שרשור הפרק היומי - פרק 173

dar dahan

Member
לא בגלל שהיא שמנמנה...

פשוט לא זכרתי את השם שלה אז כתבתי האישה השמנמנה, מה שהגעיל אותי בה זה כל הלק והצבע בשיער, איפה CTU של 24 ואיפה המועצה של השמינייה-הדור הבא?
אם את מכירה את הסדרה 24 אז שם הסוכנים ומנתחי מחשבים נראים שהם עובדים בזה ולא אחת שנראית כאילו היא יצאה מערב בנות...
ואם כל הכבוד צריך גם לסוכנות כמוה קוד לבוש טיפה פחות ססגוני רק חסר לה תלבושת צבוענית, ואין לי בעיה עם האישה עצמה או עם זה שהיא שמנמנה אלא עם הוולגריות שלה הכללית...

דודי0000

New member
זה גם לא היגיוני

אחרת היא הייתה עוזרת לאבא שלה כאשר הוא דיבר עם יאיר ולא הייתה נותנת שירצחו אותו וכן היא כל הזמן רוצה לברר מה אבנר הסתר ואת הראיות .

דודי0000

New member
שרשור הפרק היומי - פרק 173

כאן זה המקום לשתף מה חשבתם על פרק 173
צפייה מהנה

yuvalBBB

New member
מרגש... אבל

היה עדיף לנטשה לא לגלות שהיא מאוהבת בעמרי.
כמו שהוא משקר ומנצל את החברה החדשה שלו, הוא בטח יעשה גם לה, כשהוא יבין שהוא יכול.

roeu245

New member
אבל..

עומרי לא באמת אוהב את נעמה הוא אוהב את נטשה נעמה היא רק אחת שפיתתה את עומרי והוא הסכים להיות איתה בתנאי שהדבר לא יתגלה למועצה. מי שהיתה לו אהבה בתקופה הזו והוא נאלץ לוותר על זה ילא שכח את זה (גם אדם לא שכח את איה כ״כ בקלות אני בטוח בזה) וגם עומרי פוטר מהמועצה הוא רק רוצה לדעת מה קורה ולפקח על התפקיד שלו

ny22

New member
מנהל
שמתם
לקופסאות ה-
(ממתקים)

שהיו לחמוטל על השולחן?
אפילו שזה ממש לא בריא זה נראה מאוד טעים
.

אורישקי

New member
הווווווווווווו

כמה קיטשי ויפה

נטשה נהיית הדמות האהובה עליי ביותר בעונה הזאת - לעומת זאת רוני עדיין קצת מעצבנת - אם כי אני יכו ללהיות בטו חשהיא תתעשת.
מחכה לראות אותם מתאחדים גם עם ניצן.

בכלל כל הפרקים שבלי השמיניה החדשה כל כך יותר טובים.

דודי0000

New member
בינתיים הדמות האהובה עליי זו איה

אני מאוד אוהב את ההתקדמות שלה ככל שהפרקים עוברים.

דודי0000

New member
פרק מרגש....

היה מדהים לראות אותם מגלים תמונות של עצמם ומרוגשים מכך. וכל המילים המרגשות שלהם שנשמעו ברקע רק ריגשו יותר והיה כיף לראות אותם מחובקים יחד מלבד רוני ששוב הייתה פחדנית.

וואיה נראתה בריאה יותר הפרק, יוזמת ושוב מביאה רעיונות טובים.

לא ראיתי את הכל..

אבל מאוד אהבתי את החלק שהם התחבקו בסוף שהבינו שהם באמת מכירים אחד את השני

פעם שמיניה - תמיד שמיניה
גם אחרי כמעט 7 שנים אחרי שמחקו להם את הזיכרון.

dar dahan

Member
התכוונת עם שמינייה תמי שישייה חחח

וכוונתי היא שניצן עם אבשלום ורוני תקועה בפחדנות של לאבד את הקריירה המדהימה שלה...

ואדם, טוב, אדם מת...

אורישקי

New member
אה - ורק לדעתי ניני מוזר?

לפעמים ההבעות שלו קצת נראות לי משונות.
לא אופתע אם אגלה שגם הוא קשור איכשהו לאבשלום. המשפט "היא בטוחה שאני חטפתי את אבא" עדיןי מרמז בעיני.

נ ו ע ה 12

New member
כשראו את ניצן איה וניני הסתכלו אחד על השני

כאילו שהם מכירים אותה... אז הם בעצם יודעים על דדי וכל הסיפור? מה קורה שם?

ny22

New member
מנהל
לא נראה לי... יכול להיות שהם לא ידעו מי

היא ולכן היה להם מבט מופתע...

למעלה