מנתבג -לתל אביב, שישי אחרי צהריים? 31-03שעון קיץשרשור הכוונה ומודיעין 13/3
נשמע לי לא הגיוני , נראה שהאתר של הרכבת לא עודכן בשעון קיץמנתבג -לתל אביב, שישי אחרי צהריים? 31-03שעון קיץ
מנתבג -לתל אביב, שישי אחרי צהריים? 31-03שעון קיץ
משעה 16-17..
שבת נכנסת בשעה 18:30
התחבורה של הרכבת מסתיימת ב14:30
מהן האפשרויות העומדות לפני?
תודה.
תודה. זה בטח יהיה גבולי- כי 14:30+1.5 --16..נשמע לי לא הגיוני , נראה שהאתר של הרכבת לא עודכן בשעון קיץ
כי גם ב-17.03 וגם ב-24 ו-31.03 זה אותן שעות (ובד"כ הכל מתאחר בשעה/שעה וחצי).
כן, הרכבת האחרונה בטח תהיה סביבות ארבע/ארבע וחציתודה. זה בטח יהיה גבולי- כי 14:30+1.5 --16..
והנחתיה רק ב16....
אני צריך להגיע מהרא"ה 125 רמת גןשרשור הכוונה ומודיעין 13/3
תשובה-אני צריך להגיע מהרא"ה 125 רמת גן
אל רחוב תוצרת הארץ 4.
מה האפשרויות?
תודה.תשובה-
הדרך הסבירה, היא ללכת כ-12 דק ברגל ברח' הרא"ה לכיוון דרום (המספרים גדלים), עד פינת שד' ירושלים *של רמת גן* ושם ימינה, עד אחרי פינת עוזיאל , ומשם לקחת קו 63 עד תחנת עמק ברכה/יגאל אלון, משם לחתוך שמאלה מאחד הרחובות הקטנים לרח' נחלת יצחק המקביל, להיכנס לתוך מגדלי ת"א ולצאת מצידם השני לרח' תוצרת הארץ. מספר 4 אמור להיות ימינה.

אפשרות נוספת היא ללכת ברגל כ-8 דק' בכיוון ההפוך (לכיוון צפון, המספרים קטנים) עד פינת רח' ירושלים *של בני ברק* ושם ימינה מעט , יש תחנה של קו 160 לכיוון תחנה מרכזית ת"א, לעלות עליו, לרדת בעזריאלי, להמשיך לצומת קפלן/בגין, שמאלה לכיוון מחלף השלום, להמשיך עד פינת יגאל אלון שאחרי המחלף, שמאלה, ואז ימינה לרח' תוצרת הארץ.
איזה קו מגיע מקניון עזריאלי לקניון רמת אביב?שרשור הכוונה ומודיעין 13/3
תשובה=איזה קו מגיע מקניון עזריאלי לקניון רמת אביב?
תודה. נראה לי רק קו 171 עונה על שאלתיתשובה=
קווים 171/222/274 של אגד (התחנה נמצאת אחרי השופרסל, לא רחוק ממה שהיה בית ידיעות אחרונות) או קו 279 של דן (שתחנתו נמצאת הכי קרוב לקפלן/בגין. תדירותו היא אחת לחצי שעה, כך שרק אם יודעים שהקו מגיע, מומלץ לחכות לו, כי הוא אינו עמוס כמעט אף פעם).
למה רק 171?תודה. נראה לי רק קו 171 עונה על שאלתי
אין קוים של דן?
כי ראיתי שרק קו 171 מגיע ישירות לקניון רמת אביבלמה רק 171?
כל הקווים שהמליצו לך עליהם עונים לשאלתך והתדירות המשותפת שלהם גבוהה במיוחד.
ויש את קו 279 של דן, כמו ש־orchilit כתב, אבל התדירות שלו נמוכה ולכן הקווים של אגד עדיפים.
יש סיבה שאת רוצה קו של דן באופן ספציפי?
אם משום מה אגד זו לא אפשרות (למה שזו לא תהיה אפשרות? המחיר אותו מחיר וגם הם מקבלים רב קו) וקו 279 של דן לא מתאים בתדירותו, יש אפשרויות ארוכות יותר שכוללות החלפה של כמה קווים, או רכבת ואוטובוס, או הרבה הליכה - אבל זה באמת מיותר כשיש כל כך הרבה קווים ישירים של אגד שיביאו אותך ליעד די מהר.
גם שני הקווים האחרים מגיעים, פשוט מהצד השני שלוכי ראיתי שרק קו 171 מגיע ישירות לקניון רמת אביב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.