שרשור ציוד לסופשבוע

המרחפת

New member
קניתי

3 אוברולים ב-20$ ו-3 בגדי גוף ב-20$, כולם בהדפסי יוניסקס מהממים.
התלבטתי לגבי המידה, בסוף החלטתי על מידה 0-3.

עוד ל שאלות:
1. ראיתי שאין אפשרות לשלם בפייפאל, אבל לא נורא.
2. איך אני גורמת לו לזכור את רשימת הקניות שלי, ולא בכל יום לעשות את החיפוש מחדש? בניתי אותה כשאני בתוך שם המשתמש שלי, אבל כשחזרתי אחרי 20 דקות סל הקניות התאפס.

עכשיו לקארטרס?

mica35

New member
הלוואי, לקרטרס אין משלוח חינם.

ומשלוח מארצות הברית זה יקרררר
וגם כשפעם ביובל הם עושים טובה ועושים משלוח חינם לארץ עדיין ברגע שעושים הסבה לשקלים כל פריט יוצא יקר משמעותית. וחלק מהמבצעים מתבטלים.
בדקתי לפני שבוע לגבי משלוח בחברה שעושה משלוחים ויצא לי תוספת של 25 דולר על משלוח של 3 שמלות לילדה בת 4, זה הפך את כל העסק ללא משתלם. אולי בבגדי תינוקות זה יצא משתלם אבל רק בסוף עונה לא נראה לי שכרגע. אז בנתיים אני עם next. עד שאני אמצא עוד חברות עם משלוח חינם.

ככה שאישית את קרטרס אני משאירה לכשיהיה לי מי שיביא לי ללא משלוח.

mica35

New member
גם 15 פאונד זה לא כזה יקר

הפאונד הוא פחות מ6 שקלים ז"א ששלישיה עולה 85 שקל, אוורול אחד והרבה פחות יפה בשילב עולה 80 שקל, ככה שעדיין זה יוצא שליש מחיר משילב, ואותה איכות.

אין את הדגם הספציפי הזה באתר הישראלי (בקישור למטה), אבל יש דומים מאוד (או זהים אבל רק בחלק מהשלוש.

אפילו עם דמי משלוח יוצא לך 3 במאה. זה לא נורא יקר, אני אישית הייתי קונה דגם דומה ב20 דולר באתר ה"ישראלי" כולל משלוח, אבל גם באתר האנגלי עדיין זה יוצא בערך מחיר של שוק, רק איכות מעולה ועיצוב מקסים.

המרחפת

New member
אבל כן היה באתר ה"ישראלי".

תודה רבה על הפרופורציות לגבי המחירים, קונים עכשיו. התלבטתי טיפה לגבי המידות ונפלה החלטה.

איך את יודעת אם הבדים מתאימים?

האם הבדים כרגע באתר מתאימים לחורף או לאביב קיץ?
אני צריכה ללדת באפריל ושוקלת להזמין (יש אופציית פייפאל?)

mica35

New member
תנסי לשאול אותם

יש להם צור קשר, ותוכלי לשאול אותם.
ככלל הבדים בחו"ל הרבה פעמים יותר דקים מהארץ.
אני כמעט ולא ראיתי בחו"ל בגדי פלנל עבים כמו בארץ הביגוד הראשוני לילדים, אין להם גם כמעט פוטרים כמו שיש בארץ לגדולים יותר.
הם עובדים יותר בגישה של שכבות, מעל הבגדים הדקים יותר הם שמים חרמוניות עבות יותר כשיוצאים החוצה, והכל מאוד מחומם אצליהם בחורף, ככה שחלק גדול מהממבוגרים הולכים עם חולצות קצרות/מאוד דקות ומעילים מאוד עבים.
ככה שמאוד יכול להיות שהארוך החורפי שלהם מתאים לאפריל אצלינו.
בכל מקרה תיצרי קשר ותשאלי.

kikush4

New member
למכירה

תיק תאומים של GITTA BAG במצב מצועען ומחיר מעולה. 160ש"ח.
בצבע חום כהה

פעמונט

New member
אשמח לחוות דעת על עגלת בייבי ג׳וגר סיטי מיני

כמובן אשמח לשמוע דעות לחיוב או לשלילה.

באופן כללי לגבי עגלות - הלכנו השבוע לראות כמה ומאוד התאכזבתי מהחנויות.. חנות מוצצים נראיתה כמו מחסן ענק והדברים שם הרגישו מלוכלכים ובשילב החנות יפה, אך המוכרת התעקשה שנראה רק דגם מסויים של אינגלזינה ולא הראתה לנו עוד דגמים.

בעקרון אני מחפשת עגלה קלה שמתקפלת בקלות לצורה קומפקטית ושתהיה נוחה לתינוק במחיר של עד 3000. עיצוב פחות מעניין אותי...

תודה ושבת שלום!

schifkit

New member
גם אנחנו מתעניינים בבייבי ג'וגר

עד כה היא הכי מוצלחת בקריטריונים שחשובים לי-
נוחות קיפול (אין עליה, גם האינגלזינה שטוענים שהיא קלה לקיפול וגם הברייטקס שאומרים שזה דומה לבייבי ג'וגר... זה לא)
קלות משקל
נכנסת גם לבגאז' קטן

אומרים שהחסרונות זה הריפוד בטיולון אבל אפשר להוסיף מזרון (ולדעתי זה גם יותר אסתטי כי יותר קל לנקות ולכבס)
וזה שהטיולון לא מתהפך.

בדגם של הGT יש גם גלגלים יותר טובים ועוד כמה פיצ'רים.

אני גם אשמח לשמוע המלצות/ דיס-המלצות

פעמונט

New member
ועוד שאלה לגבי מספר הגלגלים

מה עדיף 3 או 4?

נראה לי ש-4 יותר נוח, אבל אני מניחה שיש סיבה לזה שיש הרבה עגלות עם 3 גלגלים.

אשמח לעזרה, אני מרגישה מה זה פעורה

נונה ק

New member
אני הבנתי שה3 גלגלים

זה לריצה וספורט (זה גם מה שאני רואה בעיר פה סביבי). אני אישית חושבת שה4 גלגלים יותר יציבה ונוחה למרבית הדברים שצריך.

המרחפת

New member
תלוי בתנאי השטח שבהם אתם גרים

אחותי גרה במושב עם הרבה שבילי כורכר, אז התאימה להם עגלה עם 3 גלגלים.
בעיר מתאימות אלו עם 4.

עגליס

New member
תשובה לנונה

לפני שאת בודקת את העגלה.
יש למדוד את המעלית במידה ויש - העגלה יחסית ארוכה במידה והשימוש היא ל2 ילדים.
דברי איתנו בטלפון ונוכל לתת לך המלצות על העגלה.
במידה והעגלה מיועדת לילד אחד... היא מעט כבדה ואז יש עוד דגמים של בייבי ג'וגר שיותר מתאימים

kita1000

New member
לשם מה?

לפעוטה ותינוק העדפתי את הסיטי מיני תאומים בגלל נוחות התפעול הקיפול והדחיפה.

לתאומים כמובן עדיף סיטי מיני תאומים

לתינוק יחיד- אין לה יתרונות עפנ סיטי מיני או אחרות.

בקיצור... לא התלהבתי.

washi tashi

New member
היה לי את ה-GT

והחזרתי אותו כי הוא נסע בצורה חלקה מדי ולא היה יציב. החלפתי למוצי EVO שגם אותה החזרתי (ומתברר שהיה עליה recall שבועיים אח"כ) ועכשיו אני מרוצה מהמקלארן קווסט שלי.

עגליס

New member
עגלות בייבי ג'וגר- המלצות . . .

אהלן לכל המתלבטים:)

על חברת בייבי ג'וגר: החברה המובילה ביותר בכל העולם בזכות הקיפול הנוח, הצלון הענק והפרקטיות!

על השירות (בהנחה שרכשתם בחנויות מורשות) אחריות לכל החיים על חלקי העגלה + שנה ראשונה עד בית הלקוח VIP

על הדגמים:

סיטי מיני 3 גלגלים: העגלה הכי פופולארית. שוקלת כ7.5 ק"ג (למי שאין מעלית או מתנייד בתחבורה ציבורית זו אחת האופציות העדיפות)

סיטי מיני 4 גלגלים: בעקבות כניסתה של המתחרה ברייטקס אשר העתיקה מבייבי ג'וגר את הקיפול ויצאה עם דגם של 4 גלגלים, בייבי ג'וגר נכנסה חזרה לתמונה
וייצרה דגם של 4 גלגלים. העגלה שוקלת כ9 ק"ג והיא בדיוק אותה העגלה רק עם גלגל נוסף.

סיטי מיני GT: דגם המחליף את הדגם הישן שהיה לפני 4 שנים "סיריוס- קלאסיק" 3 גלגלים מוקצפים, ידית מתכווננת והריפוד עבה יותר
העבירות של העגלה מושלם אך העגלה יקרה יותר וכבדה יותר.

סיטי סלקט: עגלת המיועדת בעיקרה לתאומים או לאחים בהפרשים צמודים. ניתן להרכיב 2 אמבטיות במקביל או אמבטיה וטיולון/ 2 טיולונים, טיולון וסלקל ועוד אופציות.
עגלה טורית (אחד אחרי השני) ניתן להרכיב את הילדים לכיוון ההורים, לכיוון הנוף ואחד מול השני.
העגלה אינה זולה אך מוצאת המון פתרונות.
מי שרוכש לילד יחיד כנראה יש לו תכנון להגדיל בקרוב שוב את המשפחה.

השכרת אמבטיה לעגלות בייבי ג'וגר: אין צורך לרכוש את האמבטיה שכן היא זמנית ומשמשת כ3-4 חודשים בלבד.

נשמח להדגים בחנות שלנו את כל הדגמים ולעשות השוואות בין דגמי בייבי ג'וגר ומתחריה!!!

דגמי בייבי ג'וגר שיש לנו בתצוגה בחנות: סיטי מיני 3 גלגלים, סיטי מיני 4 גלגלים, סיטי GT, סיטי סלקט, סיטי תאומים.

למעלה