שני צמחוני

merav999

New member
הלביבות נשמעות מעולה

נראה לי אני אעשה אותן. תודה על הקישור :)
 

ladybug6

New member
אלה הלביבות שאני מכינה בחנוכה

אפילו העליתי מתכון עם הסבר איך לשמר את העמילן של תפוחי האדמה כדי לוודא שהן נשארות יציבות..
הטחינה היא החלק המעניין במתכון הזה, אבל לי באופן אישי נשמע תוקפני מדי בטעמים
 

נטאשKה

New member
את המתכון הראשון והאחרון

אני כבר מתה לנסות, נראים ממש טוב.
 

סביון1

New member
מה זה פיז'ואדה? זה נראה כמו חמין. זה כמו חמין

צימחוני? אפשר לותר על הקינמון?
 

ladybug6

New member
גם אני שומעת את המילה בפעם הראשונה

אבל מאמינה שאפשר לשחק עם התיבול לפי מה שאוהבים :)
 
למעלה