאדות, כל שאר השופטים היללו ושיבחו אותה כהרגלם, וLA אף הוסיף ואמר שכמנטור בכל פעם שהיא עולה לשיר הוא חושש, כי הוא יודע עד כמה היא טובה, אך כמעריץ מושבע שמכחה תמיד לשמוע אותה, הוא נהנה, כי אף פעם היא לא מאכזבת. וגם השועל בהחלט מסכים איתו.

הבאות בתור לעלות עם השיר שהצופים בחרו עבורן היו הרמוניה חמישית, שלמרבה הפלא הצופים בחרו עבורן דוקא את השיר Give Your Heart A Break של דמי לובאטו, שכמובן, איך לא, התלהבה מהבחירה של הצופים. הפעם השועל די נהנה מהביצוע של הבנות, ובפעם הראשונה מאז שהתחילו תוכניות הלייב שואו, כמו שLA אמר, והשועל בהחלט מסכים איתו גם הפעם, הן נשמעו כמו להקת בנות עם הרמוניה מושלמת, עד כדי כך שדמי אפילו הגזימה ואמרה, ולדעת השועל ממש לא בציניות, שהביצוע שלהן עולה על המקור ושזה צריך להיות השיר שלהן. טוב, השועל חושב שהיא הגזימה קלות...

אחריהן עלתה דיימונד, טובף היא לא בדיוק עלתה, אלא יותר נכון ירדה, בתוך יהלום גדול לבן ונוצץ שהיא ישבה בתוכו וביצעה את השיר Diamonds של ריהאנה, שנבחר עבורה ע"י הצופים. ביצוע ווקאלי לא רע בכלל, וגם הקטע עם היהלום שדיימונד יושבת בתוכו ויורד מהתקרה למטה כמו מעלית, היה די מגניב לדעתו של השועל. מה שבטוח שהפעם ההופעה שלה היתה הרבה יותר טובה ומוצלחת מהופעת האנגפלאגד הגרועה שלה.

אחרון לעלות היה טייט סטיבנס שההפקה שכנראה רצתה ללכת על בטוח, שמרה אותו השבוע לפימפ ספוט, עם עוד שיר קאנטרי שהפעם הצופים בחרו עבורו If Tomorrow Never Comes של גארת' ברוקס. ובתור שיר קאנטרי זה נשמע מצויין, כמו שאמרה לו בריטני, יש לו בהחלט עתיד בתחום הקאנטרי. אבל רק בתור זמר קאנטרי. כי השועל ממש לא רואה אותו שר סגנונות אחרים...

על פי התחרות השבוע לדעתו של השועל מי שצריך להיות בבוטום 2 אלה הם אמבלם3 וטייט סטיבנס שמיצו לדעתי. השאלה אם אמריקה תחשוב כך...

פרק התוצאות:

כבר בתחילת הערב עלתה לשיר הזוכה הגדולה של העונה הראשונה מלני אמארו עם הסינגל החדש שלה Long Distance וקצרה תשבוחות מכל השופטים שקמו ומחאו לה כפיים.

ואז הכריזו המנחים על המודח הראשון של הערב שיודח באופן מיידי, ללא שום אפשרות להציל את עצמו.

ולצערו ואכזבתו של השועל, בדיוק כפי שחזיתי שיקרה, ראשונה להיות מודחת מהתחרות היתה סיסי פריי המתוקה, שלדעתו של השועל, למרות שנתנה אולי את ההופעה הווקאלית הכי טובה שלה העונה באנפלאגד, זה לא הספיק לה והיא נאלצה להסתפק רק במקום השישי המכובד. דמי שהופיעה גם היא עם קעקוע הנמר שלה שאימצה לעצמה, היתה נורא מאוכזבת, וסיסי הודתה לכולם ואמרה שלמדה רבות ממה שעברה העונה, גם בקטע המוזיקלי וגם בכלל לחיים. השועל חולה עליה, גם יפה, גם מתוקה וגם סקסית בטירוף עם קול מצויין. מה שבטוח, נתגעגע אלייך סיסי ואל תפסיקי לשיר.

אחרי ההדחה המצערת של סיסי מהתחרות, הכריזו המנחים מי המתמודדים שעולים אוטומטית לשלב חצי הגמר שייערך בשבוע הבא ומי הבוטום 2 שיצטרכו להתמודד ביניהם על המקום בחצי הגמר.

אז מסתבר שאמריקה לא חשבה כמו השועל וגם אמבלם3 וגם טייט סטיבנס ניצלו מהבוטום 2 גם השבוע ועברו אוטומטית ביחד עם קרלי לשלב חצי הגמר שייערך בשבוע הבא. מה שהשאיר את דיימונד והרמוניה חמישית בבוטום 2 להתמודד ביניהן על הכרטיס האחרון לחצי הגמר.

אך לפני שנשמע את הבוטום 2, עולה לשיר Kesha עם הסינגל החדש שלה C'Mon ונותנת הופעה סקסית מהממת ובלתי נשכחת.

ראו המשך...

ההמשך

הבוטום 2:

ראשונות לעלות לשיר היו הרמוניה חמישית, שביצעו את השיר Anytime You Need a Friend של מאריה קארי, ושוב היתה חסרה לשועל ההרמוניה שלהן, שנעלמה שוב.

מיד אחריהן עלתה לשיר דיימונד שנתנה ביצוע ווקאלי חזק לשיר הקאנטרי I Hope You Dance של לי אן וומאק. אך מכיוון שהשועל חושד שגם סיימון וגם LA לא רוצים אותה בחצי גמר, כדי שלא תאיים על המתמודדים שלהם, בעיקר סיימון שהוא גם המנטור של הרמוניה חמישית שמתמודדות מולה, אין לה הרבה סיכויים להינצל הפעם, גם אם היתה נותנת את ההופעה הכי טובה שלה העונה...

ואכן, להוציא המנטורית שלה בריטני שהדיחה אתהרמוניה חמישית, כל שאר השופטים קבעו פה אחד להדיח את דיימונד והצילו את הרמוניה חמישית שעולות גם הן לשלב חצי הגמר שייערך בשבוע הבא.

לאחר שדיימונד הודחה, ויש לאמר שלא ממש בצדק, כי היא היתה יותר טובה הפעם לדעתו של השועל, המנחים פרסמו כהרגלם את הדירוג החדש של המתמודדים הנותרים בתחרות, שהיא כדלהלן:

במקום הרביעי, לאחר הדחת סיסי ודיימונד, נכנסים הרמוניה חמישית, שהגיעו אחרונות בהצבעת הצופים מתוך ארבעת המתמודים הנותרים בתחרות.

והטופ 3:

מקום שלישי: אמבלם3 שדורכים במקום מהשבוע שעבר.

אך במקום השני, הפתעה, קרלי רוז, שיורדת מהמקום הראשון שבו החזיקה שבועיים רצופים.

מה שאומר שבמקום הראשון נמצא טייט סטיבנס, שחוזר שוב ע"י הצופים למקום הראשון, לאחר ששבועיים רצופים היה במקום השני. ואפשר היה לראות את האכזבה על פניה של קרלי לנוכח המהפך המפתיע... אך השועל חושב שטייט נהנה השבוע רק בזכות הדחתו של חברו לקבוצה וינו, שהודח בשבוע שעבר ותומכיו כנראה הצביעו השבוע לטייט. לדעתי בשבוע הבא יקרה ההיפך, כי גם תומכי סיסי וגם תומכי דיימונד יצביעו לקרלי ויעלו אותה חזרה למקום הראשון שכל כך מגיע לה.

מסכימה עם מה שאתה רשמת

בפרטי פרטים, חוץ מהביצועים של דיימנוד, אבל 90% הסכמה זה מצוין!
שמחה לראות שעוד אדם בעולם מבין את האיכויות של סיסי!!!! בקיצור כל מילה בול

is00

New member
הופעות.

והערב כל X שר צמד שירים – גרסה אקוסטית של שיר מצליח ובחירה של הקהל...

סיסי פריי - 1. אקוסטי - השיר של ליידי גאגא לא ישב טוב על הקול שלה, לדעתי. לא רק זה, ההופעה שלה גם הייתה משעממת ברובה, לדעתי. מה שכן... היו לה הרבה פחות זיופים הפעם והיא נשמעה קצת יותר כמו זמרת, מצד שני היו לה לא מעט צלילים שטוחים במהלך ההופעה. בעיקר בתווים הגבוהים. ציון: 4.
2. בחירת הקהל - יש לסיסי רגליים מאוד יפות. הביצוע עצמו... בחירה נוראית של הקהל בשבילה. זה משהו שאני לא ארצה לשמוע, שוב. לפחות היא לא זייפה יותר מדי. ציון: 2.

אמבלם3 : 1. אקוסטי - זה היה קצת קריוקי מדי. אבל בשינויים שהם כן הכניסו לעיבוד שלהם, היה אפשר אולי לשמוע, סוף סוף, את הייחוד שלהם מבחינה מוזיקלית. רק חבל שרק 2 מהם נשמעים טוב כשהם שרים. ציון: 6.
2. בחירת הקהל - אני אוהב את השיר הזה, אבל זאת הייתה עוד בחירת שיר גרועה מצד הקהל, לדעתי. השיר בכלל לא התאים להם, לטעמי! ציון: 4.

קרלי רוז סוננקלר: 1. אקוסטי - בחירת שיר גרועה מצידה של בריטני. השיר הכי לא מתאים לגרסא אקוסטית, ואני אפילו לא מכיר את המקור(בכנות כששמעתי את שם השיר חשבתי שזה השיר של הבקסטריט בויז...). נו, לפחות היא לא זייפה הפעם ולא הגזימה בשירה שלה יותר מדי. ציון: 4.
אגב מי זאת ג'ו ג'ו שדמי הזכירה?

2. בחירת הקהל - עוד בחירת שיר גרועה של הקהל, שבכלל לא התאים לקול של קרלי! הביצוע יצא גם קריוקי מדי ופה גם היו לקרלי שוב בעיות של זיופים, כמו בשבועיים האחרונים. מבחינת הביצוע עצמו... מוצלח יותר מהביצוע הראשון שלה, אבל עדיין די בינוני, לדעתי. ציון: 5.

פיפת' הרמוני: 1. אקוסטי - עוד אדל? ברצינות??? די כבר! בכל מקרה אני אתחיל בשאלה.... למה החליטו להפוך את לורן לסולנית? הן להקה . לא צריכות להיות שם סולניות! בכלל, לטעמי, הסולו הכי מוצלח היה של אלי. הכי חלש היה של דיינה, כי יש לה בעיות של זיופים, כשהיא עולה לתווים הגבוהים. גם זה מרגיש שהיא עדיין לא ממש שולטת על הקול שלה. ההופעה הייתה סבירה פלוס. אבל הן לא אדל. לגבי ההרמוניות... עדיין לא מספיק. מה יהיה? ציון:6. LA קצת הגזים בביקורת כלפיהן, לטעמי. הוא באמת לא אוהב אותן עד כדי כך? מה שכן היו לו כמה יציאות משעשעות בביקורת שלו.

2. בחירת הקהל - ביצוע הרבה יותר מוצלח מהראשון שלהן. זה בטוח. גם ההרמוניות היו הרבה יותר טובות. הבתים יצאו קצת משעממים, אבל בפזמון הן היו מעולות. כולן נשמעו טוב. בעיקר אלי. אפילו דיינה, לשם שינוי, לא זייפה. הביצוע הכי טוב של הערב, לדעתי. ציון: 8.

דיאמונד ווייט: 1. אקוסטי -הביצוע שלה היה משעמם מדי. גם היו לה בעיות בהגשה של השיר שהתבטאו בזיופים, ובזה שנשמע שהיא, לאורך כל השיר,ליד הסולם הנכון,במקום עליו. הביצוע הכי חלש שלה מבחינה קולית. ציון: 3.
2. בחירת הקהל - למה היא נשמעה סובלת במהלך הביצוע שלה. גם משהו בקול שלה לא נשמע טוב. לכל אורך השיר חשבתי שג'יליאן ג'נסן שרה במקומה מאחורי הקלעים... עוד ביצוע מאכזב של דיאמונד הערב. ציון: 4.

טייט סטיבנס: 1. אקוסטי - עוד בחירה גרועה של שיר למעמד. מה אין מספיק שירי קאנטרי לבצע שבחרת בבון ג'ובי? לטעמי השיר לא עשה כלום בשבילו, בטח לא להביא לו עוד מצביעים. ציון: 5.
2. בחירת הקהל - השיר הרבה יותר התאים לטייט ולסגנון שלו, אבל...
. ציון: 6.

התכנית עצמה, לטעמי, הייתה מאוד חלשה מבחינת הופעות, אבל מעבר לזה... דמי הייתה מאוד משעשעת הערב והסכמתי עם רוב הביקורות שלה. ל- LA היו גם כמה יציאות משעשעות. מעבר לזה... חלק מהביקורות של השופטים היו קצת מוגזמות - גם הרעות וגם הטובות.

בבוטום אני מצפה לראות את סיסי, דיאמונד ופיפת' הרמוני, אבל רק בגלל, שכרגע זאת בעיקר תחרות פופולאריות אצל המצביעים, והן פשוט האקטים הכי פחות פופולאריים מבין ה- 6 שנותרו.
אם זה היה תלוי בי, בהתחשב בהופעות מהערב, התחתית הייתה מורכבת מסיסי, קרלי ודיאמונד, אבל אין שום מצב שקרלי תהיה שם.

snirf

Active member
לא יכול לסבול את אמבלם3

אני יכול להבין למה לעזאזל השופטים עפים עליהם?!
הם פשוט לא מוכשרים וייחודיים לטעמי! סתם נערים מתלהבים...והם רק עולים בדירוג

וואו דמי שוברת שיא חדש בכל תוכנית שעוברת...היא ממש מוכיחה שהיא לא מקצועית("נרדמתי מהביצוע שלך, אבל יכול להיות שזה בגלל שאני עייפה"-היא רצינית?! מביך) נראה לי אפילו סיימון מתחרט שהביא אותה לתוכנית...בספק מאוד גדול אם היא תמשיך לעונה 3.

לצערי לא עפתי מקרלי השבוע
לא אהבתי את בחירת השיר If I were a boy, והביצוע לשיר של ביבר היה נחמד...למרות שאני לא מכיר את השיר(כן, אני לא נמנה עם מעריציו)

דיימונד-ציפיתי ליותר מהביצוע שלה לdiamonds. מסכים עם LA שהגירסא שלה הייתה לא-משהו...

סיסי- הביצוע לשיר של גאגא היה טוב, אך היא הרסה הכול עם הביצוע הקריוקי למדיי לpart of me

פיפט' הרמוני- הו! הייתה הרמוניה בפעם הראשונה! אהבתי את הביצוע שלהם לשיר של דמי...פעם ראשונה נראה לי שאני מחבב אותן.
אבל נראה לי ואני מקווה שהן יעופו
במבחן התוצאה-סיימון לא הצליח איתן, היה להן פוטנציאל אבל גם בשלב כזה הן עדיין לא נראות ונשמעות כמו להקה.

למעלה